Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
آقا از تو پک ۱۰ سکه‌ای جورج بست ۹۴ در اومد ۳.۵ میلیون قیمتشه. برگام ریخته!
مال ما هم ریخت :D
امشب اون 10 کوینیش جدیده و چیزهای خوبی میده ولی جورج بست....:o

من چندتا گلد 90 89 اینا گیرم اومد

دوستان من از وقتی سیستم جدید پلاس اومد با پلی استیشن کار نکردم. اخیرا برای فیفا ۲۳ طبق معمول قبل رفتم یک فیفا ظرفیت سه گرفتم و برای پلاس هم یکدونه از این اکانت هکی ها رو گرفتم . ولی الان مبینیم وقتی می‌خوام تو فیفا آنلاین بشم وارد اون صفحه اریجین میشه . لطفاً راهنمایی کنید ما بتونیم تو عید بازی کنیم
اکانت اوریجین باید بسازی دیگه، کاری نداره.
بزن creat account و ایمیل پسورد بزن و تمام.

• Like
Reactions: BALALEHABASHI
خیلی عذر میخوام هی پست میزارم :D مشکل اینه دونه دونه این عذاب الهی یادم میاد :))
از جلبیات این بازی اینه که برای تکنیکها دکمه گذاشته. یعنی چی؟ یعنی برای پاس یا شوت trivela اومدن دکمه گذاشتن. ۲۵ ساله فوتبال میبینم، به جز کوارشما ندیدم کسی این نوع شوت رو بلد باشه. بعد اینجا لامصب از رونی بگیر تا گواردیول همه بلدن تریولا بشوتن :|
یا مثلا برای ضربات آکروباتیک هم دکمه گذاشتن. یاد فیفا ۲۰۰۰ میوفتم که دوبار D رو میزدیم برگردون میزد. هر بازی باید اسکورپیون کیک گل بخوری :lol:
یا برای پاسهای پشت پا هم دکمه داریم و با نهایت دقت هم این پاسها رو میدن. طرف از این بیمار روانیا بود. هی بلند مینداخت واسه دروازه بان، رو هوا دروازه بان با پشت پا پاس میداد :| =))
شوتهای محکم هم که جدیدا اضافه شده عالیه. پدری یا لواندوفسکی فرق نداره. درست جهت بده و محکم بکوب و تمام. تور سوراخ میشه.
اسکیل مووز هم الی ماشاله. چیزی نگم بهتره چون قطعا در جریانید :D
در کل EA واقعا مچکریم که شاهکاری مثل فیفا ۱۲ ۱۳ ۱۴ و ۱۶ رو به این روز انداختی8-|

امروز کم مونده بود دسته رو بزنم به تلویزیون یدونه c1 و نابود کنم ~X(
این کارا تا چند سال پیش قابل انجام بود.الان c1 که هیچ،پول همون دسته هم دیگه نمیشه بدی :D
پس قبل هر عمل ناشایستی اول یه نفس عمیق بکش بعد دسته و c1 رو یه ماچ بکن و از صحنه دور شو...خیلی دور;))

این کارا تا چند سال پیش قابل انجام بود.الان c1 که هیچ،پول همون دسته هم دیگه نمیشه بدی :D
پس قبل هر عمل ناشایستی اول یه نفس عمیق بکش بعد دسته و c1 رو یه ماچ بکن و از صحنه دور شو...خیلی دور;))
دقیقا یاد همین افتادم:D. یه نگاه به c1 کردم و یه نگاه به دسته. سریع کظم غیظ کردم :))

سلام. آقا من خیلیی سریع بازیکنام سوئیچ میشن، با کدوم گزینه میشه سرعت سوئیچ خودکار رو کم‌کرد؟
داخل controller setting برو بعد اونجا 2 تا گزینه هست که مربوط به سوئیچ کردن هست.اولیش auto switching هست که چندتا حالت داره.manuel و automatic که معلومه دیگه.یکیش کاملا دست خودت هست یکیش هم کاملا اتوماتیک که هر دوش بدرد نمیخوره.2 تا گزینه دیگه داره air balls که وقتی توپ 180 سانتیمتر از زمین بلند بشه برات سوئیچ میکنه مثل کرنر و سانتر بعدی هم loose balls هست که وقتی توپ رو از دست بدی و ازت رد بشه سوئیچ میکنه.از نظر من بهترینش اینه که این 2 تا با هم باشه.ولی میتونی تست کنی مثلا loose balls تنها باشه.ولی چیزی که دیدم اکثرا استفاده میکنن همون air ball و loose balls با هم هست.یه تعداد کمی هم دیدم فقط loose balls استفاده میکنن چون یکم سوئیچ رو هوا زود عوض میشه و یهو میبینی بازیکنی که دنبال توپ هست سوئیچ میشه رو یک مدافع دیگه که شاید نزدیکتره ولی چون ایستاده تا بیاد راه بیافته جا میمونه.

گزینه بعدی هم پایینش هست auto switching movement که ربطی به سوئیچ کردن نداره.ربط به این داره که بازیکن a که الان انتخاب هست،وقتی سوئیچ کنی رو بازیکن b،اون بازیکن a چقدر به همون جهت حرکتش رو ادامه بده که none low high داره.به نظرم low یا none بهتره

ولی چیزی که بگه دیرتر سوئیچ کنه نداره.باید یکی از همین حالتها تست کنی ببینی کدوم راحتتری.

داخل controller setting برو بعد اونجا 2 تا گزینه هست که مربوط به سوئیچ کردن هست.اولیش auto switching هست که چندتا حالت داره.manuel و automatic که معلومه دیگه.یکیش کاملا دست خودت هست یکیش هم کاملا اتوماتیک که هر دوش بدرد نمیخوره.2 تا گزینه دیگه داره air balls که وقتی توپ 180 سانتیمتر از زمین بلند بشه برات سوئیچ میکنه مثل کرنر و سانتر بعدی هم loose balls هست که وقتی توپ رو از دست بدی و ازت رد بشه سوئیچ میکنه.از نظر من بهترینش اینه که این 2 تا با هم باشه.ولی میتونی تست کنی مثلا loose balls تنها باشه.ولی چیزی که دیدم اکثرا استفاده میکنن همون air ball و loose balls با هم هست.یه تعداد کمی هم دیدم فقط loose balls استفاده میکنن چون یکم سوئیچ رو هوا زود عوض میشه و یهو میبینی بازیکنی که دنبال توپ هست سوئیچ میشه رو یک مدافع دیگه که شاید نزدیکتره ولی چون ایستاده تا بیاد راه بیافته جا میمونه.

گزینه بعدی هم پایینش هست auto switching movement که ربطی به سوئیچ کردن نداره.ربط به این داره که بازیکن a که الان انتخاب هست،وقتی سوئیچ کنی رو بازیکن b،اون بازیکن a چقدر به همون جهت حرکتش رو ادامه بده که none low high داره.به نظرم low یا none بهتره

ولی چیزی که بگه دیرتر سوئیچ کنه نداره.باید یکی از همین حالتها تست کنی ببینی کدوم راحتتری.
امیدوارم بهت کانتونا برثدی بده ea

تو قسمت moments یدونه ازش گذاشت 7 بازی قرضی.اگه خواستی جهت تست
حتما چک میکنم، ولی شنیدم کانتونا سبک بازی خاصی میطلبه.
راستی حمید آقا اولین بار که تیممو گذاشتم گفتی داغون ترین تیم از نظر کمیستری و ایناست🤣🤣
الانم نظر بده بی زحمت برم سمت تعویض چه پستی. ناگفته نماند که lm با دیماریا ۹۰ و سیلوا با رابرتسون وینتر تعویض میشه

Attachments

• Screenshot_20230327-030506.png
    Screenshot_20230327-030506.png
    2.7 MB · مشاهده: 23
حتما چک میکنم، ولی شنیدم کانتونا سبک بازی خاصی میطلبه.
راستی حمید آقا اولین بار که تیممو گذاشتم گفتی داغون ترین تیم از نظر کمیستری و ایناست🤣🤣
الانم نظر بده بی زحمت برم سمت تعویض چه پستی. ناگفته نماند که lm با دیماریا ۹۰ و سیلوا با رابرتسون وینتر تعویض میشه
نه خدایی خوب دستی به سر و روی تیمت کشیدی :D مخصوصا اون جلو.به نظرم الان یکم تو دفاع ضعف داری(ضعف نداری در واقع 3 دفاعه ریسکیه) و شاید یه بازیکن نیمچه متا برای وسط یا کنار جای آنتونی.الان که 2 تا دفاع وسطت هم خیلی خوبه و دفاع کنارات هرچند عالی نیستن ولی هنوز خوبن.من باشم برمیگردم رو 4 دفاعه چون ابزارشو داری.اینطوری جلو و عقبت اوکی میشه وفقط میمونه وسطت(یکی ندونه میگه این چی داره میگه وسطت و عقبت;)))

اگه بتونی کرویف هم بگیری و بذاری جای payet که دیگه واقعا اون خط جلو رویایی میشه.
دیماریا هم کم کم باید بازنشسته کنی به نظرم.این ریوالدو fut birthday هم چیز خوبیه اومده sbc برای LM اگه بتونی بگیری(خیلی تیز و بز نیست ولی شوتهاش عالیه)

فقط من یادمه یه پول تپلی داشتی:-? چی شد؟بازیکن خریدی یا یکی از بازیکنهات تریدبله؟چون الان 26 تومن ته حسابته;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or