Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
هک شدم... :D ۷۰k کوین بیشتر نداشتم دیروز امروز اومدم دیدم کوین ام ۰ عه و تو استور یه ایتم claim نشده دارم.... دیدم فلورنزیه با زبون بیرونش... ۷۰k بید و‌خریداری شده رو اکانتم!

راهی هست از تکرارش جلو گیری کرد؟
به ساپورت EA بگی کویناتو برمیگردونه

• Like
Reactions: koorosh
رو نسل بعد آدم یه انیمیشنهایی میبینه که جیگرش حال میاد :D
آنلاین بود. داشتم با استرلینگ آروم حرکت میکردم. طرف با اشرف حکیمی با سرعت داشت میومد طرفم. یه دفعه دستمو گذاشتم رو سرعت و تغییر جهت دادم، حکیمی لیز خورد و افتاد زمین.
بسی حال داد :D

• Like
Reactions: LES BLEUS
دوتا مورد از گیم پلی بخش آنلاین روی آپدیت بعدی نوشته شده که فیکس میشه ....
یکی پاسهای زمینی سرعتی که بعضیها فرت و فرت میدن امکان داره وسط راه توسط مدافعین بیشتر قطع بشه.
یکی هم اون کرنر های سمی که پاس به عقب میدن و بعدش سانتر ... مدافع یادش میره بازیکن رو روی تیر ۲ مارک کنه اونم فیکس میشه.
این ea باید دست بکار بشه و بیشتر چهره آپدیت کنه ، کرونا هم مزید بر علت شده که نتونن زیاد اسکن کنن ، وضعیت چهره های لیگ ایتالیا خوب نیست.البته خبرهایی هست که دارن روی این لیگ کار میکنن که سالهای بعد مثل انگلیس و اسپانیا بشه.

یکی پاسهای زمینی سرعتی که بعضیها فرت و فرت میدن امکان داره وسط راه توسط مدافعین بیشتر قطع بشه.
یکی هم اون کرنر های سمی که پاس به عقب میدن و بعدش سانتر ... مدافع یادش میره بازیکن رو روی تیر ۲ مارک کنه اونم فیکس میشه.
این ea باید دست بکار بشه و بیشتر چهره آپدیت کنه ، کرونا هم مزید بر علت شده که نتونن زیاد اسکن کنن ، وضعیت چهره های لیگ ایتالیا خوب نیست.البته خبرهایی هست که دارن روی این لیگ کار میکنن که سالهای بعد مثل انگلیس و اسپانیا بشه.
آقا ایتالیا افتضاحه. الان طرف یوونتوس بود، لوکاتلی کچل بود، عین عمو جانی :lol:

• Like
Reactions: mehran2190
حیف شد،ای کاش باگ کرنرو فیکس نمیکرد !!:D

دوستان فیفا سیستمی نداره این عرب های عوضی که تا یه گل جلو می افتن شروع به وقت کشی میکنن رو ریپورت کنیم؟
خلاف نیس که این کار ، راه گزارش هم جز اینکه به ساپورت بگی فکر نکنم باشه که همونم به جایی نمیرسه
دستی پرس کن توپو بگیر
اکثرا عربای عزیز که باهاشون بازی میکنیم مریضا، نباید اعصابتو خورد کنی .‌‌.. یه چیزایی من ازشون میبینم پرام میریزه اما باید تحمل کرد دیگه

آخرین ویرایش:
دوستان فیفا سیستمی نداره این عرب های عوضی که تا یه گل جلو می افتن شروع به وقت کشی میکنن رو ریپورت کنیم؟
تنها راهش اینه بری پی وی یه کاری کنی یک کلمه فحش انگلیسی بدن بت، بدون اینکه خودت فحش بدی :دی بعد ریپورت کنی اون مسیجو :)) خیلیم جوابه :دی

تنها راهش اینه بری پی وی یه کاری کنی یک کلمه فحش انگلیسی بدن بت، بدون اینکه خودت فحش بدی :D بعد ریپورت کنی اون مسیجو :)) خیلیم جوابه :D
داداش این راهتو برعکس رفتم یعنی بلافاصله بعد بازی مسیج ناقابلی خطاب به پدر و مادر طرف دادم :D

داداش این راهتو برعکس رفتم یعنی بلافاصله بعد بازی مسیج ناقابلی خطاب به پدر و مادر طرف دادم :D
من فحش مستقیم نمیدم!
بدونم عربه(و تاکسیک باشه) دو سه تا فینگلیش طور مینویسم که بفهمه دارم چی میگم
بعد کافیه یه فحشی بده توش F word داشته باشه
ازش تشکر می کنم و میگم به خواستم رسیدمو ریپورتت می کنم
تا الان 2-3 نفرو بن کردم:D
با خود کنسول ریپورتشون کن
حیف شد،ای کاش باگ کرنرو فیکس نمیکرد !!:D
من یه باگ دیگه بلدم 1000 برابر راحت تر کسیم نمیدونه که بخواد پچ شه!

• Like
Reactions: Reza779

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or