حرف شما درست ولی من فکر میکنم شما تا به حال زیاد توجهی به اعمال داوری و حرکاتشون در بازی نداشتی.توی فوتبال واقعیش در مورد داوری موندن چه برسه به مجازیش در ضمن سوت زدن داور با تاخیر در مورد آفساید هم کا ملا درسته در فوتبال واقعیش هم همینطوره و چه کمک داور و خود داور باید مکث داشته باشن و سریع سوت نزنن البته در مورد آفساید عرض میکنم و فکر کنم این کارشون از عمد بوده چون به کمک داور ها همیشه گفته میشه که در مورد آفساید عجله نکنید و با کمی مکث پرچم بزنید و به همین خاطر داور هم باید به کمکش نگاه بکنه و بعد اعلام بکنه که افساید هستش یا نه
من از professional شروع کردم و ظرف یک هفته رسیدم به world class و تا الان تو این سطح بازی میکنم البت من بشتر لایو بازی میکنم و خیییییلی کم با هوش مصنوعی بازی میکنم.
اما خوب تا حالا پیش نیومده از هوش مصنوعی ببازم و world class رو با اختلاف 3-4 تا میبرم.
در مورد منیجر مود هم بگم که من شیوه رئیس مورد علاقم فلورنتینو پرز رو پیش گرفتم و خیلی هم در کارم موفق هستم.
هم پول خوب دارم هم بازیکنهای خوب دیگه نمیدونم چیکار کنم.
برای یاد گیری این شیوه میتونید از نوید بپرسید .
نوید جان توضییح بده .
:cheesygri

حرف شما درست ولی من فکر میکنم شما تا به حال زیاد توجهی به اعمال داوری و حرکاتشون در بازی نداشتی.
در کلیه ی موارد پرچم کمک داور وقتی به نشانه ی آفساید میره بالا 7-8 ثانیه بعد تازه داور آفساید رو اعلام میکنه در بعضی موارد دیگه واقعا باورت میشه آفساید نبوده.
در مورد آوانتاژ هم که قربون داور برم اصلا بهتره راجبش صحبت نکنیم ، ولی با این وجود بازم میگم داورهای فیفا 09 اصلا مفهوم آوانتاژ رو نفهمیدن وگرنه وقتی توپ دست شماست و روی بازیکن شما قبلا خطا شده و در موقعیت گل قرار دارین خطا نمیگرفتن!

منم قبلا pes بازي ميكردم ولي فيفا 09 اصلا يه چيز ديگست
مي خواستم انواع دريبل ها و حركات بازي رو بذاريد
كنترل دروازبان با چي هست
چطور ميشه صربه ايستگاهي رو گل زد

برای گل زدن ضربه کاشته از فاصله 19 تا 25 متر فقط کافی دستت رو یکم فشار بدی یعنی منظورم اینه که دکمرو سری بزن ولکن تو پست بالایی گفتم دریبل هم باید با انالوک بازی کنی بچرخونی بالا و پایین کنی و ...كسي جواب نميده![]()