FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
جدی دفاع کردن برات توی 20 راحت بود؟من تو 19 بزرگترین نقطه قوتم دفاع بود. با اینکه سال اولی بود که آنلاین و آلتیمیت بازی میکردم و تیمم رو دیر بستم تا دیویژن 6 اومدم.امسال از 8 بالاتر نمیتونم برم!خیلی راحت گل میخورم.
شما سعی کن اینکه x ( روی پلی استیشن ) رو بگیری از سرت بیرون کنی بهتره که L2 بگیری و با بازیکن بیای عقب توپ از پاش جدا شد تکلش کنی
من از فیفا 16 اینکارو کردم ، الانم مشکلی با دفاع ندارم اصلا ! دیویژن 1 هم هستم
ولی 1 مشکل دارم با بازی ! حرکات تکنیکیشه ! خیلی بیش از حد زیاده ، از حالت واقیعت خارج شده بازی

شما سعی کن اینکه x ( روی پلی استیشن ) رو بگیری از سرت بیرون کنی بهتره که L2 بگیری و با بازیکن بیای عقب توپ از پاش جدا شد تکلش کنی
ولی 1 مشکل دارم با بازی ! حرکات تکنیکیشه ! خیلی بیش از حد زیاده ، از حالت واقیعت خارج شده بازی
دیویژن یک سیزن یا رایولز؟

• Like
Reactions: chelsea-xbox
خب بدبختی اینه با همین L2 یا جاکی اصلا نمیتونم خوب دفاع کنم.هر چقدر هم اصول رو رعایت کنم.با x عادت کرده بودم.الان هر کاری میکنم یهو با یه یک و دو گل میخورم.

• Like
Reactions: zerio
خب بدبختی اینه با همین L2 یا جاکی اصلا نمیتونم خوب دفاع کنم.هر چقدر هم اصول رو رعایت کنم.با x عادت کرده بودم.الان هر کاری میکنم یهو با یه یک و دو گل میخورم.
داداش مطمئن باش دفاع کردن شما درسته اما تو فیفا 20 که فوتسالی شده دفاع رو دستی کردن و نقش دروازبان رو هویج تا نوب ها هم بتونن بازی کنن ، ما که پینگمون فضایی و پکت لاست داریم بازی نکنیم بهتره . چون از هر چی نوب عرب که پینگش 50الی 100 راحت می بازیم با همچین مدل دفاعی .
به نوحی که فیفا 19رو تا روز اخرم پلی میدادم اینو کلا خرداد فروختم رفت پی کارش . 21 هم دفاع همچین باشه نمی خرم اونم با شرایط نت کشور که هر روز داره بدتر میشه .

@Romell
امین جان یه سوال برام پیش اومد شما که اطلاعات خوبی از انواع لایسانس داری، چرا در فیفا داورها رو لایسانس نمیکنن؟
والا این موضوع به احتمال زیاد به خاطر این داستان های خنده دار این که داور نباید حواشی دور و برشون باشه و تو بازی باشن و از این قبیل موضوعات .

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه . مثلا چون این داور هستن تو بازی نباید باشن و فکر کنم مربوط به داستان های حقوقی باشه و فدراسیون جهانی فیفا اجازه چنین کاری رو نمیده .

من چنین چیزی فکر میکنم .

والا این موضوع به احتمال زیاد به خاطر این داستان های خنده دار این که داور نباید حواشی دور و برشون باشه و تو بازی باشن و از این قبیل موضوعات .

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه . مثلا چون این داور هستن تو بازی نباید باشن و فکر کنم مربوط به داستان های حقوقی باشه و فدراسیون جهانی فیفا اجازه چنین کاری رو نمیده .

من چنین چیزی فکر میکنم .
آخه توی NBA داورها لایسانس هستن و فیس واقعی دارند

• Like
Reactions: chelsea-xbox
آخه توی NBA داورها لایسانس هستن و فیس واقعی دارند
به طور دقیق نمیدونم مصطفی جان . شاید قوانین NBA فرق هایی داشته باشه . شاید هم واقعا بتونن تو بازی های فوتبالی داور های واقعی رو اضافه کنن . این بخش رو راستش خودم هم دقیق نمیدونم . آخرین باری که داور واقعی تبلیغش در یه بازی بود مربوط میشد به PES 3 که کولینا رو تبلیغ کرده بودن .

Collina was chosen as the cover figure for the Konami video games Pro Evolution Soccer 3 and Pro Evolution Soccer 4, appearing alongside compatriot Francesco Totti and Thierry Henry for the latter. This was unusual, as football games had come to almost exclusively feature only players and managers on their covers, and he did not feature in either game. In addition, he featured as an "unlockable" referee in the rival EA Sports game FIFA Football 2005, released shortly before Pro Evolution Soccer 4.

بازم میگم این بخش خودم هم اطلاعات دقیقی ندارم .

من فکر کنم مربوط به مسائل حقوقی باشه . فکر کنم . شاید هم اصلا به این موضوعات ارتباطی نداشته باشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or