Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
من از قبل عید این مشکلو دارم رو پارس انلاین هیچ dns حتی به لایوم وصل نمیشه فقط شکن وصل میشه به لایو که اونم بعدش به سرور فیفا وصل نمیشه
الان فقط با نت رایتل میتونم بازی کنم چه DNS الکترو چه رادار جفتش رو رایتل جواب میده
خیلی ممنون

• Like
Reactions: omiid72
به نظرتون این کاپیتا که امشب اومد میتونه cb بازی کنه؟
دفاعام مالدینی بیبی و دیساسی هستن اوپامکانو فات هم توی نیمکت دارم دفاعام واقعا یه آپگرید لازم دارن
یکی از بهترین مدافعاس و بنظرم عالیه بشرط اینکه کنار یه دفاع قد بلند باشه لنگاش رو دراز کنه :D سریع ترین مدافع وسط بازی هم هست با پیس 99 رو کم استایل شدو تنها بدیش قد کوتاهشه که اذیت میکنه ولی با این سرعت راحت اویران و ام باپه رو میگیره
پلی استایل کاپیتا تمرکزش روی جاکیه نزدیکترین چیزی که میتونم باهاش مقایسه کنم بابی مور هستش

قیمت دوناروما ایف کله کرد 80کا به فنا رفت :-w هرچند بیشتر شبیه پنیک سل هستش چون دونا 90 تخیلیه قیمتش فعلا

آخرین ویرایش:
View attachment 289701

در حال آماده سازی Carlos Alberto 93 بجای فرناندو تو CB :D بعدش هم باید یه فکری به خط حمله بکنم یکیو جای سانچز بیارم
پ ن : متیاس پرایم گااااااااده
تیم تقریبا کاملی داری مخصوصا تو بخش دفاعی :-bd
یکم حمله احتیاج به تقویت داره.چون امباپه ات هم گلده حتما جای سانچز یا گریزمان حداقل یه متا میخوای

فقط اینا چندتاشون کمیستری کامل ندارن بعد چطوری کمیستری تیمت کامله؟:D (شایدم مربی کمیستری رو کامل کرده و اینجا باگ داره که نشون نمیده)

• Like
تیم تقریبا کاملی داری مخصوصا تو بخش دفاعی :-bd
یکم حمله احتیاج به تقویت داره.چون امباپه ات هم گلده حتما جای سانچز یا گریزمان حداقل یه متا میخوای

فقط اینا چندتاشون کمیستری کامل ندارن بعد چطوری کمیستری تیمت کامله؟:D (شایدم مربی کمیستری رو کامل کرده و اینجا باگ داره که نشون نمیده)
کمیستری کامله بالا رو نگاه کنی زده، این وب اپ باگ میزنه بعضا
آقا کاملا رک و راست ام باپه گلد با 92-93 اش هیچ فرقی نداره :)) ام باپه فقط سر بادی تایپش کاملا یونیکه ترکیب RTG یوتوبرارو نگاه کنی همشون ام باپه گلدن
ولی سانچز با اینکه بهترین مهاجمم بوده و الانم بهترین فینیشرمه (خدایی وحشتناکه شوتاش) ولی دیگه کامپوژرش نمیکشه جلوی بازیکنای جدید البته دروگبا و دسته بیل و دیپای و چندتا مهاجم دیگه هم دارم ولی همین بهترینه
راجع به گریزمان هم بخوام ریویو بدم من اوایل فیفا کارت گلدش رو داشتم همیشه عاشقش بودم بخصوص trait هاش که همه چی داره ولی سر ویک فوت 3 و استت های درب و داغونی که میدادن و controlled بودنش سمتش نرفتم یبار دیگه سر TOTW خریدمش دیدم بازم جواب نیس تا این sbc اومد و بله ویک 4 :D با کم استایل هانتر خیلیییییییییی وحشیه ولی باید تو ترکیب 4321 به عنوان CM هجومی یا ترکیب 4222 و 442 به عنوان مهاجم دوم بذاریش دریبل فوق العاده با تریت فینس و outside foot روی هانتر هرچی تایم سبز بزنی گله خیلی گیم پلی نرم و قشنگی دارهکه اونم سر بادی تایپ یونیکشه واقعا جزو نرم ترین اتکراس که بازی باهاش حال میده
تو فکر کرایف بودم هرجوری حساب کردم دیدم تا اینو ببندم TOTS اومده احتمالا sbc های بهتری بده
ولی تو این 800 ساعتی که بازی کردم قشنگ 750 ساعتش رو سیاه بودم هیچی نمیداد یهو جوگیر شد کیمپبه - کپدویلا - متئاس پرایم و ال اویران و مارکز و خلاصه هرچی دستش اومد رو پشت سر هم رگباری داد :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hamid_barca
کمیستری کامله بالا رو نگاه کنی زده، این وب اپ باگ میزنه بعضا
آقا کاملا رک و راست ام باپه گلد با 92-93 اش هیچ فرقی نداره :)) ام باپه فقط سر بادی تایپش کاملا یونیکه ترکیب RTG یوتوبرارو نگاه کنی همشون ام باپه گلدن
ولی سانچز با اینکه بهترین مهاجمم بوده و الانم بهترین فینیشرمه (خدایی وحشتناکه شوتاش) ولی دیگه کامپوژرش نمیکشه جلوی بازیکنای جدید البته دروگبا و دسته بیل و دیپای و چندتا مهاجم دیگه هم دارم ولی همین بهترینه
راجع به گریزمان هم بخوام ریویو بدم من اوایل فیفا کارت گلدش رو داشتم همیشه عاشقش بودم بخصوص trait هاش که همه چی داره ولی سر ویک فوت 3 و استت های درب و داغونی که میدادن و controlled بودنش سمتش نرفتم یبار دیگه سر TOTW خریدمش دیدم بازم جواب نیس تا این sbc اومد و بله ویک 4 :D با کم استایل هانتر خیلیییییییییی وحشیه ولی باید تو ترکیب 4321 به عنوان CM هجومی یا ترکیب 4222 و 442 به عنوان مهاجم دوم بذاریش دریبل فوق العاده با تریت فینس و outside foot روی هانتر هرچی تایم سبز بزنی گله خیلی گیم پلی نرم و قشنگی دارهکه اونم سر بادی تایپ یونیکشه واقعا جزو نرم ترین اتکراس که بازی باهاش حال میده
تو فکر کرایف بودم هرجوری حساب کردم دیدم تا اینو ببندم TOTS اومده احتمالا sbc های بهتری بده
ولی تو این 800 ساعتی که بازی کردم قشنگ 750 ساعتش رو سیاه بودم هیچی نمیداد یهو جوگیر شد کیمپبه - کپدویلا - متئاس پرایم و ال اویران و مارکز و خلاصه هرچی دستش اومد رو پشت سر هم رگباری داد :))
من خودم تا حالا امباپه نداشتم ولی گلدش رو خیلی راحتتر دفاع میکنم تا 92 با بالا:-?

البته که اون قضیه بادی تایپ و استایلی که میگی درسته.بیس بازیکن رو خوب بسازن هم گلدش خوبه هم توتسش. برعکسشم کلی اسطوره و بازیکن خوب که تو فیفا در حد شلغم هم نیستن ;))

• Like
من خودم تا حالا امباپه نداشتم ولی گلدش رو خیلی راحتتر دفاع میکنم تا 92 با بالا:-?

البته که اون قضیه بادی تایپ و استایلی که میگی درسته.بیس بازیکن رو خوب بسازن هم گلدش خوبه هم توتسش. برعکسشم کلی اسطوره و بازیکن خوب که تو فیفا در حد شلغم هم نیستن ;))
گلدش الان خیلی ارزون شده بخر تست کن متوجه میشی متا یعنی چی بخصوص وقتی با یه مهاجم سرعتی دیگه مثل اویران و جارزینیو لینک میشه (وینگر بازیش بده یا CF)

• Like
گلدش الان خیلی ارزون شده بخر تست کن متوجه میشی متا یعنی چی بخصوص وقتی با یه مهاجم سرعتی دیگه مثل اویران و جارزینیو لینک میشه (وینگر بازیش بده یا CF)
امباپه گلد بخرم؟ :-?
نه ممنون :D
گفتم امباپه نداشتم،نگفتم که کلا متا نداشتم :D
البته کلا تیم برای دکوره;)) چون چند هفته هست با پینگ 100 تا 200اصلا نمیفهمم چی دارم بازی میکنم :))
Untitled-1.jpg

• Like
امباپه گلد بخرم؟ :-?
نه ممنون :D
گفتم امباپه نداشتم،نگفتم که کلا متا نداشتم :D
البته کلا تیم برای دکوره;)) چون چند هفته هست با پینگ 100 تا 200اصلا نمیفهمم چی دارم بازی میکنم :))
View attachment 289712
خب طبیعیه با این تیم ام باپه 94 هم نخوای :D
پینگ من که ثابت 70 عه ولی خب سیاهی اذیت میکنه :))
جای ویرا برو کین رو یه تست بزن جوابه بی شوخی یا هم کوین جمع کن یه متئاس بگیر همه جا خوبه
کورتوا توتی خیلی باگه ناموسا بد اذیت میکنه

• Smile
خب طبیعیه با این تیم ام باپه 94 هم نخوای :D
پینگ من که ثابت 70 عه ولی خب سیاهی اذیت میکنه :))
جای ویرا برو کین رو یه تست بزن جوابه بی شوخی یا هم کوین جمع کن یه متئاس بگیر همه جا خوبه
کورتوا توتی خیلی باگه ناموسا بد اذیت میکنه
یه وضعیه که پینگ 70 برامون لاکچری شده :D
ویرا واقعا وقت بازنشسته شدنش رسیده ولی دلم نمیاد چون لجند تیمه و بیشترین بازی رو داره.صبر میکنم یا پرایمش گیرم بیاد یا یه چی در حد متئوس یا توره

بازیکن A که بازی رو شروع میکنه پاس میده به بازیکن B .اینجا بازیکن B یه نگاه به بازیکن A میکنه و L1 رو میزنه(بعضی وقتها به خاطر نت ما مجبوری 2 بار سریع بزنی) تا بازیکن A فرار کنه تو عمق.حالا بازیکن B باید یه پس بده به بازیکن C که پشتش یا کنارش هست(ترجیحا خیلی نزدیکش نباشه) و بازیکن C سریع دوباره توپ رو برمیگردونه به بازیکن B...اینجا قبل از اینکه توپ به بازیکن B برسه باید دکمه سانتر رو بزنی و تقریبا قدرتش هم کامل پر کنی و جهت هم به سمت دروازه حریف.اگه صبر کنی توپ به بازیکن B برسه و بعد سانتر کنی،بازیکن A که در حال فرار هست میایسته و دیگه نمیره داخل.

امیدوارم واضح بوده باشه.اگه درست اجرا کنی تقریبا گل حتمی هست.
برای دفاعش هم وقتی حریف میخواد بازی رو شروع کنه با آنالوگ راست آخرین دفاع رو انتخاب کن و چند قدم ببرش عقب و در همون حالت انتخاب نگه دار.
وسط بازی یهو یاد این پست افتادم.اینجا نوشتم بازیکن B باید سانتر کنه ولی منظورم مثلث+L1 هست.سانتر هم شاید جواب بده ولی Lobbed Through Pass خیلی بهتر جواب میده چون تیزتر میندازه

یکی از بهترین مدافعاس و بنظرم عالیه بشرط اینکه کنار یه دفاع قد بلند باشه لنگاش رو دراز کنه :D سریع ترین مدافع وسط بازی هم هست با پیس 99 رو کم استایل شدو تنها بدیش قد کوتاهشه که اذیت میکنه ولی با این سرعت راحت اویران و ام باپه رو میگیره
پلی استایل کاپیتا تمرکزش روی جاکیه نزدیکترین چیزی که میتونم باهاش مقایسه کنم بابی مور هستش

قیمت دوناروما ایف کله کرد 80کا به فنا رفت :-w هرچند بیشتر شبیه پنیک سل هستش چون دونا 90 تخیلیه قیمتش فعلا
قرضیشو بستم تو همون 5 تا بازی منو برد یه دیویژن بالاتر :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or