FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
دوستان کسی اطلاع داره نسخه دسترسی زودتر ظرفیت عادیش فقط این قابلیت رو داره یا هوم ش هم سه روز زودتر دسترسی میده تو اکس باکس؟
کسی که مطمئن هست جواب بده. و دوم اینکه کسی گلیچ رو زده تست کرده جواب داده واقعا؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

دوستان یه راهی جلوی من بزارید بیست کا داشتم داشتم خرید میکردم لوگ اوت شد و این پیغام اومد
بازی ۶ روز دیگه میاد بعد این میگه یه بار باید با کنسول یا پی سی وصل بشی به اکانت
تففففف
170788

امروز ظرفیت 2 بازی رو گرفتم . از کی میتونم شروع به دانلود کنم ؟
مگه بازی از 5 روز دیگه رسما نمیاد شماها چجور میگید بازی کردم و خوبه یا چی ... ؟

امروز ظرفیت 2 بازی رو گرفتم . از کی میتونم شروع به دانلود کنم ؟
مگه بازی از 5 روز دیگه رسما نمیاد شماها چجور میگید بازی کردم و خوبه یا چی ... ؟
از چهارشنبه ولی یه چنلی نوشته بودالان میتونید دانلود کنید، از ea access یا استریم دیدن

دوستان من از حالا وارد اکانت ظرفیت 2 شدم و پرایمری کردم و نوشته قابل بازی ۴ روز دیگه و هنوز دانلود نمیشه . میخواستم بپرسم مشکلی ایجاد نمیشه برام از حالا وارد اکانت ظرفیتی شدم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or