FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
دوستان من از حالا وارد اکانت ظرفیت 2 شدم نوشته قابل بازی ۴ روز دیگه و هنوز دانلود نمیشه . میخواستم بپرسم مشکلی ایجاد نمیشه برام از حالا وارد اکانت ظرفیتی شدم ؟
نه ولی توی اکانتش نرو بیا بعضیا با ظ3 فورتنایت میزنن، چهارشنبه بزن دانلود، جمعه هفت و نیم صبح استارت بزن قفل باز شه. باز شد توی اکانتش نرو مگه اینکه قفل بشه (بدلیل فروش ظ2 به دونفر که بعضی از فروشنده ها می‌فروشند)

• Like
Reactions: Seventy One
نه ولی توی اکانتش نرو بیا بعضیا با ظ3 فورتنایت میزنن، چهارشنبه بزن دانلود، جمعه هفت و نیم صبح استارت بزن قفل باز شه. باز شد توی اکانتش نرو مگه اینکه قفل بشه (بدلیل فروش ظ2 به دونفر که بعضی از فروشنده ها می‌فروشند)
دانلودش رو باید تو اکانت ظرفیتی بزارم کامل شه یا نه بیام تو اکانت اصلیم کامل دانلود کنم ؟

نه توی اکانت خودت دانلود کن
چون فروشنده بهم تاکید کرد اکانت ظرفیتی رو sign out نکن منم نکردم . همینجوری دستگاهو خاموش کردم . عکس قفل اینا هم ندیدم . پس مشکلی نداره دیگه ؟؟
والا دفعه اول با این گرونی ها اکانت ظرفیتی میگیرم دهنم سرویس شده همش میترسم Ban شم

چون فروشنده بهم تاکید کرد اکانت ظرفیتی رو sign out نکن منم نکردم . همینجوری دستگاهو خاموش کردم . عکس قفل اینا هم ندیدم . پس مشکلی نداره دیگه ؟؟
والا دفعه اول با این گرونی ها اکانت ظرفیتی میگیرم دهنم سرویس شده همش میترسم Ban شم
نترس من الان 4 سال میزنم بن تو کار نیست

دوستان من از حالا وارد اکانت ظرفیت 2 شدم و پرایمری کردم و نوشته قابل بازی ۴ روز دیگه و هنوز دانلود نمیشه . میخواستم بپرسم مشکلی ایجاد نمیشه برام از حالا وارد اکانت ظرفیتی شدم ؟
قبل ریلیز بازی مشکلی نداره ولی زدی دانلود دیگه واردش نشو

بن که نمیشه مگه وب آپت ترانسفر بسته باشه ولی روی کنسول بازه
امسال این قابلیت هست که بشه ظ 3 رو تو اکانت خودم بازی کنم ؟ چون اکانت خودم باشه ظ 3 اگه اشتراکی هم باشه تو بازی کردن فکر نکنم تاثیر بذاره و مثلا بازی بندازتت بیرون درسته ؟

• Smile
Reactions: ULTIMATE TEAM
امسال این قابلیت هست که بشه ظ 3 رو تو اکانت خودم بازی کنم ؟ چون اکانت خودم باشه ظ 3 اگه اشتراکی هم باشه تو بازی کردن فکر نکنم تاثیر بذاره و مثلا بازی بندازتت بیرون درسته ؟
امسال lol, مگه امسال چه فرقی با سالهای دیگه داره؟
فیفات ظ3 باشه سوئیچ میشه روی یوزر اصلیت ، اگه توی بازی آنلاین باشی ظ2 بره توی اکانتی فیفا توش داری بازیت 3_0میشه بنفع حریف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or