FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
فیچر هایی که توی تریلر معرفی کردن بالانس دراومده؟اگر گیم پلی آپلود کنی ممنونت میشیم
بتا ولی با نسخه نهایی تفاوت هاش کم نیست
دفاع کلا منواله ولی دیگه بازیکنا مثل قبل نسبت به توپ ها بی تفاوت نیستن . حالا با توجه به استتشون برای قطع کردن مسیر توپ تلاش میکنن ( یه لنگی میندازن :D)
تاثیر هد زدن نسبت به قبل بیشتره و احساس میکنم بازیکن مهاجم قد بلند فیزیکی بیشتر از قبل بکار میاد.
بازی هم ارومتر شده ( ولی این نکته رو میدونی که اصلا نمیشه بهش استناد کرد و ea با یه آپدیت خوشکل ..... :D)
شوت های کات دار پشت محوطه فکر نکنم باگ باشه باید بیشتر بازی کنم.
کلا لاس زدن با توپ و قر و فر اومدن تاثیرش تو دریبل موفق خیلی بیشتر از قبل شده متاسفانه.دریبل دو طرفه هم درصد موفقیتش زیاده فکر میکنم . روی سی پی یو که مثل ماست دریبل میخورد.روی پلیر هم بیشتر باید تست کنم.
قسمت ادیت استادیوم هم میتونی رنگ سکوها - اون خط کشی های زمین - سرود تماشاگران تیمهای مختلف و پخش اهنگ هنگام گل زدن و بنر و اتش بازی و اینچیزا رو تغییر بدی.
رنگ چمن زمین هم توی کیک اف رو میشه تغییر داد و پر رنگ یا کم رنگ ترش کرد.
قسمت ترنسفر های التیمیت آزاد بود و میشد خرید و فروش کرد ولی اکثرا بازیکنها داغون بودن فقط کین و اگوئرو و دخیا خوباش بود و باقی زیر ریتینگ 80 و قیمتها نجومی . فقط وسه انگلیسشو چک کردم.کلا قسمت ترنسفرش با توجه به اینکه گزینه ها خیلی محدودن خیلی باحال شده :D
فات چمپیون هم چند ساعت دیگه باز میشه.

آخرین ویرایش:
یه چندساعتی بتا رو بازی کردم.
ولتا جدا از اینکه گیم‌پلیش یه مقدار ارکید تر و خیابونی تر شده به نظر من، گل زدن هم راحت تر شده. ولتا تو ۲۰ هم به نظرم جذاب ترین بخش بازی بود ولی خب حس ارکید بودنش کم بود. الان بیشتر شده.
یه سری آرنا هم اضافه شده به این بخش که یکیشون که فوتسال دیدمش فوق العاده خفن بود.

فوتبال هم چند دستی بازی کردم و تغییرات اونقدر زیاد نیست اما حس کردم موومنت بازیکنا یه مقدار نرم تر شده.
قبلا به جز مواقعی که برا دریبل اقدام میکردیم کنترل و حرکت بازیکنا یه کم کلانکی بود ولی الان حتی تو موومنت عادی هم (خصوصا با بازیکنای تکنیکی) میشه حرکات ریز قشنگی رو دید که خب یه قدم به جلو هستش.
از اونور به نظرم سعی کردن مشکلات دفاع نسخه قبل و هدش مصنوعی مدافعان هم تیمی رو بهبود بدن که گرچه یه مقدار بهتر بود ولی هنوز مشکل داره.
فک کنم اثران cpu جدید نسل و ..گ رو از نسخه ۲۲ باید ببینیم.

نسخه بتا رو چند ساعتی بازی کردم ، نظرم در مورد بازی مثل سابقه و بازی هم همون بازیه سابقه ، فیفا مثل بازیه فورتنایته همون قدر آرکید و کژوال با این تفاوت که فورتنایت فری هست ولی واسه فیفا باید هر سال ۶۰ دلار پول بدی ! این بازی باید هر فصل اپدیت مجانی میشد و مثلا واسه امکانات بیشتر مثل التیمیت ملت میرفتن پول میدادن ، هیچ انمیشین خاصی به بازی اضافه نشده و مدلینگ بازیکنا همونه فیزیک بازیکنا و توپ و کلا همه چی همونه غیر از حالا تاثیر بیشتر هد زدن یا دریبل های ریز یا دریبل دو طرفه و یا هوشیاری بیشتر بازیکنهای مدافع برای قطع کردن توپ و منوی بازی و یسری امکانات بیشتر مثل ادیت استادیوم فقط در التیمیت تیم ! واقعا همه اینها رو نمیتونست تو یه آپدیت بده بیرون ؟؟
سرورها هم خیلی خوب بودن و پینگ رو هم قبل بازی نشون میده ، من با پینگ ۴۰ - ۵۰ و سه خط سبز خیلی راحت بازی کردم ...
مود کیک آف و التیمیت تیم در این بتا قابل بازی کردن بودن
تو بتا قرار نیست گیم پلی خیلی تغییر کنه همون ۲۰ هست. شما قابلیتای جدید التیمیتو لو بده

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

دوستانی که بتا دارن که نشستن سینگل میزنن من یکم قابلیتارو بگم
خب بعد سالها درگ بک رو سخت کردن.
الان خیلیا نمیتونن این حرکت رو بزنن چون تمرکز میخواد که همزمان دوتا دکمه رو با هم بزنی.
اخه کدوم بازیو میبینی طرف تو یه بازی ۱۰۰۰ بار درگ بک کنه؟
.
بعد از بازی رایوال میتونی امتیاز اسکیل طرف رو ببینی.
کوینی که برای بالا رفتن از دیویژن میگیری همون یکباره و قرار نیست بیای ۴ دوباره بری ۳ کوین بگیری.
فعلا از ۴ به ۳ ۳۷ کا کوین میگیری که تو بازی اصلی کمتر میشه.
بازیهای ابجکتیو طور داریم.
یعنی بازی سیتی با لیورپولو بازی کنی و مثلا لیور برداری و ببری پکایی میده که فقط بازیکن لیورپول داره. مثل همون تبلیغی که میگفت ابجکتیوای جدید داریم
خرید وفروش وسایل کاستومایز استادیوم تو ترنسفر اضافه شده میشه خریدشون.
بازی اسلو تر شده ولی تاثیر شوتای فینس خیلی زیاد شده که امیدوارم اصلاحش کنن.
انیمیشنای گلرا یکم بهتر شده.
باز چیزی شنیدم بهتون اطلاع میدم.
امیدوارم ea نسخه بتارو به کسایی بده که التیمیت باز باشن که حداقل بازیو شخم بزنن...

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

وسط تبادل اطلاعات بخش آلتیمت خواستم از بهبود وضعیت کریر تو نسخه 21 ابراز رضایت کنم :D البته باید بازی بیاد و ببینیم ولی امیدوارم مثل 20 پر از باگ و ... نباشه کریر بخش مهمیه و هسته بازیه امیدوارم تر نزده باشن توش

پ.ن : اقا اگر کسی از دوستان میتونه و از دستش برمیاد در مورد دانلود بازی یه کمکی به من برسونه من مدتیه نمیتونم با سرعت بالا دانلود کنم! دی ان اس عوض کردم ... هر ملقی که بگید زدم ولی بازم بازی ها دانلود نمیشن! سرعت میادپایین و نهایتا میخوابه و تمام! از نامحدود همراه اولم استفاده میکنم معمولا

وسط تبادل اطلاعات بخش آلتیمت خواستم از بهبود وضعیت کریر تو نسخه 21 ابراز رضایت کنم :D البته باید بازی بیاد و ببینیم ولی امیدوارم مثل 20 پر از باگ و ... نباشه کریر بخش مهمیه و هسته بازیه امیدوارم تر نزده باشن توش

پ.ن : اقا اگر کسی از دوستان میتونه و از دستش برمیاد در مورد دانلود بازی یه کمکی به من برسونه من مدتیه نمیتونم با سرعت بالا دانلود کنم! دی ان اس عوض کردم ... هر ملقی که بگید زدم ولی بازم بازی ها دانلود نمیشن! سرعت میادپایین و نهایتا میخوابه و تمام! از نامحدود همراه اولم استفاده میکنم معمولا
هرکاری بکنی نمیشه.اصولا dns تاثیری روی دانلود نداره چون دانلود منیجر کنسول 4کانکشنه هستش
بهترین راه استفاده از همون نرم افزار psx هستش

کریر

2020-08-16_2-30-42.jpg 2020-08-16_2-30-12.jpg 2020-08-16_2-27-55.jpg 2020-08-16_2-27-20.jpg

بازیکنی که کم بازی میکنه میاد درخواسست تغییر پست میده گاهی.
بازیکنی که پستشو اشتباه میزاری روش یه علامت تعجب میاد
بازیکن رو که پستشو جابجا میزاری.افت اوروال پیدا میکنه
و منوی جدید کریر که شده 10 تا.که دو تاش جدیده،یکیش سختی مذاکراته که قبلا توضیح دادیم و دومی financial takeover که بهت تا 500 میلیون میده مثل اینکه.

کریر

View attachment 160740View attachment 160741View attachment 160742View attachment 160743

بازیکنی که کم بازی میکنه میاد درخواسست تغییر پست میده گاهی.
بازیکنی که پستشو اشتباه میزاری روش یه علامت تعجب میاد
بازیکن رو که پستشو جابجا میزاری.افت اوروال پیدا میکنه
و منوی جدید کریر که شده 10 تا.که دو تاش جدیده،یکیش سختی مذاکراته که قبلا توضیح دادیم و دومی financial takeover که بهت تا 500 میلیون میده مثل اینکه.
من ۲۰ رو بازی نکردم ولی تو ۱۹ اگر پول کافی داشتی راحت میتونستی همه رو بخری و واقفا نقل و انتقالات چالشی نداشتن حالا نمیدونم تو ۲۰ سختتر شد یا نه ولی این که براش درجه سختی تعریف کردن فک کنم بهترش کنه . طبق گفته ها بازیکن های تک باشگاهی رو نمیشه خرید و از تیم رقیب هم بازیکن نمیشه گرفت (تو فوتبال واقعی گاهی البته این رخ میده ولی وجود این آپشن از نبودش بهتره و واقعی ترش میکنه) من که ۸۰ درصد وقتمو کریر میزنم برام واقعا خبر خوبیه و یه مقدار هایپ شدم :D

من ۲۰ رو بازی نکردم ولی تو ۱۹ اگر پول کافی داشتی راحت میتونستی همه رو بخری و واقفا نقل و انتقالات چالشی نداشتن حالا نمیدونم تو ۲۰ سختتر شد یا نه ولی این که براش درجه سختی تعریف کردن فک کنم بهترش کنه . طبق گفته ها بازیکن های تک باشگاهی رو نمیشه خرید و از تیم رقیب هم بازیکن نمیشه گرفت (تو فوتبال واقعی گاهی البته این رخ میده ولی وجود این آپشن از نبودش بهتره و واقعی ترش میکنه) من که ۸۰ درصد وقتمو کریر میزنم برام واقعا خبر خوبیه و یه مقدار هایپ شدم :D
2020-08-16_17-53-44.jpg

گذاشته بودمش.البته گفتن دیگه مثل قبل نیست و موارد جدیدی بهش اضاف شده که به هر نقل و انتقالی جواب نده.مخصوصا به لیگهای سطح پایینتر.
2020-08-16_17-56-16.jpg

و اینکه گفتن بازیکن بزرگ خیلی کم پیش میاد دیگه بازیکن آزاد بشه.
مثلا میبینی اگه پست بازیکن به سیستمت نخوره پا نمیشه بیاد و ...
اینا باعث سختتر شدن میشه،اگه درست پیداش کرده باشن.

هرکاری بکنی نمیشه.اصولا dns تاثیری روی دانلود نداره چون دانلود منیجر کنسول 4کانکشنه هستش
بهترین راه استفاده از همون نرم افزار psx هستش
اگر ممکنه درباره همون نرم افزار یه مقدار توضیح بده البته من کنسولم وان اس ـه

View attachment 160748

گذاشته بودمش.البته گفتن دیگه مثل قبل نیست و موارد جدیدی بهش اضاف شده که به هر نقل و انتقالی جواب نده.مخصوصا به لیگهای سطح پایینتر.
View attachment 160749

و اینکه گفتن بازیکن بزرگ خیلی کم پیش میاد دیگه بازیکن آزاد بشه.
مثلا میبینی اگه پست بازیکن به سیستمت نخوره پا نمیشه بیاد و ...
اینا باعث سختتر شدن میشه،اگه درست پیداش کرده باشن.
آهان من فک کردم علاوه بر اون ویژگی ها یه چیزی مثل دیفیکالتی هم اضافه کردن بهش . ولی باز هم خوبه تغییراتشون و خدا کنه بازیکنای خوب دیگcontract expiry نشن و زود باشگاه باهاشون تمدید کنه . مرسی از شما

• Like
Reactions: rahyarpaul

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or