Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
دفاع آرنولد ۹۰ هم دارم که بتونم ۴ دفاعه بازی کنم. کرویف رو هم دارم می‌بندم. ۵ تاشو بستم. درمورد پول هم دادم گریزمان گرفتم، دفعه اول به دلم ننشست. ولی الان اس تی واقعا گیم چنجره، خیلیی خوبه. جایگزین دی‌ماریا گاهی benrahma بازی میدم. بد نیست. لعنتی ea یک بازیکن خوب نداد به من این مدت. ناگفته نماند کاسمیرو ۹۱ هم دارم که خب البته فرد بازی میدم. الان در حال حاضر فرد،گریزمان و فوفانا تریدن.

• Like
Reactions: hamid_barca
نه خدایی خوب دستی به سر و روی تیمت کشیدی :D مخصوصا اون جلو.به نظرم الان یکم تو دفاع ضعف داری(ضعف نداری در واقع 3 دفاعه ریسکیه) و شاید یه بازیکن نیمچه متا برای وسط یا کنار جای آنتونی.الان که 2 تا دفاع وسطت هم خیلی خوبه و دفاع کنارات هرچند عالی نیستن ولی هنوز خوبن.من باشم برمیگردم رو 4 دفاعه چون ابزارشو داری.اینطوری جلو و عقبت اوکی میشه وفقط میمونه وسطت(یکی ندونه میگه این چی داره میگه وسطت و عقبت;)))

اگه بتونی کرویف هم بگیری و بذاری جای payet که دیگه واقعا اون خط جلو رویایی میشه.
دیماریا هم کم کم باید بازنشسته کنی به نظرم.این ریوالدو fut birthday هم چیز خوبیه اومده sbc برای LM اگه بتونی بگیری(خیلی تیز و بز نیست ولی شوتهاش عالیه)

فقط من یادمه یه پول تپلی داشتی:-? چی شد؟بازیکن خریدی یا یکی از بازیکنهات تریدبله؟چون الان 26 تومن ته حسابته;))
آقا حواسم نبود رپلای کنم😄

دفاع آرنولد ۹۰ هم دارم که بتونم ۴ دفاعه بازی کنم. کرویف رو هم دارم می‌بندم. ۵ تاشو بستم. درمورد پول هم دادم گریزمان گرفتم، دفعه اول به دلم ننشست. ولی الان اس تی واقعا گیم چنجره، خیلیی خوبه. جایگزین دی‌ماریا گاهی benrahma بازی میدم. بد نیست. لعنتی ea یک بازیکن خوب نداد به من این مدت. ناگفته نماند کاسمیرو ۹۱ هم دارم که خب البته فرد بازی میدم. الان در حال حاضر فرد،گریزمان و فوفانا تریدن.
من آرنولد 90 تست نکردم ولی این چند وقته که پلیر پیک بود از چندتا ایونت قبلی،هر کی آرنولد90 گیرش میومد میگفتن big W :D به نظرم ازش استفاده کن رابرتسون هم که داری دیگه 4 تا دفاعت رو هم خیلی دفاع خوبی میشه.کرویف هم که گفتی داری میبندی.گریزمان هم که راضی هستی.الان دفاع و حمله دیگه اوکی هست و اولویت رو بذار همون خط وسط.

اتفاقا میخواستم بگم این همه آیکان و فوت هیرو میذاره هرهفته هیچ چیز دندون گیری بهت نداده؟عجب شانسی ;))

ولی در کل داری خوب میری جلو :-bd

من آرنولد 90 تست نکردم ولی این چند وقته که پلیر پیک بود از چندتا ایونت قبلی،هر کی آرنولد90 گیرش میومد میگفتن big W :D به نظرم ازش استفاده کن رابرتسون هم که داری دیگه 4 تا دفاعت رو هم خیلی دفاع خوبی میشه.کرویف هم که گفتی داری میبندی.گریزمان هم که راضی هستی.الان دفاع و حمله دیگه اوکی هست و اولویت رو بذار همون خط وسط.

اتفاقا میخواستم بگم این همه آیکان و فوت هیرو میذاره هرهفته هیچ چیز دندون گیری بهت نداده؟عجب شانسی ;))

ولی در کل داری خوب میری جلو :-bd
میدونی امباپه جوری کلاب منو خالی کرد، و کرویف هم جوری گرونه که اجازه تست باقی اس بی سی ها رو نمی‌ده. واسه وسط پیشنهادت چیه؟ توره بیس مثلا ؟ یا یک چیز بالاتر

میدونی امباپه جوری کلاب منو خالی کرد، و کرویف هم جوری گرونه که اجازه تست باقی اس بی سی ها رو نمی‌ده. واسه وسط پیشنهادت چیه؟ توره بیس مثلا ؟ یا یک چیز بالاتر
خب اگه وقت و حوصله داری بشین آبجکتیوها رو انجام بده حداقل کلی فودر از توش در میاد.من این هفته کلا بیکار بودم تقریبا همه آبجکتیوها رو رفتم و الان کلی بازیکن بین 87 تا 91 دارم که میتونم بذارم برای کرویف.

توره بیس هم خوبه هنوز(نسبتا)ولی بخوای بخری خب مجبوری بازیکنت بفروشی و اینطوری دوباره یا حمله یا دفاعت مشکل پیش میاد.به نظرم الان که عیده اگه وقت داری بشین بخش های حوصله سر بر آبجکتیو رو انجام بده.مثلا این ایونت fut ballers که هر روز یه بازیکن لیگ برتر میداد و تو آبجکتیو میتونستی ورژن بهترش رو بگیری انجام دادی؟(فکر کنم هنوز فعال باشه)مثلا گریلیش 90 داره که اتفاقا برای LM به کارت میاد یا ادرسون 91 که حتی اگه برای ترکیبت هم نخوای میتونی بذاری برای کرویف.

• Like
Reactions: ariamehr1111
اره بعضیاشو انجام دادم. مثلا گریلیش و اون بازیکن سوئدی تاتنهام رو. احتمالا دومرتبه برم روی روش سیلور ی کمی کوین جمع کنم. حالا شما نظرت رو چه بازیکنی هست با توجه به تیم من برای وسط؟

• Like
اره بعضیاشو انجام دادم. مثلا گریلیش و اون بازیکن سوئدی تاتنهام رو. احتمالا دومرتبه برم روی روش سیلور ی کمی کوین جمع کنم. حالا شما نظرت رو چه بازیکنی هست با توجه به تیم من برای وسط؟
یه هافبک دفاعی میخوای یدونه هم به نظرم RM میخوای.البته به نظرم یه هافبک دفاعی غول که اون وسط رو کامل جمع کنه الان واجبتره.
حالا نظرم رو بخوای میگم توره جام جهانی یا پرایم گولیت و ویرا :D من خیلی با بازیکن خریدن حال نمیکنم.دوست دارم یهو پک باز کنم یه چیز مثل گولیت گیرم بیاد تا برم یه بازیکن متوسط پولی که به زحمت گیرم اومده بدم

اون روش سیلور هم به نظرم الان حوصله بیشتری میخواد تا انجام آبجکتیوها.مثلا همین fut ballers الان میتونی همش رو با هم تکمیل کنی حتی همزمان آبجکتیو fut birthday یا اون بازیکنه که 88 هست هم انجام بدی چون چیزهایی که ازت میخواد همشون با هم قابل انجامه.بعد خوبیش هم اینه که نمیخواد بشینی پاش.همون چند دقیقه اول کارهایی که میخواد انجام بده بعد برو دنبال کارات تا این خودش تموم بشه بعد بازی بعد و بازی بعد و... یهو میبینی کمتر از 2 ساعت همه رو تموم کردی

یه هافبک دفاعی میخوای یدونه هم به نظرم RM میخوای.البته به نظرم یه هافبک دفاعی غول که اون وسط رو کامل جمع کنه الان واجبتره.
حالا نظرم رو بخوای میگم توره جام جهانی یا پرایم گولیت و ویرا :D من خیلی با بازیکن خریدن حال نمیکنم.دوست دارم یهو پک باز کنم یه چیز مثل گولیت گیرم بیاد تا برم یه بازیکن متوسط پولی که به زحمت گیرم اومده بدم

اون روش سیلور هم به نظرم الان حوصله بیشتری میخواد تا انجام آبجکتیوها.مثلا همین fut ballers الان میتونی همش رو با هم تکمیل کنی حتی همزمان آبجکتیو fut birthday یا اون بازیکنه که 88 هست هم انجام بدی چون چیزهایی که ازت میخواد همشون با هم قابل انجامه.بعد خوبیش هم اینه که نمیخواد بشینی پاش.همون چند دقیقه اول کارهایی که میخواد انجام بده بعد برو دنبال کارات تا این خودش تموم بشه بعد بازی بعد و بازی بعد و... یهو میبینی کمتر از 2 ساعت همه رو تموم کردی
خوش دارم که به مارکیزیو جام جهانی هم راضی نیستی 🤣
اره قبول دارم. وسط واقعا خالیه. آبجکتیو ها رو میرم حتما، ولی ناچارا باید بزارم واسه کرویف. شایدم این اس بی سی مید پرایم آیکان رو زدم. دم شما گرم

• Like
خوش دارم که به مارکیزیو جام جهانی هم راضی نیستی 🤣
اره قبول دارم. وسط واقعا خالیه. آبجکتیو ها رو میرم حتما، ولی ناچارا باید بزارم واسه کرویف. شایدم این اس بی سی مید پرایم آیکان رو زدم. دم شما گرم
به عنوان آخرین پیام امشب:این sbc مید پرایم آیکان رو انجام نده.هر چی میده یک L خیلی بزرگه :Dپلیر پیک از 3 هست ولی وزنش خیلی داغونه

• Like
Reactions: ariamehr1111
به عنوان آخرین پیام امشب:این sbc مید پرایم آیکان رو انجام نده.هر چی میده یک L خیلی بزرگه :Dپلیر پیک از 3 هست ولی وزنش خیلی داغونه
حمیدخان سلام
الان بنظرت کدوم sbcها ارزششو دارن؟
و اینکه چجوری سریع فودر جمع کنم براشون
آبجکتیوارو برم؟
پک 10کوینی دوتا داده بهم تاحالا
بازم هس؟

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

• Like
آقا نظرتون رو درباره تیم من هم بدین.
خودم تو این فکرم که ادرسون رو بذارم تو گل و فوفانا رو بخرم که کمیستری کامل بشه.
View attachment 288224
داداش کم مونده منم بخری بذاری داخل زمین :)) .راستی کاکا چطوره؟ من ترکیب م همینه . جای کاکا از وراتی ۸۹ استفاده میکنم. اگر خوبه تو این مدت باقی مونده sbc شو ببندم

داداش کم مونده منم بخری بذاری داخل زمین :)) .راستی کاکا چطوره؟ من ترکیب م همینه . جای کاکا از وراتی ۸۹ استفاده میکنم. اگر خوبه تو این مدت باقی مونده sbc شو ببندم
برای اغلبشون پول ندادم از SBC و پک دراومدن :))
یکم کنده ولی بد نیست. من بجای داناوان گذاشتمش به نظر بهتر از اونه.

حمیدخان سلام
الان بنظرت کدوم sbcها ارزششو دارن؟
و اینکه چجوری سریع فودر جمع کنم براشون
آبجکتیوارو برم؟
پک 10کوینی دوتا داده بهم تاحالا
بازم هس؟

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
الان sbc بدردبخوری نیست.فقط اگه ballers رو نگرفتی حتما بگیرشون بعد هم تو آبجکتیو ورژن بهترشون رو بگیر
الان چندتا آبجکتیو هستن که بدردبخوره.یکیش همین مال ballers هست که play to style هست(اینو تکمیل کنی یدونه fut birthday هم میده).آبجکتیو مربوط به fut birthday هست.یدونه هم هست که باید درفت بری(میتونی درفت آفلاین بری که راحتتره)
اینا کلی فودر خوب بهت میده ضمن اینکه اکثرا هم میتونی همزمان انجام بدی
اون 10 کوینی هم 2شبه تموم شده فکر کنم.

آقا نظرتون رو درباره تیم من هم بدین.
خودم تو این فکرم که ادرسون رو بذارم تو گل و فوفانا رو بخرم که کمیستری کامل بشه.
View attachment 288224
به نظرم فقط وسط مشکل داری.جرارد و کاکا 89 دیگه یکم کمه برای الان.بعد اینا هم ریوالدو،اگه ازش راضی هستی کارت fut birthdayاش رو بگیر

به نظرم فقط وسط مشکل داری.جرارد و کاکا 89 دیگه یکم کمه برای الان.بعد اینا هم ریوالدو،اگه ازش راضی هستی کارت fut birthdayاش رو بگیر
حمید جان دمت گرم بابت توضیح.
برای وسط کیو توصیه می‌کنی که در دسترس هم باشه؟

ریوالدو یه وقتایی خیلی خوبه و یه وقتایی میشه در حد هاشم بیک زاده ولی در کل بازیش رو به جلو و خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or