FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
اورال ها همون اورال های ۲۰ هست تو بتا یا فک میکنین نهاییه؟چون ۲۰ بازی نکردم میپرسم
خیلیاش منطقی نیست . آرنولد ۸۳ مونت ۷۵ یوویچ ۸۴

اورال ها همون اورال های ۲۰ هست تو بتا یا فک میکنین نهاییه؟چون ۲۰ بازی نکردم میپرسم
خیلیاش منطقی نیست . آرنولد ۸۳ مونت ۷۵ یوویچ ۸۴
اورالارو تو بتا دست نمیزنن. اورالا تا لحظه اخر تغییر میکنه پس ابن عکسایی که میاد رو هم جدی نگیرین.
بتا فقط برای رفع باگ ساخته میشه و اورال ها چون ربطی به گیم پلی نداره اصلا تغییرش نمیدن

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

• Like
Reactions: **AMIR**
اسکن نکردن فکرکنم دستی ساختن چون بارسا پارتنرکونامیه.
دقیقا .

فیسی مسی اسکن نشده ( اسکن سه بعدی ) بازیکن های بارسا چهره هاشون اسکن نمیشه و فیفا اجازه این کار رو نداره . ( به دلیل پرمیوم پارتنر بودن باشگاه بارسلونا با کونامی که بالاترین سطح قرار داد پارتنر هستش و بعدش پلاتینیوم هستش و بعدش هم گلوبال پارتنر )

مثلا تیم رئال که پارتنر فیفا هستش کونامی اجازه نداره که بره بازیکن های این تیم رو اسکن سه بعدی بکنه ولی میتونه چهره ها رو به صورت دستی بسازه ( دستی منظور اینه که عکس های با کیفیت رو از زوایای مختلف بر میدارن و باهاش چهره سازی میکنن که کونامی از دیر باز تو این کار وارد هستش )

اگر هم هر بازیکنی از تیم بارسلونا چهرش ساخته شده باشه و اسکن شده باشه ( اسکن سه بعدی منظورمه )یا قبلا در یه تیم دیگه بوده و تو همون تیم اسکن شده و بعد با همون چهره اسکن شده به تیم بارسلونا منتقل شده .

چهره مسی به صورت دستی ساخته شده و یه سری بازیکن دیگه و فیفا هم چون بازیکن ها رو خوب نمیتونن به صورت دستی در بیارن خیلی این روش رو انجام نمیدن مگر این که دیگه یه سری بازیکن مشهور رو بیان باهاش بسازن و یه تغییراتی تو چهره بازیکن انجام بدن .

لاتزیو که هست.اون تو استادیوم اصلی بازی میکنه. رم میره تو جنریک.
استادیوم حذف نشده مثل یووه.
در نتیجه تو مودهای معمولی مثل free kick و اینا،میشه از استادیوم اصلیش استفاده کرد.
استادیوم لاتزیو هم جنریک میشه .

کونامی رفته با تیم رم انحصاری سطح بالا بسته ( پرمیوم پارتنر و یا پلاتینیوم پارتنر بسته ) و این کار رو کرده که همه چیز اون تیم رو انحصاری کنه و به همین خاطر استادیوم تیم رم به طور کامل انحصاری PES میشه .

استادیوم هم مال شهرداری شهر رم هستش و کونامی رفته با شهرداری این شهر قرار داد بسته و به همین خاطر استادیوم تیم لاتزیو هم جنریک میشه ( یه تبصره هایی هست که باید بیشتر توضیح داد درباره این استادیوم هایی که مال شهر داری اون شهر هستش )

آخرین ویرایش:
نسخه بتا رو چند ساعتی بازی کردم ، نظرم در مورد بازی مثل سابقه و بازی هم همون بازیه سابقه ، فیفا مثل بازیه فورتنایته همون قدر آرکید و کژوال با این تفاوت که فورتنایت فری هست ولی واسه فیفا باید هر سال ۶۰ دلار پول بدی ! این بازی باید هر فصل اپدیت مجانی میشد و مثلا واسه امکانات بیشتر مثل التیمیت ملت میرفتن پول میدادن ، هیچ انمیشین خاصی به بازی اضافه نشده و مدلینگ بازیکنا همونه فیزیک بازیکنا و توپ و کلا همه چی همونه غیر از حالا تاثیر بیشتر هد زدن یا دریبل های ریز یا دریبل دو طرفه و یا هوشیاری بیشتر بازیکنهای مدافع برای قطع کردن توپ و منوی بازی و یسری امکانات بیشتر مثل ادیت استادیوم فقط در التیمیت تیم ! واقعا همه اینها رو نمیتونست تو یه آپدیت بده بیرون ؟؟
سرورها هم خیلی خوب بودن و پینگ رو هم قبل بازی نشون میده ، من با پینگ ۴۰ - ۵۰ و سه خط سبز خیلی راحت بازی کردم ...
مود کیک آف و التیمیت تیم در این بتا قابل بازی کردن بودن

نسخه بتا رو چند ساعتی بازی کردم ، نظرم در مورد بازی مثل سابقه و بازی هم همون بازیه سابقه ، فیفا مثل بازیه فورتنایته همون قدر آرکید و کژوال با این تفاوت که فورتنایت فری هست ولی واسه فیفا باید هر سال ۶۰ دلار پول بدی ! این بازی باید هر فصل اپدیت مجانی میشد و مثلا واسه امکانات بیشتر مثل التیمیت ملت میرفتن پول میدادن ، هیچ انمیشین خاصی به بازی اضافه نشده و مدلینگ بازیکنا همونه فیزیک بازیکنا و توپ و کلا همه چی همونه غیر از حالا تاثیر بیشتر هد زدن یا دریبل های ریز یا دریبل دو طرفه و یا هوشیاری بیشتر بازیکنهای مدافع برای قطع کردن توپ و منوی بازی و یسری امکانات بیشتر مثل ادیت استادیوم فقط در التیمیت تیم ! واقعا همه اینها رو نمیتونست تو یه آپدیت بده بیرون ؟؟
سرورها هم خیلی خوب بودن و پینگ رو هم قبل بازی نشون میده ، من با پینگ ۴۰ - ۵۰ و سه خط سبز خیلی راحت بازی کردم ...
فیچر هایی که توی تریلر معرفی کردن بالانس دراومده؟اگر گیم پلی آپلود کنی ممنونت میشیم
بتا ولی با نسخه نهایی تفاوت هاش کم نیست

2020-08-15_16-22-52.jpg 2020-08-15_16-21-50.jpg 2020-08-15_16-20-58.jpg

گیم پلی آرمتر شده تکلها دقیقتر دفاعها تو حالت اتومات و وقتی که تحت اختیارتون نیستن بهتر شدن و سیستم هد زنی بهتر شده،تا الان.تو بازی چی بدن معلوم نیست
تو قسمت تمرینات هم میشه یا روز ریکاوری تعیین کنید یا تمرین یا استراحت
و منو مسابقات پیش فصل عوض شده و قبلا رقابتها تو یه کشوری بود از اون کشور 3-4 تا تیم بود و تقریبا همه هم رده بودند.الان تو انگلیس ار انگلیس یکی بیشتر نیست که خود سیتی میزبانه.و الهلال و الاهلی هم هستن

خب طبیعیه نسخه بتاس. تانسخه جدید فرقهاش بیشترمیشه ولی همونطورکه همه دوستان میدونن گیمپلی تغییرات جزیی کرده وحواشی ومحتوا مثل همیشه کم نقص وعالیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or