FIFA 21

5b1krzhmdo9y.jpg

در کنفرانس دیشب فیفا 21 معرفی شد، با توجه به تیزر بازی میتوان حدس زد بازیکن روی کاور امباپه باشد، این عنوان روی حواشی و گرافیک هرچه بیشتر تمرکز کرده است، باید ببینیم تفاوت نسخه نسل بعد آن چیست؟

با توجه به تعلیق و طولانی شدن اتمام لیگهای اروپایی نقل و انتقالات اروپا تغییر کرده وea بخاطر همین امر تاریخ انتشار را 18 مهر معرفی کرده است، دارندگان نسخه های 80 و 100 دلاری سه روز زودتر می‌توانند بازی را انجام دهند همچنین دارندگان ea access از 10 مهر ماه می‌توانند 10 ساعت تریال بازی را تجربه کنند.
_ویژگی های فیفا 21 نسل بعدی
1-نوع نورپردازی و رندرینگ بازی دستخوش تغییراتی شده است.
2-فیفا 21 از قابلیت hoptic کنترلرهای نسل بعدی دو کنسول xbox series x و ps5 استفاده میکند
3-لودینگ اسکرین و قدرت اجرای بازی در سرعت بالاتر(استفاده از SSd)
4-responsive بودن بازی
تاریخ دمو و بازشدن Web app و سایر رویدادهای قبل ریلیز فیفا 21
r769qrcnhd4t.jpg

اگر شما قبل ریلیز کنسول‌های نسل بعد فیفا 21را تهیه کنید بدون هیچ هزینه ای بازی شما قابل اجرا در کنسول نسل بعدی میباشد
این ویدئو هم برای کسانی هست که دوست دارن با مُد التیمیت تیم بیشتر آشنا شوند

آخرین ویرایش:
تغییرات کریر عالیی بود
من خودم معمولا یک RM رو خیلی خفن رشد میدادم و حسابی گل زد در میاوردم ولی خب نمیشد کلا ST ش بکنم

اینکه بازیکن ها به تیم های رده پایین تری هم جواب معمولا رد بدن هم عالیه! مخصوصا برای منی که از لیگ دسته چهار انگلیس شروع میکنم

به نظرم کریر تغییرات خوبی داشته بماند که خیلی دیر بوده اینا رو حد اقل از فیفا15 میتونستن به بازی اضافه بکنن. من نمیدونم چجوریه که یه عده میگن فیفا تغییر نداشته یکم انصافم داشته باشیم. به نظرم اینا خیلی سطحی جریان بازی تو تریلر ها رو میبینن و میگن زمین که سبزه توپم که گرده شوتم که میزنن پارسالم همین بود که. نمیدونم شاید انتظار دارن بازیکن با جت اسکی وارد زمین بشن. ایرادات همیشه گفته شده ولی باید عدالتم رعایت بکنیم.
اینکه میشه خودمون مدیریت کنیم کی تمرین باشه کی استراخت کی ریکاوری جالبه اینکه میشه پست بازیکنها رو جابجا کرد خیلی خوبه اینکه مسی رو تو رئال نمیبینم دیگه خیلی خوبه اینکه بازیکن سطح بالا نمیره به تیمهای دسته پایین خوبه و حتی حالت سیم کردن بازی هم برای کسایی که یکم اماتور هستن و مشکل دفاع کردن دارن خوبه میتونن وقتی توپ دست حریفه بزارن سیستم دفاع بکنه صاحب توپ شدن جامپ بکنن به بازی. نحوه تمریناتم بهتر شده.
فقط نکته اصلی اینه که امیدوارم این تغییرات در عمل و تو گیم پلی جواب بده اینطور نباشه که مثلا یه بازیکن سرعتش هشت واحد کم شده ولی بازم عین قرقی تو زمین بدوه . بازیکنی که کلا شرایطش افت کرده باید عملا تو زمین نشون داده بشه واین اعداد و امار ها دکوری نباشن.

به نظرم کریر تغییرات خوبی داشته بماند که خیلی دیر بوده اینا رو حد اقل از فیفا15 میتونستن به بازی اضافه بکنن. من نمیدونم چجوریه که یه عده میگن فیفا تغییر نداشته یکم انصافم داشته باشیم. به نظرم اینا خیلی سطحی جریان بازی تو تریلر ها رو میبینن و میگن زمین که سبزه توپم که گرده شوتم که میزنن پارسالم همین بود که. نمیدونم شاید انتظار دارن بازیکن با جت اسکی وارد زمین بشن. ایرادات همیشه گفته شده ولی باید عدالتم رعایت بکنیم.
اینکه میشه خودمون مدیریت کنیم کی تمرین باشه کی استراخت کی ریکاوری جالبه اینکه میشه پست بازیکنها رو جابجا کرد خیلی خوبه اینکه مسی رو تو رئال نمیبینم دیگه خیلی خوبه اینکه بازیکن سطح بالا نمیره به تیمهای دسته پایین خوبه و حتی حالت سیم کردن بازی هم برای کسایی که یکم اماتور هستن و مشکل دفاع کردن دارن خوبه میتونن وقتی توپ دست حریفه بزارن سیستم دفاع بکنه صاحب توپ شدن جامپ بکنن به بازی. نحوه تمریناتم بهتر شده.
فقط نکته اصلی اینه که امیدوارم این تغییرات در عمل و تو گیم پلی جواب بده اینطور نباشه که مثلا یه بازیکن سرعتش هشت واحد کم شده ولی بازم عین قرقی تو زمین بدوه . بازیکنی که کلا شرایطش افت کرده باید عملا تو زمین نشون داده بشه واین اعداد و امار ها دکوری نباشن.
هر بخش این بازی داستان خودشو داره عزیز . مثلا تو بخش کریر این تغیرات شاید اوکی باشه ولی اصلا نباید تغییرات مثبت در یک بخشو (هرچند که همونم میگن کافی نیست) به خوب بودن کل فیفا تعبیر کرد .
و این بخش ها با هم قابل مقایسه هم نیستن .

نمیشه گفت تغییرات داشته یه سری اصلاحات داشته که میخواستی اینم انجام ندن . ولی بحث اینجاس که از فیفا 12 تا به الان گیم پلی ، فیزیک بازیکنا ، فیزیک توپ ، انیمیشن ضربه زدن به توپ ، انیمیشین دویدن ها هیچ تغییری نکرده شما انیمشین ضربه زدن به توپ رو در هنگام پنالتی بین نسخه 20 و 21 بیبین حتی یک اپسیلون هم تغییر نکرده .

هر بخش این بازی داستان خودشو داره عزیز . مثلا تو بخش کریر این تغیرات شاید اوکی باشه ولی اصلا نباید تغییرات مثبت در یک بخشو (هرچند که همونم میگن کافی نیست) به خوب بودن کل فیفا تعبیر کرد .
و این بخش ها با هم قابل مقایسه هم نیستن .

من کجای مطلب گفتم کل فیفا خوبه یا بد؟ درست بخون چی گفتم بعد نظر بده. من فقط در مورد کریر صحبت کردم . تغییرات کافی هم نباشه غیر از این بازی مگه گزینه دیگری داریم؟ ا

2020-08-14_18-16-50.jpg 2020-08-14_18-14-51.jpg 2020-08-14_18-13-08.jpg

سه تا خبره.بتا استارت خورده.
احتمالا open بتا خواهیم داشت که همه بتونن تجربه کنن.
ولی خبر بد حذف شدن لیگ سری b ایتالیاست.معلوم نیست تا قبل از عرضه برمیگرده یا نه،ولی تو بتا مثل اینکه حذف شده.

• Like
Reactions: ehsas1 and u.s.a
View attachment 160453View attachment 160454View attachment 160455

سه تا خبره.بتا استارت خورده.
احتمالا open بتا خواهیم داشت که همه بتونن تجربه کنن.
ولی خبر بد حذف شدن لیگ سری b ایتالیاست.معلوم نیست تا قبل از عرضه برمیگرده یا نه،ولی تو بتا مثل اینکه حذف شده.
اخه کی سری بی رو بازی میکنه بیخیال مهم نیست فقط یه مشت سیلور بودن که تو ابجکتیوا دهنمون سرویس میکرد زورکی استفادشون کنیم

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

• Like
Reactions: ehsas1
اخه کی سری بی رو بازی میکنه بیخیال مهم نیست فقط یه مشت سیلور بودن که تو ابجکتیوا دهنمون سرویس میکرد زورکی استفادشون کنیم

امروز روم و یوه رو می‌گیرند فردا سری b رو می‌گیرند دو روز دیگه کل ایتالیا رو می‌گیرند و همینجور پیش میرند

من از دسته چهار انگلیس شروع میکنم.اگه تیم ضعیفم رو پیدا نکنم در قیاس رقباش. سه انگلیس چمپیون شیپ میرم دسته سه آلمان بعد دسته دو ایتالیا و سپس دسته دوم اسپانیا و دوم آلمان و بعد دوم فرانسه

2020-08-14_22-43-28.jpg 2020-08-14_22-42-25.jpg 2020-08-14_22-40-46.jpg 2020-08-14_22-38-39.jpg 2020-08-14_22-38-12.jpg

فیس اسکن شده و نشده.مثلا مسی شده و گرین وود نشده یا فاتی.
_________
لیگها سری b ایتالیا نیست و برزیل و کلمبیا و تیم ملی کروواسی نیسولی ترکیه و رومانی و بلژیک هست

آخرین ویرایش:
من از دسته چهار انگلیس شروع میکنم.اگه تیم ضعیفم رو پیدا نکنم در قیاس رقباش. سه انگلیس چمپیون شیپ میرم دسته سه آلمان بعد دسته دو ایتالیا و سپس دسته دوم اسپانیا و دوم آلمان و بعد دوم فرانسه

View attachment 160501View attachment 160502View attachment 160503View attachment 160504View attachment 160505

فیس اسکن شده و نشده.مثلا مسی شده و گرین وود نشده یا فاتی.
_________
لیگها سری b ایتالیا نیست و برزیل و کلمبیا و تیم ملی کروواسی نیسولی ترکیه و رومانی و بلژیک هست
چجوری بازیکنای بارسا رو اسکن کردن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or