Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
دیشب توی رایول با یکی بازی کردم،تیم ش فول آیکون و بقیه بازیکن هاش هم میلیونی. موقع حمله بازیکن هاش رو سلکت میکرد و حمله می‌کرد و اوکی بود ، موقعی که توپ رو ازش میگرفتم مثلا با همون امباپه که حمله می‌کرد و توپ‌رو ازش گرفته بودم ،سلکت نمی‌کرد ، کلا خود CPU و AI واسش به بهترین شکل ممکن هم پرس می‌کرد هم کات پاسینگ لِینز می‌کرد ! نه میشد دریبل ش کرد نه پاس کاری کرد! :|
به زور یه دونه زدم و با همون یه گل بردمش ولی بازی بشدت سمی ای بود بعد از اون خاموش کردم رفتم اینقدر ازم انرژی گرفت توی حمله و دفاع!
واسم سواله چیکار کرده بود که بدون سلکت و سوییچ کردن از مایی که سلکت میکنیم بهتر دفاع می‌کرد و چطوری داره با این سبک توی الیت بازی میکنه !
از استامینا بازیکن هاش هم زیاد کم نمیشد !

• Like
Reactions: Reza779
خب تصمیم دارم اینستراکشن و تاکتیک برای بازی مالکانه رو قرار بدم که تو آنلاین شدیدا بدرد میخوره.
یوهان کرویف، استاد گواردیولا، میگه برای بازی مالکانه باید سیستم ۴۳۳ با ۹ کاذب استفاده کنید. چرا که نیاز به وینگر و عرض دادن به بازی دارین. پس تو این مطلب سیستم پایه ۴۳۳ با ۹ کاذب.
نکته: برای بازی مالکانه حتما و حتما نیاز به فولبک های سرعتی و طراح دارین. مثل کانسلو، آرنولد، واکر، رابرتسون، اشرف حکیمی و ...
خب این سیستم ما هست.
Polish_20220125_123823596.jpg
کرویف میگه دلیل استفاده از ۹ کاذب اینه که، در این حالت ما میتونیم فی الواقع با ۴ هافبک بازی کنیم. مدافعان وسط مجبور باشن جلوتر بیان و اون ۹ کاذب نقش بازیساز رو به عهده بگیره و بتونه وینگرها رو صاحب موقعیت گل کنه.
حالا اینستراکشن ها.
دروازه بان: comes for crosses. sweeper keeper
فولبکها:
attacking runs: join the attack
run type: overlap
defensive position: step up
سنتربک ها:
هافبک دفاعی:
cut passing lanes
stay back while attacking
cover center
هافبک ها: باید با یه LCM و یه RAM بازی کنید.برای LCM:
attacking support: get forward
support on crosses: stay on edge of box for cross
Defensive position: cover center
برای RAM:
defensive support: come back on defence
support on crosses: get into the box for cross
وینگرها:
come back on defence
cut inside
come short
get into the box for cross
برای CF
stay central
false 9
come back on defence
تاکتیکها:
pressure on heavy touch
width: 50
depth: 70

slow build up
possession
width: 70
player in box: 6
corner: 2
free kicks: 3
امیدوارم مفید باشه براتون.

آخرین ویرایش:
دیشب توی رایول با یکی بازی کردم،تیم ش فول آیکون و بقیه بازیکن هاش هم میلیونی. موقع حمله بازیکن هاش رو سلکت میکرد و حمله می‌کرد و اوکی بود ، موقعی که توپ رو ازش میگرفتم مثلا با همون امباپه که حمله می‌کرد و توپ‌رو ازش گرفته بودم ،سلکت نمی‌کرد ، کلا خود CPU و AI واسش به بهترین شکل ممکن هم پرس می‌کرد هم کات پاسینگ لِینز می‌کرد ! نه میشد دریبل ش کرد نه پاس کاری کرد! :|
به زور یه دونه زدم و با همون یه گل بردمش ولی بازی بشدت سمی ای بود بعد از اون خاموش کردم رفتم اینقدر ازم انرژی گرفت توی حمله و دفاع!
واسم سواله چیکار کرده بود که بدون سلکت و سوییچ کردن از مایی که سلکت میکنیم بهتر دفاع می‌کرد و چطوری داره با این سبک توی الیت بازی میکنه !
از استامینا بازیکن هاش هم زیاد کم نمیشد !
حس خودم اینه اینجور پلیرا یه کانکشن قوی دارن و این باعث میشه اینجوری شه که ما داریم با پینگ ۷۰ تا ۹۰ بازی میکنیم عملا جلوی اونی که پینگش زیر ۴۰ یا ۳۰ هست به مشکل میخوریم و قشنگ جلوترن از ما، درسته بازیشون ضعیفه، اما چون بازیکنای خوب و باگ دارن ( جینولا، امباپه ،کانته،مسی،نیمار و ایکونای بالای ریت ۹۰) اینا قشنگ خودشون پرس میکنن توپو میگیرن فقط لازمه طرف یه کاستوم خوب بچینه،دیگه همین بازیکنا باگ کارو در میارن واسش، قضیه کانکشن هم باعث میشه نتونی جلوشون هیچکاری کنی و چون کاستوم تاکتیکاشون رو پرس هست قشنگ میان خودشون همه کارو میکنن، و تویی که داری دستی بهترین سلکت رو میکنی از اون عقبی ... همین دیروز این موضوع واسم پیش اومد و من با موقعیت گل بالای ۷ جلو طرف که موقعیت گلش۲ بود باختم.. کاریش نمیهش کرد، یا باید بازیکنای باگ بخری همون نیمه اول کارو تموم کنی یا اینکه نت خوب داشته باشی، در غیر این صورت محکوم به باختی،یا اینکه شانسی ببری !!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
واقعا مرسی از EA :D
تا حالا دوبار با یکی بازی کردم که ۴۰۰ تا برد داشته ۱۷۰ باخت. هر دوبار بردم. کلا بیشتر بازیکنای قوی رو بردم. بعد با یکی بازی میکنی که باختش از بردش بیشتره. خودتم نمیفهمی چجوری، ولی ازش میبازی :| نمیدونم اسمشو چی بزارم واقعا.

خب تصمیم دارم اینستراکشن و تاکتیک برای بازی مالکانه رو قرار بدم که تو آنلاین شدیدا بدرد میخوره.
یوهان کرویف، استاد گواردیولا، میگه برای بازی مالکانه باید سیستم ۴۳۳ با ۹ کاذب استفاده کنید. چرا که نیاز به وینگر و عرض دادن به بازی دارین. پس تو این مطلب سیستم پایه ۴۳۳ با ۹ کاذب.
نکته: برای بازی مالکانه حتما و حتما نیاز به فولبک های سرعتی و طراح دارین. مثل کانسلو، آرنولد، واکر، رابرتسون، اشرف حکیمی و ...
خب این سیستم ما هست.
View attachment 241403
کرویف میگه دلیل استفاده از ۹ کاذب اینه که، در این حالت ما میتونیم فی الواقع با ۴ هافبک بازی کنیم. مدافعان وسط مجبور باشن جلوتر بیان و اون ۹ کاذب نقش بازیساز رو به عهده بگیره و بتونه وینگرها رو صاحب موقعیت گل کنه.
حالا اینستراکشن ها.
دروازه بان: comes for crosses. sweeper keeper
فولبکها:
attacking runs: join the attack
run type: overlap
سنتربک ها:
هافبک دفاعی:
cut passing lanes
stay back while attacking
cover center
هافبک ها: باید با یه CM و یه CAM بازی کنید.برای CM:
attacking support: get forward
support on crosses: stay on edge of box for cross
Defensive position: cover center
برای CAM:
defensive support: come back on defence
support on crosses: get into the box for cross
وینگرها:
come back on defence
cut inside
come short
get into the box for cross
برای CF
stay central
false 9
come back on defence
تاکتیکها:
pressure on heavy touch
width: 50
depth: 70

slow build up
possession
width: 70
player in box: 6
corner: 2
free kicks: 3
امیدوارم مفید باشه براتون.

با تشکر از شما من ترکیب شما رو امتحان کردم دو بازی اول را بردم ولی بقیه را همه رو باختم نمی‌دونم به خاطر اینکه حریفهام همگی سرعتی بازی میکردند یا اینکه تیم پاریس به درد این سیستم نمیخوره . شاید با لیورپول بهتر جواب بده

• Like
Reactions: u.s.a
با تشکر از شما من ترکیب شما رو امتحان کردم دو بازی اول را بردم ولی بقیه را همه رو باختم نمی‌دونم به خاطر اینکه حریفهام همگی سرعتی بازی میکردند یا اینکه تیم پاریس به درد این سیستم نمیخوره . شاید با لیورپول بهتر جواب بده
ببین تو این سیستم باید پاسکاری کنی. نباید سرعتی بازی کنی. باید با حوصله بازی کنی. وگرنه ضد حمله میخوری.
با لیورپول یا سیتی امتحان کن. این سیستم هافبک قوی میخواد. بهترین نتیجه رو سیتی میده.

• Like
Reactions: HACKBOTER
آهان راستی. جاگذاری بازیکنات چجوریه؟ کیا رو کجا میزاری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or