Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
من یه باگ دیگه بلدم 1000 برابر راحت تر کسیم نمیدونه که بخواد پچ شه!
میدونم چی میگی باگ مخفی هم زیاد داره بازی ولی این یکی یه جوری بود به سرعت عمل بستگی داشت،چون من زیاد از اینا میزدم ولی برعکس خیلی کم میخوردم این باگو،جز اونایی که دیگه خیلی سریع بود دستشون،خیلی از بازیا که گره میخورد با همین باگ کرنر در میاوردم:دی

باگی که بلدی رو همین کرنره؟ چون من دیدم چند نفر که بازیشون خوب بود یه حرکات دیگه هم میزدن رو کرنر و دفاعام قفل میشدن ،خودم ولی رو کرنر همین یکیو فقط زدم تا الان

آپدیت ایکس باکس اومد با حجم تقریبا ۴ گیگ.
تغییرات رو خوندم. بعضیاش دقیقا مشکل من بود. ۴ دست هم بازی کردم. فعلا به نظر میرسه بهتر شده.

دفاع خیلی خیلی بهتر شده. اون پاسهای تو عمق از فاصله طولانی که میدادن و شدیدا رو مخ بود الان اکثرا قطع میشه توسط مدافعین.

بعد اپدیت دفاع راحت میکنم حمله سخت
میان یه جاشو درست کنن میرنن یه جا دیگشو میترکونن کلا توازن بلد نیستن برقرار کنن
بابا درستش همینه :D دفاع باید راحت باشه حمله سخت. چی بود هی از دفاعشون پاس رو پر میکردن تک به تک میشدن :|

• Like
Reactions: AM!R and ehsas1
بابا درستش همینه :D دفاع باید راحت باشه حمله سخت. چی بود هی از دفاعشون پاس رو پر میکردن تک به تک میشدن :|
فک کن ژینولا و امباپه خط حملتن اونوقت کیمپمبه راحت دفاعت کنه :Dاونم یه جاهایی که اصن روش سلکت نیست خود هوش مصنوعی بازی میاد میگیره ازم:|

• Smile
Reactions: u.s.a
فک کن ژینولا و امباپه خط حملتن اونوقت کیمپمبه راحت دفاعت کنه :Dاونم یه جاهایی که اصن روش سلکت نیست خود هوش مصنوعی بازی میاد میگیره ازم:|
آقا امید باور کن اینجوری بهتره :D
حالا من سیزن میزنم. دیشب دسته یک بودم. همه از دم پاریس میشدن :-&دو مهاجمه، امباپه و مسی نوک حمله، تو دفاع توپ رو میگرفتن و پاس تو عمق رو تا ته پر میکردن و تک به تک.منم فقط لیورپول و سیتی میشم و دقیقا تاکتیکهای کلوپ و پپ رو میچینم. ۴۳۳ با ۹ کاذب و پرس سنگین. حالم بهم میخوره بخوام مثل اونا بازی کنم. خلاصه چندتا باخت دادم رفتم دیویژن دو. تا اینکه آپدیت امروز اومد و ۶ تا برد پشت هم آوردم :D به جز یه نفرشون همشون هم مال دیویژن یک بودن و قوی بودن. ولی دیگه اون تاکتیکشون جواب نمیداد.
الان بازی خیلی خیلی بهتر شده. اگه از من بپرسی میگم دفاع کردن بازم باید ساده تر بشه و حمله کردن سخت تر :D

آقا امید باور کن اینجوری بهتره :D
حالا من سیزن میزنم. دیشب دسته یک بودم. همه از دم پاریس میشدن :-&دو مهاجمه، امباپه و مسی نوک حمله، تو دفاع توپ رو میگرفتن و پاس تو عمق رو تا ته پر میکردن و تک به تک.منم فقط لیورپول و سیتی میشم و دقیقا تاکتیکهای کلوپ و پپ رو میچینم. ۴۳۳ با ۹ کاذب و پرس سنگین. حالم بهم میخوره بخوام مثل اونا بازی کنم. خلاصه چندتا باخت دادم رفتم دیویژن دو. تا اینکه آپدیت امروز اومد و ۶ تا برد پشت هم آوردم :D به جز یه نفرشون همشون هم مال دیویژن یک بودن و قوی بودن. ولی دیگه اون تاکتیکشون جواب نمیداد.
الان بازی خیلی خیلی بهتر شده. اگه از من بپرسی میگم دفاع کردن بازم باید ساده تر بشه و حمله کردن سخت تر :D
من بعد آپدیت اسکیل ریتم از 1830 اومده رو 1720 نود درصد بازیارو باختم :D :|
باید یکم بازی کنم شاید قلقش دستم بیاد درست بشه فعلا چیزی که مشخصه آپدیت زده کل اینستراکشنامو ترکونده:-s

• Like
باید یکم بازی کنم شاید قلقش دستم بیاد درست بشه فعلا چیزی که مشخصه آپدیت زده کل اینستراکشنامو ترکونده:-s
کاستوم تاکتیکی که داریو بعد هر اپدیت عوض کن، تا وقتی جواب نگرفتی تغییر بده هی، تجربه شده واسم بعد هر اپدیت کاستوم تاکتیک قبل دیگه جوابگو نیستش
ابنکه اینجوری اسکیل ریتت داره میاد پایین قطعا معلومه دیگه کاستوم و سیستم فعلیت جوابگو نیس

• Like
Reactions: omiid72 and u.s.a
ببین من فعلا نوبم :D چون آخرین فیفایی که جدی و شب و روز آنلاین میزدم ۱۶ بود. حالا تعریف نباشه تو اون خوب چیزی بودم :-"ولی تو ترکیب و ایسنتراکشن چیدن یه نمه حالیمه :D حالا یه عکس از تیمت اگه دوس داری بده،شیوه بازیت هم بگو، شاید یه راه حلی پیدا شد :D

• Like
Reactions: omiid72
ببین من فعلا نوبم :D چون آخرین فیفایی که جدی و شب و روز آنلاین میزدم ۱۶ بود. حالا تعریف نباشه تو اون خوب چیزی بودم :-"ولی تو ترکیب و ایسنتراکشن چیدن یه نمه حالیمه :D حالا یه عکس از تیمت اگه دوس داری بده،شیوه بازیت هم بگو، شاید یه راه حلی پیدا شد :D
من چند وقت پیشا تیم بالانسی داشتم ولی فروختم همرو خرج امباپه و ژینولاکردم اگه میبینی تیمم عجیب غریبه واس اونه اون دسته بیلم دیقه 1 تعویض میشه sow میاد به جاش واقعا باگ خلقته :D
11111.PNG
شیوه بازیم توشروع بازی 2-2-2-4 بازی میکنم ودر ادامه اگه جلو باشم بخوام دفاع کنم سیستم 1-4-5 و اگه گل بخوام که تبدیل میشه به 3-3-4
دفاع کناره هام همیشه بالانس اتک هستن stay back اصن نمیتونم بازی کنم چون جلو نمیان که بشه عرض داد به بازی
هافبک دفاعی همیشه دو هافبکه ام چون یکی نمیشه سخته تو این فیفا یکیشونم stay back میذارم اون یکی بالانس cut passing جفتشونم میزنم
دیشب به پیشنهاد دوستمون که گفت ترکیب عوض کن رفتم 1-3-2-4 و امتحان کردم چیز خوب و بالانسی به نظر میومد تو کوالیفای چمپ با همین ترکیب بازی کردم 6 تا بازی رکوردم 5 وین یک لوس هستش
حالا باید بیشتر تست کنم مخصوصا تو خود ویکند با اینتسراکشنای مختلف ببینم بهتر میشه یا نه

• Like
من چند وقت پیشا تیم بالانسی داشتم ولی فروختم همرو خرج امباپه و ژینولاکردم اگه میبینی تیمم عجیب غریبه واس اونه اون دسته بیلم دیقه 1 تعویض میشه sow میاد به جاش واقعا باگ خلقته :D
View attachment 240479
شیوه بازیم توشروع بازی 2-2-2-4 بازی میکنم ودر ادامه اگه جلو باشم بخوام دفاع کنم سیستم 1-4-5 و اگه گل بخوام که تبدیل میشه به 3-3-4
دفاع کناره هام همیشه بالانس اتک هستن stay back اصن نمیتونم بازی کنم چون جلو نمیان که بشه عرض داد به بازی
هافبک دفاعی همیشه دو هافبکه ام چون یکی نمیشه سخته تو این فیفا یکیشونم stay back میذارم اون یکی بالانس cut passing جفتشونم میزنم
دیشب به پیشنهاد دوستمون که گفت ترکیب عوض کن رفتم 1-3-2-4 و امتحان کردم چیز خوب و بالانسی به نظر میومد تو کوالیفای چمپ با همین ترکیب بازی کردم 6 تا بازی رکوردم 5 وین یک لوس هستش
حالا باید بیشتر تست کنم مخصوصا تو خود ویکند با اینتسراکشنای مختلف ببینم بهتر میشه یا نه
اصلا stay back نزن. چون همونطور که گفتی نمیشه عرض داد. کناره ها خیلی مهمن تو این نسخه. به نظرم با پرس سنگین بازی کن. بزار pressure on heavy touch. خیلی جواب میده :D حالا اگه فعلا جواب گرفتی که هیچ. ولی اگه جواب نگرفتی هر ۴ دفاعت رو بزار step up. ممیان تو پای مهاجما و وقتی پرس سنگین هم بزاری، قشنگ کانتر پرس میکنی و هی تو زمین حریف توپو میگیری گل میزنی.

• Like
Reactions: omiid72
من مشکل خاصی با این نسخه ندارم. بزرگترین مشکلم بحث گلزنیه. با صلاح تو هجده قدم شوت فنی میزنی و دروازه بان میگیره. بعد با همین صلاح از ۳۰ متری میشوتی زارپ میره تو گل :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or