Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
دوستان این مشکل پرش بازی برای شما هم پیش میاد؟ انگار فیلم رو میذاری روی فست فوروارد. بخاطر پینگه یا لگه یا چیز دیگه ای؟
مال ما بیشتر شبیه اسلو بکوارده :D کلا بازی رو صحنه آهسته دارم بازی میکنم(در واقع بازی نمیکنم،فقط میبازم;)))

ولی اگه یه لحظه انگار استپ یا کند میشه بعد یهو سریع میشه مال پینگ و نت هست.سریع میشه که برگرده به همون ریل تایم.یه تست پینگ بگیر ببین وضع پینگت چطوره.چون همون آمریکا هم تو یوتیوب دیدم که طرف با سرعت خیلی بالا به نت وصله ولی چون نت موبایل هست پینگ خوبی نداره(به نسبت همون کشور منظورمه)احتمالا نوسان پینگ داری.

ریوالدو هم میگن بهترین کارت این چند ساله اش هست و تقریبا چیز خوبیه.قرضیش رو بگیر اگه خوشت اومد بعد اقدام کن
سلام حمید آقا
میگم با توجه به نیاز مبرم به سی ام و سی دی ام، پیشنهاد میکنی کانته رو ببندم ؟ به تیمم میخوره کامل

• Like
Reactions: hamid_barca
سلام حمید آقا
میگم با توجه به نیاز مبرم به سی ام و سی دی ام، پیشنهاد میکنی کانته رو ببندم ؟ به تیمم میخوره کامل
یک لحظه هم شک نکن برای گرفتنش.یکم گرونه ولی هم خودش عالیه هم که به تیمت کامل میخوره.دیگه cdm خیالت تا آخر بازی راحته

یک لحظه هم شک نکن برای گرفتنش.یکم گرونه ولی هم خودش عالیه هم که به تیمت کامل میخوره.دیگه cdm خیالت تا آخر بازی راحته
لعنتی خیلی گرونه، مجبورم کرویف رو بزارم اولویت دوم. ولی حس میکنم کارتش فراتر از چیزیه که نشون میده. یعنی الکی گرون نیست

• Like
لعنتی خیلی گرونه، مجبورم کرویف رو بزارم اولویت دوم. ولی حس میکنم کارتش فراتر از چیزیه که نشون میده. یعنی الکی گرون نیست
کرویف وقت زیاد هست برای گرفتنش
والا من چند جا دیدم همه میگفتن یکی از بهترین sbcهای امسال هست.

خب چه ترکیبی پیشنهاد میدی با سی دی ام؟ چون به جای کاسمیرو میزارمش
حالا لزوما هافبک دفاعی هم نذاشتی مشکلی نیست.بذار هافبک.مهم اینه که قابلیت دفاع کردن داره.فوقش بهش دستور stay back میدی و cover center اینطوری حتی اگه cm هم باشه مثل cdm عمل میکنه

حالا لزوما هافبک دفاعی هم نذاشتی مشکلی نیست.بذار هافبک.مهم اینه که قابلیت دفاع کردن داره.فوقش بهش دستور stay back میدی و cover center اینطوری حتی اگه cm هم باشه مثل cdm عمل میکنه
حله، این توکن ها هم فودر خوب میده میبندمش همین روزا

• Like
حمید آقا میگم دیدم خیلی از یوتیوبر ها میگن با توجه به نزدیک بودن توتس ارزش کانته زیاد نیست و خلاصه بهش ۲ از ۱۰ دادن. البته ناگفته نماند درمورد امباپه پوتم اولی هم همینو میگفتن. شما نظرت اینه ببندیم بازم؟

• Like
حمید آقا میگم دیدم خیلی از یوتیوبر ها میگن با توجه به نزدیک بودن توتس ارزش کانته زیاد نیست و خلاصه بهش ۲ از ۱۰ دادن. البته ناگفته نماند درمورد امباپه پوتم اولی هم همینو میگفتن. شما نظرت اینه ببندیم بازم؟
میتونی تو سایت futbin ببینی مردم چه رای بهش دادن. ۱۷ درصد موافق ن و ۸۳ درصد مخالف. این دلیلی به بد بودن کارت نیست. فقط ارزش کارت نسبت به قیمتش و مشخص میکنه. اگر فودر داری ببند. از نظر زمان هم با کرایوف یکیه. هر دو ۶۰ روز زمان داری تا ببندیشون

ببین یه بحث ارزش پولش هست یه بحث ارزش خود بازیکن.
الان امباپه potm 93 هم حدود 4 میل پولشه.خب اکثرا میگن ارزش نداره ولی آیا امباپه ارزش نداره یا پولی که برای تکمیلش میدن؟همین 4 میل هم چه بازیکنی بهتر از امباپه هست؟یه وقت مستقیم قراره پول بدی بازیکن بخری که اونطوری میگی ارزش نداری ولی تو sbc وقتی میخوای فودری رو بدی که بدرد جای دیگه نمیخوره،چطور میشه ارزش نداشته باشه؟

توتس هم بعیده 1.5 ماه دیگه زودتر بیاد.نزدیک خرداد فکر کنم پارسال اومد.الان این همه وقت لذت داشتن اینو نبری که شاید 5-6 هفته دیگه آیا یه توتس خوب گیرت بیاد نه؟
اصلا توتس هم اومد،فکر میکنی چندتا هافبک دفاعی بهتر از این داره؟

اگه فودر داری و بهش نیاز داری ببند.من تضمین میدم جز 3 هافبک دفاعی برتر هست.بازی همینطوری تو سراشیبی هست،الان تیم خوب نبندی پس کی؟دیگه خرداد و تیر به جز من کی فیفا بازی میکنه؟ ;))

ببین یه بحث ارزش پولش هست یه بحث ارزش خود بازیکن.
الان امباپه potm 93 هم حدود 4 میل پولشه.خب اکثرا میگن ارزش نداره ولی آیا امباپه ارزش نداره یا پولی که برای تکمیلش میدن؟همین 4 میل هم چه بازیکنی بهتر از امباپه هست؟یه وقت مستقیم قراره پول بدی بازیکن بخری که اونطوری میگی ارزش نداری ولی تو sbc وقتی میخوای فودری رو بدی که بدرد جای دیگه نمیخوره،چطور میشه ارزش نداشته باشه؟

توتس هم بعیده 1.5 ماه دیگه زودتر بیاد.نزدیک خرداد فکر کنم پارسال اومد.الان این همه وقت لذت داشتن اینو نبری که شاید 5-6 هفته دیگه آیا یه توتس خوب گیرت بیاد نه؟
اصلا توتس هم اومد،فکر میکنی چندتا هافبک دفاعی بهتر از این داره؟

اگه فودر داری و بهش نیاز داری ببند.من تضمین میدم جز 3 هافبک دفاعی برتر هست.بازی همینطوری تو سراشیبی هست،الان تیم خوب نبندی پس کی؟دیگه خرداد و تیر به جز من کی فیفا بازی میکنه؟ ;))
خود کانته نمی‌تونست اینجوری از خودش دفاع کنه 🤣
اون آبجکتیو مونت رو هم کامل کردم. فودر خوبی گیرم اومد. اینو می‌بندم

یه سیم کارت رایتل رنگ رو رفته گوشه کمد داشتم از سر بیکاری گفتم بذار یه تستی بکنم
بعد مدت ها پینگ خوب و گیم پلی خوب دیدم حالا نمیدونم از نت بود یا به خاطر این بود یه هفته ده روزی بازی نکردم البته با اپ لاگین میکردم ولی خب بازی نمیشد کرد
اگه رایتل دارید یه تستی بکنید پینگم 40 الی 50 تا بهتر از پارس انلاین بود تو بازی هم لگ و اینا نداشتم بر خلاف همراه اول و ایرانسل
EA SPORTS™ FIFA 23 Standard Edition Xbox Series X_S-2023_03_30-19_08_36.png

یه سیم کارت رایتل رنگ رو رفته گوشه کمد داشتم از سر بیکاری گفتم بذار یه تستی بکنم
بعد مدت ها پینگ خوب و گیم پلی خوب دیدم حالا نمیدونم از نت بود یا به خاطر این بود یه هفته ده روزی بازی نکردم البته با اپ لاگین میکردم ولی خب بازی نمیشد کرد
اگه رایتل دارید یه تستی بکنید پینگم 40 الی 50 تا بهتر از پارس انلاین بود تو بازی هم لگ و اینا نداشتم بر خلاف همراه اول و ایرانسل
View attachment 288544
چه پینگ خوبی اونم برای سیم کارت.ایرانسلم تا قبل عید تقریبا همینطوری بود ولی از عید گند زده.وسوسه شدم رایتل هم تست کنم :-?

View attachment 288544
من رایتل دارم. کلا قرمزه. البته بستگی به منطقه داره. ولی پینگ ۶۸ عالیه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or