Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
اون کارت پوتمش تور منو پاره کرده بود یه زمانی این کارت جدیداش خداروشکر نخورده به پستم تا حالا
خب من عاشق سبک پپ و کلوپ هستم :D تو آنلاین یا لیورپول میشم یا سیتی. الان که بعد یه مدت راه افتادم، میبینم خیلی خفنه صلاح. سم خالصه :D تو سرعت که همه رو جا میزاره، عین مامولکم مانور میده و دریبل میزنه، هرچی هم شوت فنی از دور باهاش میزنم گل میشه.

• Like
Reactions: omiid72
ریبیلد دیتابیس رو امتحان کردی؟
اره هرکاری بود کردم.
ریبیلد دیتابیس
یکبار کل اپدیت رو دیلیت کردم بازی رو دیلیت کردم دوباره بازی و اپدیت نصب کردم که نشد
یه بار کلا سیو پاک کردم
نت رو بالای ده بار عوض کردم (وایفای، دیتا، کابل و...)
سیدی رو تمیز کردم

کلا میخاست دهن من سرویس شه واسه این گیم!

• Like
Reactions: u.s.a
اره هرکاری بود کردم.
ریبیلد دیتابیس
یکبار کل اپدیت رو دیلیت کردم بازی رو دیلیت کردم دوباره بازی و اپدیت نصب کردم که نشد
یه بار کلا سیو پاک کردم
نت رو بالای ده بار عوض کردم (وایفای، دیتا، کابل و...)
سیدی رو تمیز کردم

کلا میخاست دهن من سرویس شه واسه این گیم!
ببین این مشکل تو بازیهای دیسکی پیش اومده. الان بعضیا با بتلفیلد ۲۰۴۲ هم این مشکل رو دارن.
تنها راه باقیمونده اینه که بازی رو دیجیتالی بخری.

• Like
Reactions: ardalthebest
ببین این مشکل تو بازیهای دیسکی پیش اومده. الان بعضیا با بتلفیلد ۲۰۴۲ هم این مشکل رو دارن.
تنها راه باقیمونده اینه که بازی رو دیجیتالی بخری.
k
نه دیگه گفتم که :D بعد اینکه دو بار بازی رو کامل پاک کردم درست شد. منتها تمام اون راه هارو رفتم که مجبور نشم از اول بازی رو نصب و اپدیت کنم.
کلا هر چیزی عرضه میشه تا یکی دوسال بعد مشکلاش در میاد. نمونش اون auto eject برای فت

• Like
Reactions: u.s.a
دوستان اپدیت ترنسفر بازیکنان خود بازی میده یا باید کار خاصی کرد؟ برای من هنوز رونالدو تو یونتوس، گریژمان تو بارسا، و...
چیکار کنم ردیف شه؟

به به. ترنسفر آپدیت ژانویه اومد. لوئیز دیاز هم به لیورپول اضافه شد. پاره کردم تو آنلاین :D
دیگه آنلاین بسه و پیش به سوی کریر.
مودی اومده که تموم بازیکنای قدیمی رو بشه بدون باگ توی کرییر بازی کنیم ؟

یا مادی هست که بخش کرییر رو جذاب تر کنه ؟

خب من تجربمو میگم بعد از گرفتن کامل تروفی های ولتا و چند ساعت بازی کردنه کریر و انلاین و کیک آف

به نظرم سرورها خیلی بهتر شدن و تو season که من همیشه بازی میکنم خیلی سریع رقیب پیدا میشه. یکی دو جا هم به یک ثانیه نکشید پیدا شد که یه موضوع فوق العاده برای هر گیمری هست.
گل زدن خیلی سخت شده. تو فیفا 21 هر تک به تکی به راحتی 100 به صفر گل بود. اما الان رسما 50 50 یا حتی میشه گفت 60 به 40 (نشدن 60) شده که این موضوع عالی و صحیحه.

همچنان مشکل kick off goal که از فیفا 15 تا الان بوده همچنان پابرجاست. بازی از وسط زمین که شروع میشه هر کی باشه ( چه کریس و لواندوفسکی چه طارمی و مهاجم های الاهلی) راحت همرو دریبل میزنن و میزنن تو گل که همچنان از فیفا 15 تا الان این موضوع هست و من فک کنم سازنده ی بازی فتی*ش شدیدی روی گل زدن بعد از گل خوردن تیمش داره که همچنان این موضوع هست.

یه ذره سرعت بازی کم شده که من شخصا مشکلی ندارم باهاش چون اینطوری طبیعی تره تا اینکه وراتی تو فیفا 21 توپو از زمین خودش تو 4 ثانیه تا 6 قدم دروازه حریف میرسوند و گل میزد!

گزارشگرها هم که خیلی تکراری شدن دیگه، به نظرم باید یه تغییر وسیعی تو این موضوع بدن و چندتا گزارشگر بزارن که جدید باشه دیگه حالمون از صدای اینا بهم خورد.

کریر مود هم تغییر خیلی خاصی نکرده که بخوام راجعش بگم ولی همچنان اعتقاد دارم اون کات سین ها واسه ی قرار داد بستن به شدت boring و خسته کنندس و همون روال قبل اگر ایمیلی میرفت جلو بهتر بود.
ولتا هم خوب بود ولی نسبت به سال قبل خیلی ناقص تر بود و بخش افلاینش داستان خاصی نداشت. انلاینش هم سخت وصل میشد.

fut هم که من شخصا حالم بهم میخوره ازش از بس پیچیده و بزرگه و این ضعف بازیه که نمیتونه پلیرهای جدید بگیره چون محیط tutorial بازی انقدر اعصاب خورد کن و ناقصه که هر پلیر جدید fut ای پشیمون میشه از اینکه اومده تو بازی.
مجموعا نسبت به فیفای سال قبل حداقل 5 نمره بالاتر میگیه به نظرم. فیفای سال قبل افتضاح بود و رسما دریبل تو گل بود. و نتایج 6-6 و 10 -4 و... زیاد دیده میشد توش.
راستی دروازه بان ها هم خیلی بهتر شدن

اگه از بی خوابی رنج میبرید پیشنهاد میکنم برید مود رایوالزو بازی کنید مخصوصا رنک 1 و الایت این چه گیم پلیه آخه!
رسما همه یه 2-2-2-4 یا 2-4-4 خطی میچینن سیستمم دراپ بک دفاع کنارا هم stay back میذارن کلا دیگه نمیشه تکون خورد اصن همه چی کنده تو بازی
اگه بخوای درست و حسابی بازی کنی هر دست باختی اگه بخوای واس نتیجه بازی کنی که باید مثل خودشون بازی کنی و بازی خواب آور میشه
سال پیش همین موقعا بازی 5 گل به بالا داشت الان بازیم شده یک هیچ نهایتش دیگه دو یک
بازیکنا جوری پاس میدن و شوت میزنن انگار نون نخوردن
سازنده های بازی اصن نمیدونن بالانس چی هست انگار یا از اینور بوم میفتن یا از اونور بوم

• Like
Reactions: hossein6990

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or