FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
مال کی هست؟ امین قبلا گفت که
آره قبلا گفته بودیم قبل این که اصلا خبر رسمی بشه و انجمن های PES قشنگ در آورده بودن که EA با رئال از دوباره پارتنر شده ! و اونم تو تریلری که از فیفا 21 نشون دادن و رئال توش بود قشنگ میشد متوجه شد که رئال دوباره قرار داد بسته باهاشون . کونامی به شدت به دنبال این بوده که پارتنر کنه با رئال که خب زورش به EA نرسید . EA هم دید کونامی بدجور به دنبال رئال هستش و رفت با رئال از دوباره قرار داد 5 ساله بست که خبرش همین یه چند روزی هستش که منتشر شده .

با لیگ اسپانیا هم 10 ساله بستن .

اینتر و میلان هم لباس و نامشون در PES فیک شد ( که البته با اپشن فایل راحت تو اون بازی این مشکل برطرف میشه ) و کونامی تو تبلیغاتش نمیتونه از این دو تیم استفاده کنه و EA به حال اساسی به کونامی داد تو این بخش لایسنس که بیخود سر به سرشون نذاره :D

آخرین ویرایش:
سلام مصطفی جان شما هم تاپیک fifa 20 رو شروع کردی هم fifa 21

بازی مدتیه برای پیش فروش گذاشته البته برای نسل 8 و حتما برای ps5 و xbx و البته ATARI VCS :D:D
و به احتمال خیلی کم گوگل استادیا و گل سر سبد pc
راستش به نظر من pes از fifa بهتره البته من زیاد فوتبالی نیستم
ولی کم که بازی کردم pes از fifa بهتره ولی fifa Street 4 واقعا عالیه البته من همیشه آفلاین بازی میکنم شاید توی آنلاین فرق کنه

شب خوش

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
باتوجه به کدهای لو رفته احتمالا فلیکس، هالند، آرنولد، امباپه بر روی کاور فیفا 21 هستند، حالا اینکه همشون روی کاور هستند یا روی نسخه های چمپیون ادیشن و... هستند مشخص نیست ولی احتمالا بزودی یه تیزر از گیم پلی بیاد

Attachments

• IMG_20200722_053541_430.jpg
    IMG_20200722_053541_430.jpg
    181.1 KB · مشاهده: 13
  • Like
Reactions: chelsea-xbox
من از همین تریبون :D میخوام خواهش کنم از EA که امسال یه بازی کامل و سالم و بدون مشکل کدنویسی عرضه کنه و کریر مود رو یه حالی بهش بده
منم خیلی دوست دارم این تریبون رو برای پروکلاب استفاده کنم ولی جفتمون میدونیم که حداقل فیفا 21 این اتفاق نمیفته :دی

• Like
Reactions: Lord Stark
کاور بازی اینه؟????

قبلا داخل خود بازی به شعور مخاطب توهین میشد
حالا دیگه فهمیدن این مخاطب مثل مردم ایران doesn't give a damn sh*t گفتن کی به کیه چهار تا عکس کراپ کن بنداز میشه کاور

کاور آلبوم این رپر های سیاه پوست دوزاری که نهایت خلاقیتشون اینه چهار تا فیلتر بنفش و آبی بزنن تنگش از کاور فیفا بهتره

ما گفتیم تمرکزتون بذارید رو FIFA22 و نسل بعد نه دیگه در این حد که کاور بازی هم وقت نذارید طراحی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or