Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
خیلی جالبه من تو یه سری از بازیها تیمم بشدت منظم و خوبه و خیلی خوب دفاع میکنم و خوب بازی میکنم حتی وقتی حریف واقعا بازیش خوبه
ولی یهو میبینم چند تا بازی پشت سر هم حتی با حریفی که بازیش هم خوب نیست و قابل پیش بینی هست و میشه راحت باهاش بازی کرد به مشکل میخورم.
نظم تیمیم به هم میریزه و بازیکنا همش جا میمونن!

خیلی جالبه من تو یه سری از بازیها تیمم بشدت منظم و خوبه و خیلی خوب دفاع میکنم و خوب بازی میکنم حتی وقتی حریف واقعا بازیش خوبه
ولی یهو میبینم چند تا بازی پشت سر هم حتی با حریفی که بازیش هم خوب نیست و قابل پیش بینی هست و میشه راحت باهاش بازی کرد به مشکل میخورم.
این اسمش هندیکپ هست
من امشب بعد از چندسال که pes بازی میکردم گفتم برم سمت فیفا ولی متاسفانه داخل فیفا هم این مشکل هست اصلا فوتبال دیگه حال نمیده
میری کلوپ بچه هفت ساله برات کری میخونه و فکر میکنه بازیش خوبه که برده :))
تو فیفا هندیکپ دیگه خیلی تابلو اتفاق میوفته و کلا گند زدن هر دو فوتبال تو این زمینه

سلام وقت به خیر لطفا کمک کنید من با دوستم نمی تونم online friendlies بازی کنم ولی co op می تونم مشکل از چیه !!! به اینوایتم جوین نمیشه هر دو‌ps4 هستیم از یک اکانت مشترک هم استفاده نمی کنیم یکی دیجیتالی یکی دیسک !
اگه لازم هست عکس بفرستم

آلتیمیت فیفا 20 میزدم
از 15 بازی اول ویکند لیگ 14 تاشو بردم
باقی بازیا که فکر کنم 15 تا دیگه میشد کلا از 15 تای دوم 1 دونه رو بردم
حریف اصلا بازی بلد نبود یهو ابر و باد مه خورشید دست به دست هم دادن من بازیو میباختم (هندیکپ)
و این سوال پیش میاد چطور یه کلا از 15 تا بازی اول 14 تاشو بردم از 15 تای دوم در حد حداقل 5 تا بازی نباید ببرم؟
از اون روز به بعد برای اعصاب خود احترام قائل شدم و فیفا بازی نکردم

• Like
Reactions: Hodor
سلام وقت به خیر لطفا کمک کنید من با دوستم نمی تونم online friendlies بازی کنم ولی co op می تونم مشکل از چیه !!! به اینوایتم جوین نمیشه هر دو‌ps4 هستیم از یک اکانت مشترک هم استفاده نمی کنیم یکی دیجیتالی یکی دیسک !
اگه لازم هست عکس بفرستم
احتمالا نت تایپتون به هم نمیخوره یکیتون 2 یکیتون 3
تو تست کانکشن PS میزنه نت تایپیت چنده
اگه 2 یا 3 هستید اونی که 3 باید به شرکتش بگه 2ش کنه

سلام
1.با شوک سمت راست میتونی گلرو سوئیچ کنی اولاش یکم سخته باید تمرین کنی تا بهتر بشی(شوک سمت راستو فشار بده بعد به سمتی که میخوای گلر گام برداره حرکت بده)معمولا پلیرا زاویه مخالف حرکت میدن که بعدش شیرجه میزنه توپو بتونه دفع کنه
2.من پنالتیامو اینجوری مینزنم از 10 تا حدودا 6 الی 7 تاش گل میشه(شوک سمت چپو رو به پایین نگه میدارم بعد تا بازیکنم مونده برسه به توپ به چپ یا راست حرکتش میدم)
3.دقیق متوجه منظورت نشدم ولی فقط پست cdm همچین قابلیتی داره(میری تو تاکتیکا قسمت instruction بعد میری رو پست cdm اونوقت میتونی انتخاب کنی که مارک کنه بازیکنو یا بره بین دو نفر وایسه و پاسشونو قطع کنه)
آقا بسیار ممنون
سوال ۱ و ۳ رو‌ متوجه شدم فقط برای سوال ۲ اگه درست فهمیده باشم اون نشانگر رو برمیدارم شوک‌ چپ رو پایین نگه میدارم شوت رو پر میکنم قبل از اینکه بخواد پاهاش به توپ برسه میدم به سمت راست یا چپ. برای این راست و چپ شوک رو نگه دارم یا فقط یه لحظه بدم به چپ یا راست؟

• Like
Reactions: omiid72
رفقا مشکل فریز توی بازی رفع شده یا نه هنوز روی SX?
برای افلاین دو نفره میخوام بگیرم ولی قبلا میگفتن هم باگ زیاد داره هم روی نسل جدید فریز داره

آقا بسیار ممنون
سوال ۱ و ۳ رو‌ متوجه شدم فقط برای سوال ۲ اگه درست فهمیده باشم اون نشانگر رو برمیدارم شوک‌ چپ رو پایین نگه میدارم شوت رو پر میکنم قبل از اینکه بخواد پاهاش به توپ برسه میدم به سمت راست یا چپ. برای این راست و چپ شوک رو نگه دارم یا فقط یه لحظه بدم به چپ یا راست؟
نگه دار ببر سمت چپ یا راست فقط باید تایمینگ خوبی داشته باشی که از حرکت سر بازیکنت متوجه نشه کدوم سمت میخوای بزنی

چرا نوئر رو اینجوری درست کردن؟ :|
الان با یکی بازی کردم. ۲-۰ بردم. ولی هرچی با محرز و گریلیش و استرلینگ زدم گرفت. آخرشم نمرش ۱۰ شد :D

این فیفا هر سال یه چیزیش بازیو کوفت من یکی میکنه
پارسال گیم پلی حال نمیکردم ولی پک اوپنینگم عالی بود(توتی بهم وندایک داد از بیبی هم کرویف داد،نیمار و کریس گلدم زدم قبل توتی)
امسال که با گیم پلی حال میکنم دیگه هیچی بهم نمیده بالاترین انتریدی که داده دیویس رولبریکر بوده به ارزش 150 کا :| :| :|تریدم فقط فادر میده بهم :| :|
دیگه موندم چیکار کنم تو دیویژن 1 از رنک سه به دو موندم و گیر کردم نمیشه بالاتر رفت دیگه واقعا از اینجا به بعدش بازیکن خوب میخواد حریفام حداقل دو تا خوب مثل نیمار و امباپه یا ژینولا و ایکون خوب دارن تو تیماشون

• Smile
Reactions: u.s.a
پارسال گیم پلی حال نمیکردم ولی پک اوپنینگم عالی بود(توتی بهم وندایک داد از بیبی هم کرویف داد،نیمار و کریس گلدم زدم قبل توتی)
امسال که با گیم پلی حال میکنم دیگه هیچی بهم نمیده بالاترین انتریدی که داده دیویس رولبریکر بوده به ارزش 150 کا :| :| :|تریدم فقط فادر میده بهم :| :|
دیگه موندم چیکار کنم تو دیویژن 1 از رنک سه به دو موندم و گیر کردم نمیشه بالاتر رفت دیگه واقعا از اینجا به بعدش بازیکن خوب میخواد حریفام حداقل دو تا خوب مثل نیمار و امباپه یا ژینولا و ایکون خوب دارن تو تیماشون
همیشه همین بوده :D مثلا سر فیفا ۱۴ (که به نظرم بهترین فوتباله تاریخه) من شدیدا مشکل لگ داشتم. سر فیفا ۱۵ که فاجعه بود، نتم اوکی بود. بعد سر فیفا ۱۶ که شاهکار بود دوباره مشکل نت داشتم. الانم که کنسول جدید گرفتم و بی نهایت از بازی راضیم، باز مشکل نت دارم :|
ایران:lol::lol::lol:

• Like
همیشه همین بوده :D مثلا سر فیفا ۱۴ (که به نظرم بهترین فوتباله تاریخه) من شدیدا مشکل لگ داشتم. سر فیفا ۱۵ که فاجعه بود، نتم اوکی بود. بعد سر فیفا ۱۶ که شاهکار بود دوباره مشکل نت داشتم. الانم که کنسول جدید گرفتم و بی نهایت از بازی راضیم، باز مشکل نت دارم :|
ایران:lol::lol::lol:
دقیقا همینطوره انلاین بازی کردن تو ایران چیزی جز اعصاب خورد کنی نداره یه سرگرمی دیگه پیدا کنم کنسول و کلا یه جا میدم میره دیگه بعد 4 سال خسته شدم از این همه اعصاب خرد کنی

• Sad
Reactions: u.s.a
دقیقا همینطوره انلاین بازی کردن تو ایران چیزی جز اعصاب خورد کنی نداره یه سرگرمی دیگه پیدا کنم کنسول و کلا یه جا میدم میره دیگه بعد 4 سال خسته شدم از این همه اعصاب خرد کنی
بیش از ۳۰ ساله دارم گیم میزنم، هنوز نتونستم براش جایگزین پیدا کنم :D لامصب اصن یه حسی داره که تو هیچ چیز دیگه ایی نیست. ولی همونطور که گفتی تو ایران آنلاین بازی کردن اعصاب میخواد. زمان PS4 من ۶-۷ دسته شکوندم سر همین :| البته الان چند ساله که به همت مسئولین آفلاین بازی کردن هم با این وضع قیمت ها اعصاب میخواد :lol:

• Like
کاری نداره که 4 تا اکانت دیگه بساز sbc هارو برو کوین ها رو منتقل کن به اکانت اصلیت هر اکانت رو هم 5 بار میتونی دیلیت کلاب کنی sbc ها رو بری :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or