Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
آهان راستی. جاگذاری بازیکنات چجوریه؟ کیا رو کجا میزاری؟
جا گذاری بازیکنان رو طبق همون عکسی که گذاشتی مرتب کردم. حکیمی و مندز دفاع گوشه . واینالدو و وراتی وسط . دی ماریا نوک بالا . وینگ ها هم مسی و نیمار در گوشه و امبامپه وسط . کلا چون من با سیستم 4.3.3 attack همیشه بازی میکنم و کلا خط حمله رو همیشه میزارم stay forward بمونه شاید باید عادت کنم به این سیستم شما که زمان میبره .

جا گذاری بازیکنان رو طبق همون عکسی که گذاشتی مرتب کردم. حکیمی و مندز دفاع گوشه . واینالدو و وراتی وسط . دی ماریا نوک بالا . وینگ ها هم مسی و نیمار در گوشه و امبامپه وسط . کلا چون من با سیستم 4.3.3 attack همیشه بازی میکنم و کلا خط حمله رو همیشه میزارم stay forward بمونه شاید باید عادت کنم به این سیستم شما که زمان میبره .​
خب اشتباهه شدید :D
اینجوری بچین
دوناروما
برنات.راموس.مارکینیوش.حکیمی
گانا گی
واینالدوم.دیماریا
نیمار.مسی.امباپه
وقتی با ۹ کاذب بازی میکنی نباید امباپه رو نوک بزاری. ۹ کاذب فلسفش اینه بیاد عقب بازیسازی کنه و وینگرها نفوذ کنن و گل بزنن.
واینالدوم رو LCM کن و دیماریا رو هم RAM. شماتیک ترکیبت دقیقا باید مثل عکس باشه.LCM و RAM باید دقیقا رو یه خط باشن. اشتباهی نوشتم CAM.

بعد ببین تا میتونی پاس بده. پاس شخمیِ تو دفاع نه ها. پشت محوطه جریمه طرف. الکی پاس نده که ضد حمله بخوری. عین تیمای گواردیولا انقدر پاس بده تا یه روزنه ایی باز بشه. با این سیستم حداقل باید ۱۵۰ تا پاس بدی در طول بازی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HACKBOTER
از هر ۱۰ تا تیمی که تو seasons باهاشون بازی می‌کنم نه تاشون PSG ان. واقعاً حال بهم‌زن شده سیزنز!
اصن حال بهم زن بازی میکنن. همه رو میچپن تو دفاع و با مسی امباپه نیمار هی ضد حمله میزنن. منم جلو اینا تا بتونم پاس میدم.

خب تصمیم دارم اینستراکشن و تاکتیک برای بازی مالکانه رو قرار بدم که تو آنلاین شدیدا بدرد میخوره.
یوهان کرویف، استاد گواردیولا، میگه برای بازی مالکانه باید سیستم ۴۳۳ با ۹ کاذب استفاده کنید. چرا که نیاز به وینگر و عرض دادن به بازی دارین. پس تو این مطلب سیستم پایه ۴۳۳ با ۹ کاذب.
نکته: برای بازی مالکانه حتما و حتما نیاز به فولبک های سرعتی و طراح دارین. مثل کانسلو، آرنولد، واکر، رابرتسون، اشرف حکیمی و ...
خب این سیستم ما هست.
View attachment 241403
کرویف میگه دلیل استفاده از ۹ کاذب اینه که، در این حالت ما میتونیم فی الواقع با ۴ هافبک بازی کنیم. مدافعان وسط مجبور باشن جلوتر بیان و اون ۹ کاذب نقش بازیساز رو به عهده بگیره و بتونه وینگرها رو صاحب موقعیت گل کنه.
حالا اینستراکشن ها.
دروازه بان: comes for crosses. sweeper keeper
فولبکها:
attacking runs: join the attack
run type: overlap
defensive position: step up
سنتربک ها:
defensive position: step up
هافبک دفاعی:
cut passing lanes
stay back while attacking
cover center
هافبک ها: باید با یه LCM و یه RAM بازی کنید.برای LCM:
attacking support: get forward
support on crosses: stay on edge of box for cross
Defensive position: cover center
برای RAM:
defensive support: come back on defence
support on crosses: get into the box for cross
وینگرها:
come back on defence
cut inside
come short
get into the box for cross
برای CF
stay central
false 9
come back on defence
تاکتیکها:
pressure on heavy touch
width: 50
depth: 70

slow build up
possession
width: 70
player in box: 6
corner: 2
free kicks: 3
امیدوارم مفید باشه براتون.
پست اصلاح شد. اشتباهی نوشته بودم cm و cam. درستش ram و lcm هست.

اصن حال بهم زن بازی میکنن. همه رو میچپن تو دفاع و با مسی امباپه نیمار هی ضد حمله میزنن. منم جلو اینا تا بتونم پاس میدم.
دقیقاً
من جلوی تنها تیمی که شادی گل رو اسکیپ نمی‌کنم پاریسه. انقدر که چرک بازی می‌کنن!

• Smile
Reactions: u.s.a
دوشان ولاهوویچ هم که رفت یووه. مهاجم مورد علاقم.
یووه که کلا لایسنس نداره. بایرن هم که استادیوم نداره. بارسا هم که فیس و استادیومش تو دیواره. بر پدرت لعنت کونامی. نه خودش بلده فوتبال بسازه نه میزاره اونی که بلده، کارشو انجام بده.

• Like
Reactions: challengeeverything
پرهام همرنگ به عنوان عضو تیم ملی فیفا 22 ایران عازم بازی های آسیایی 2022 خواهد شد
لینکی از بازیش پیدا نکردم اگر کسی داشت لطف کنه

من قبلا بازی رو نصب کردم و بازی کردم ولی از وقتی اپدیتش کردم، دیگه بالا نمیاد و ارور
can't start the app or game رو میزنه!

تمام راه حل های یوتیوب هم رفتم (ریست، تمیز کردن دیسک، از برق کشیدن و...)
این چه مرگشه؟؟؟

من قبلا بازی رو نصب کردم و بازی کردم ولی از وقتی اپدیتش کردم، دیگه بالا نمیاد و ارور
can't start the app or game رو میزنه!

تمام راه حل های یوتیوب هم رفتم (ریست، تمیز کردن دیسک، از برق کشیدن و...)
این چه مرگشه؟؟؟
چه پلتفرمی؟

سه راه داری. به ترتیب برو.
۱- پاک کردن سیوها
۲- پاک کردن گیم و نصب دوباره
۳- برو safe mode کنسول و بزن rebuild database.
برای رفتن به safe mode. کنسول رو کامل خاموش کن. بعدش ۱۰ ثانیه روی دکمه پاور رو نگهدار تا دوتا بوق بزنه. بعدش وارد safe mode میشی.
یکی از این راه ها قطعا جواب میده.

• Like
Reactions: ardalthebest
سه راه داری. به ترتیب برو.
۱- پاک کردن سیوها
۲- پاک کردن گیم و نصب دوباره
۳- برو safe mode کنسول و بزن rebuild database.
برای رفتن به safe mode. کنسول رو کامل خاموش کن. بعدش ۱۰ ثانیه روی دکمه پاور رو نگهدار تا دوتا بوق بزنه. بعدش وارد safe mode میشی.
یکی از این راه ها قطعا جواب میده.

تمام این کارا رو کردم، دو بار گیم رو کامل پاک کردم دوباره نصب کردم و اپدیت نصب کردم شد.!
یعنی مجموعا دو بار مجبور شدم اپدیت 4 گیگی رو دان کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or