FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
اگر ممکنه درباره همون نرم افزار یه مقدار توضیح بده البته من کنسولم وان اس ـه
سلام معراج :D
اون نرم افزاری که دوستمون گفتن برای پی اس فوره. ایکس باکس هیچ راهی نداره. من با ps4 تو یه شب راحت ۱۰۰ گیگ دانلود میکنم. ولی با ایکس باکس به زور ۳۰ گیگ دانلود میکنم. دلیلش هم تحریمها هست.

• Sad
Reactions: Lord Stark
اون نرم افزاری که دوستمون گفتن برای پی اس فوره. ایکس باکس هیچ راهی نداره. من با ps4 تو یه شب راحت ۱۰۰ گیگ دانلود میکنم. ولی با ایکس باکس به زور ۳۰ گیگ دانلود میکنم. دلیلش هم تحریمها هست.
پس تحریم های این سگ زرد یقه کنسول منم گرفته! :|

• Smile
Reactions: u.s.a
چه نرم افزاری هست؟
من پدرم در اومد سر دانلود با کنسول

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

اگر ممکنه درباره همون نرم افزار یه مقدار توضیح بده البته من کنسولم وان اس ـه
پس تحریم های این سگ زرد یقه کنسول منم گرفته! :|
دوستمون گفتن اون برا Ps4 هست ولی جالبه بدونی که اگه از طریق همون psx بخواد دانلود بکنه(با همون نت) با نهایت سرعت دانلود میکنه.گفتم که دانلود منیجر کنسول ها هم 4کانکشنه هستن.هم Ps4 هم ایکس باکس.رو نت ایران حداقل باید 16 کانکشن باشه.برا همین تو خارج یارو با Ps4 با سرعت بالا دانلود میکنه.
حالا بتونی یه جوری نت رو روی کنسولت با نرم افزارهای جانبی شیر بکنی و تست بگیری ببینی چطوریه عالی میشه چون من شک ندارم مشکل از همین قضیه هستش

• Like
دوستمون گفتن اون برا Ps4 هست ولی جالبه بدونی که اگه از طریق همون psx بخواد دانلود بکنه(با همون نت) با نهایت سرعت دانلود میکنه.گفتم که دانلود منیجر کنسول ها هم 4کانکشنه هستن.هم Ps4 هم ایکس باکس.رو نت ایران حداقل باید 16 کانکشن باشه.برا همین تو خارج یارو با Ps4 با سرعت بالا دانلود میکنه.
حالا بتونی یه جوری نت رو روی کنسولت با نرم افزارهای جانبی شیر بکنی و تست بگیری ببینی چطوریه عالی میشه چون من شک ندارم مشکل از همین قضیه هستش
وی پی ان میشه شیر کرد؟

وی پی ان میشه شیر کرد؟
با اون Psx که برای Ps4 هست اره.برا ایکس باکس نمیدونم چیه داستان
یه راه میگم تست بزن
پی سی رو با وایفای وصل کن به مودم.کنسولم با کابل وصل کن به پی سی
یه vpn پرسرعت بزن و برو داخل نتورک اند شیرینگ و چنج آداپتر ستینگ
اونجا آداپتر vpn رو پیدا کن و پروپرتیز بزن و از تب شیرینگ بذارش روی همون آداپتر کابلی که از سیستم به کنسول وصله.حالا اگه لپ تاپ باشه ینی شیر کردن آداپتر vpn روی اداپر ethernet
اگه روی اداپتر ethenet ای پی ها عوض شدن روی کنسولم دقیقا همونو بزن
معمولا این روش جوابه

• Like
من نمیدونستم میشه برای گل هم تشویق تماشاچیا رو تغییر داد!
الان یه ویدئو دیدم که تشویق دورتموندیا رو گذاشته بود! خدا بود!!!!!!
این کاستومایز کردن استادیوم اینقدر خفن و خوبه به اندازه کل آپدیت پِس میارزه:دی

ستینگ کریر

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
2218a18aa5b4644e04dc91c09cc42344.jpg

میتونید کاری کنید خرید بازیکن از رقبا خیلی سخت بشه
بالاخره یه دستی به سر و روی کریر کشیدن! پارسال خیلی بهشون انتقاد شد سر کریر مود ... البته تو بحث لایسنس ها تو لیگ ایتالیا قافیه رو باختن و همچنان لایسنس بوکاجونیورز و ریورپلاته رو از دست دادن ولی در مجموع بنظر میرسه امسال خیلی کریر بهتری تجربه کنیم ... البته اگر من بتونم بازی رو دانلود کنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or