FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
رفقا کسی اطلاع داری میشه سیو کریر مود رو از PS4 به PS5 انتقال داد یا نه ؟
نمیدونم درسته یاغلط ولی ظاهرااون اوایل یکی سوال کرد شنیدم فقط التیمیت تیم منتقل میشه کریرازنوبایدبسازی طبیعتا هم بایداین طوری باشه کریر مثل التیمیت پرداخت درون برنامه ای نداره پس معقولترش همینه که گفتم ولی کریر وسط سال من اونطورکه شنیدم چون نقل وانتقالات زمستانی نزدیکاشه منتقل نمیشه

• Like
Reactions: Horror
یه سوال فنی.الان بازی رو برا ps4 بگیرم و ظرفیت ۲ خودم باشم و ۳ مثلا دوستم فردا میتونم رو ps5 من ظرفیت ۳ بازی کنم و دوستم اینور ظرفیت ۲ اکتیو کنه؟یا اینکه رو ps5 بزنم دیگه رو ۴ ظرفیتیا کار نمیکنن؟
169905

• Like
Reactions: Locker
رفقا کسی اطلاع داری میشه سیو کریر مود رو از PS4 به PS5 انتقال داد یا نه ؟
سیوهای لوکال منتقل نمیشن اصلا.نه فیفا نه هر بازی دیگه ای.فقط سیو های مود آنلاین
پس کریر هم منتقل نمیشه
یه سوال فنی.الان بازی رو برا ps4 بگیرم و ظرفیت ۲ خودم باشم و ۳ مثلا دوستم فردا میتونم رو ps5 من ظرفیت ۳ بازی کنم و دوستم اینور ظرفیت ۲ اکتیو کنه؟یا اینکه رو ps5 بزنم دیگه رو ۴ ظرفیتیا کار نمیکنن؟
View attachment 169905
هنوز داستان این قضیه ظرفیتی و اکتیو و این چیزای ps5 بیرون نیومده که بشه نظر قطعی داد

سلام من بعد 2 سال فیفا خریدم میخواستم بدونم وب اپ هنوز هست و از کی شروع میشه؟ و اینکه باید کار خاصی بکنیم که وب اپ برامون باز بشه؟
از شبی ساعت 8ونیم باز میشه، باید بازی کنی تا فعال بشی بخری بفروشی عین یه پلیر نرمال

دوستان کسی جریان این که یه اکانت رو 2 تا ظزفیت دو و دوتا ظرفیت 3 رو میفروشن رو میدونه ؟؟؟

اگه مشکلی پیش نیاد 4 نفری پول بزاریم بازیو بخریم بعد شیر کنیم خیلی خوب میشه...با دلار 30 تومن میشه نفری 450 تومن...

کسی اطلاعی داره یا جریانشو میدونه بگه ببینیم میشه کاری کرد یا نه....

یه فیفا بازی میکنیم اونم نتونیم بازی کنیم دیگه فایده نداره خو..... :Wallbash::Wallbash::-t:-t

• Like
Reactions: samadi741

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or