FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
پنالتی رو تو ویدئو ها نشون داده بودن. داور راحت پنالتی میگیره.
دفاع هم بهتر شده من برام عجیبه میگی سخت شده
اومدن ai اضافه کردن نصف کارارو خود ai میکنه.
به نظرم اگه دفاعتون تو ۲۰ خوب بوده تو ۲۱ عشق میکنید

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
گرفتن توپ از حریف مشکلی نداره؟ خیلی توییت دیدم نوشته بودن خیلی وقتا هر چقدر هم به موقع و درست تو پای حریف بری باز رد میشه ازت.

چقدر Ea Play رو‌ی اکس‌باکس مشکل داشت، امروز صبح تونستم بازی رو پلی کنم.
اولین چیزی که قابل توجه بود گرافیک چهره بازیکنا بود، تغییر رنگ چمن و خطوط هم جالب بود. دفاع مشکل و حمله راحت.
یعنی بعد از مدتی احساس نمیکنی که این سری جدید فیفاست و با فیفا ۲۰ تفاوتی رو احساس نمیکنی!
حالا دلیل ندادن دمو توسط EA قابل درک، همون دمو فیفا ۲۰ رو دانلود کنید.
عدم رقابت نتیجش میشه این چیزی که میبینیم! متاسفانه!

یه سوال دوستان ، الان EA PLAY بگیرم برای ps4 میتونم بازی رو بازی کنم ؟ یا باید بازی هم جدا بخرم ؟ یچی تو مایه های گیم پسه این ea play ؟

تنها خلاقیتی که اینا دارن تو پک اوپنینگه که یه سری نشونه ها میذارن که من دو هفته طول میکشه تا بفهمم چی به چیه
یه دو ساعت استریم دیدم هنوز مشکل دفاع کردن هست دوبار توپو میگرفت بازم میفتاد جلوی پاش
فیزیک توپ هنوزم داغون توپ عین بادکنک میمونه پاسا هنوزم پینگ پنگیه فیزیک بازیکنا که هیچ یه سری جاها انگار دارن رقص باله میرن
هنوزم سانتر تو بازی کم اثره میخواید کپی کنید حداقل از نسخه خوب 17 کپی کنید نه 20 که اعصاب همرو گند زده بود
بازی که روز اولش اپدیت میده باس فاتحشو خوند چه گناهی کردم که عاشق گیم اونم از نوع فوتبالیش شدم

تنها خلاقیتی که اینا دارن تو پک اوپنینگه که یه سری نشونه ها میذارن که من دو هفته طول میکشه تا بفهمم چی به چیه
یه دو ساعت استریم دیدم هنوز مشکل دفاع کردن هست دوبار توپو میگرفت بازم میفتاد جلوی پاش
فیزیک توپ هنوزم داغون توپ عین بادکنک میمونه پاسا هنوزم پینگ پنگیه فیزیک بازیکنا که هیچ یه سری جاها انگار دارن رقص باله میرن
هنوزم سانتر تو بازی کم اثره میخواید کپی کنید حداقل از نسخه خوب 17 کپی کنید نه 20 که اعصاب همرو گند زده بود
بازی که روز اولش اپدیت میده باس فاتحشو خوند چه گناهی کردم که عاشق گیم اونم از نوع فوتبالیش شدم
بازی نکرده میشه حدس زد همون فیفا 20 هست
منم امروز چندتا استریم دیدم بازی واقعا فاجعه هست.مشخصه هیچ کاری نکردن.فیزیک توپ نابوده اصن
اگرم دقت بکنین امسال هایپی نشد سر بازی چون میدونستن چی میخوان بدن بیرون.حالا دمو هم ندادن که گندش درنیاد
بازم اینجا و تو این تاپیک میبینیم که داد و فریاد (به حق ) همگی درمیاد.

پارسال بعد چندین سال سمت فیفا نرفتم بس که این EA بی‌شرفه. امسال ولی دلم برای التیمیت تنگ شد و خیلی دو دل بودم سر خریدنش، ولی همین چند دقیقه پیش از دو دلی به صورت کامل در اومدم! :))

مبارکه خخخخ من هرچی زدم حتی رنک 80 هم ندادم لامصب با من لجه

• Like
Reactions: Mehdi Cage
با ویدئو هایی که دیده شده خبر از افزوده شدن برخی مشکلات به لطف فراسبایت . به قول مجری صداسیمان ای بابا عی بابا:D

اون ویدئو هم که دیدم نه میشه تعریف کرد نه میشه لینک گذاشت اینقدر زشت بود :D

یه گلیچی هم تو ea acsess داره که به صورت انلیمتد شیره ش رو میشه کشید:))

Do Math

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Siamak61
کسانی که از فیفا ناامیدن، برن یه دو دست PES بازی کنن ببینن کونامی چه زباله ایی ساخته8-|اینجوری قشنگ عاشق فیفا میشن :D
رد یکی به معنای تایید دیگری نیست.
این بازی رو درحد خودش نقد میکنیم و در قیاس با pes نقد نمیشه.
با این حرفی که شما زدی کسی بازی نمیخره که چون اون بده بریم اینو بخریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or