FIFA 2009

توی فوتبال واقعیش در مورد داوری موندن چه برسه به مجازیش در ضمن سوت زدن داور با تاخیر در مورد آفساید هم کا ملا درسته در فوتبال واقعیش هم همینطوره و چه کمک داور و خود داور باید مکث داشته باشن و سریع سوت نزنن البته در مورد آفساید عرض میکنم و فکر کنم این کارشون از عمد بوده چون به کمک داور ها همیشه گفته میشه که در مورد آفساید عجله نکنید و با کمی مکث پرچم بزنید و به همین خاطر داور هم باید به کمکش نگاه بکنه و بعد اعلام بکنه که افساید هستش یا نه
حرف شما درست ولی من فکر میکنم شما تا به حال زیاد توجهی به اعمال داوری و حرکاتشون در بازی نداشتی.
در کلیه ی موارد پرچم کمک داور وقتی به نشانه ی آفساید میره بالا 7-8 ثانیه بعد تازه داور آفساید رو اعلام میکنه در بعضی موارد دیگه واقعا باورت میشه آفساید نبوده.
در مورد آوانتاژ هم که قربون داور برم اصلا بهتره راجبش صحبت نکنیم ، ولی با این وجود بازم میگم داورهای فیفا 09 اصلا مفهوم آوانتاژ رو نفهمیدن وگرنه وقتی توپ دست شماست و روی بازیکن شما قبلا خطا شده و در موقعیت گل قرار دارین خطا نمیگرفتن!

من از professional شروع کردم و ظرف یک هفته رسیدم به world class و تا الان تو این سطح بازی میکنم البت من بشتر لایو بازی میکنم و خیییییلی کم با هوش مصنوعی بازی میکنم.
اما خوب تا حالا پیش نیومده از هوش مصنوعی ببازم و world class رو با اختلاف 3-4 تا میبرم.
در مورد منیجر مود هم بگم که من شیوه رئیس مورد علاقم فلورنتینو پرز رو پیش گرفتم و خیلی هم در کارم موفق هستم.
هم پول خوب دارم هم بازیکنهای خوب دیگه نمیدونم چیکار کنم.
برای یاد گیری این شیوه میتونید از نوید بپرسید .
نوید جان توضییح بده .
:cheesygri

من از professional شروع کردم و ظرف یک هفته رسیدم به world class و تا الان تو این سطح بازی میکنم البت من بشتر لایو بازی میکنم و خیییییلی کم با هوش مصنوعی بازی میکنم.
اما خوب تا حالا پیش نیومده از هوش مصنوعی ببازم و world class رو با اختلاف 3-4 تا میبرم.
در مورد منیجر مود هم بگم که من شیوه رئیس مورد علاقم فلورنتینو پرز رو پیش گرفتم و خیلی هم در کارم موفق هستم.
هم پول خوب دارم هم بازیکنهای خوب دیگه نمیدونم چیکار کنم.
برای یاد گیری این شیوه میتونید از نوید بپرسید .
نوید جان توضییح بده .
:cheesygri

‍CHEATER !!!:mad:

منم قبلا pes بازي ميكردم ولي فيفا 09 اصلا يه چيز ديگست

مي خواستم انواع دريبل ها و حركات بازي رو بذاريد

كنترل دروازبان با چي هست

چطور ميشه صربه ايستگاهي رو گل زد

نه بابا چیت چیه .
من در فیفا مدیریت بهتری دارم اونم فقط در قسمت منیجر مگه نه نوید جون؟!
اما خوب منیجر کم بازی میکنم ولی بازیهای عادی world class رو همون طور که گفتم شکستش میدم.

حرف شما درست ولی من فکر میکنم شما تا به حال زیاد توجهی به اعمال داوری و حرکاتشون در بازی نداشتی.
در کلیه ی موارد پرچم کمک داور وقتی به نشانه ی آفساید میره بالا 7-8 ثانیه بعد تازه داور آفساید رو اعلام میکنه در بعضی موارد دیگه واقعا باورت میشه آفساید نبوده.
در مورد آوانتاژ هم که قربون داور برم اصلا بهتره راجبش صحبت نکنیم ، ولی با این وجود بازم میگم داورهای فیفا 09 اصلا مفهوم آوانتاژ رو نفهمیدن وگرنه وقتی توپ دست شماست و روی بازیکن شما قبلا خطا شده و در موقعیت گل قرار دارین خطا نمیگرفتن!

دوست خوب ما یا شما اصلا فوتبال نگاه نمیکنید (که اطمینان دارم نگاه میکنید و بازی هم میکنید)
یا به دلیل پاره ای از مسائل خودتون رو به بی توجهی مزنید:-"

اخه تو فوتبال واقعی هم مگه همه داور ها 100 درصد همه کارشون درست است ;)

واقعا اگر بخواهید واقع بینانه نگاه کنید باید هم بعضی اوقات این اشتباهات باشه,که هست.

شخصا من یکی از کسایی هستم که اگر داور فیفا همه اوانتاژ ها و یا همه افساید ها را درست میگرفت خوشم نمی اومد.

مگه ما انتظار فوتبال واقعی رو نداریم پس باید تاوانشم بدیم دیگه:-"

درمورد کلیه موارد افساید هم با نظرتون مخالفم ,چون اینطور نیست,البته احتمال داره که نسخه فیفا 09 من با شما فرق داشته باشه:confused:

اقا جون من یکمکی بکنید من کاشته گل کنم بیش از 100 ساعت فیفا بازی کردم(خیلی بیشتر)
هنوز یک کاشته گل نزدم:biggrin1::cheesygri:-"

کمکی بزرگ هم بکنید من اچیومنت های Secret رو بگیرم
تا الان 400و خورده ای گرفتم تو کفه باقیشم
:-"

یک سایت خارجی توپ هم بدین _(زبون انگلیسی)که اچیو منت ها رو بزاره

كسي جواب نميده:((:(:((:(
برای گل زدن ضربه کاشته از فاصله 19 تا 25 متر فقط کافی دستت رو یکم فشار بدی یعنی منظورم اینه که دکمرو سری بزن ولکن تو پست بالایی گفتم دریبل هم باید با انالوک بازی کنی بچرخونی بالا و پایین کنی و ...:cool:

بلاخره کاشته گل زدم خیلی توپ با بکهام-همون یک دونه میخواستم گل کنم در حین اینکه پست بالا رو مینوشتم
گل شد دیگه بی خیال اینتر نت شدم
حالا سعی میکنم از اونی که اقا نوید گفته هم استفاده کنم .ببینم اینی که شما میگی چجوریه

من به این شکل گل زدم

کاشته چسبیده به محوطه جریمه بود (من جایLTوLBرو عوض کردم)توپ رو سمت تیرک بقل دروازبان نشون
گرفتم LTرو نگه داشتم و بعد خیلی کم نوار قدرت توپ رو پر کردم کات درون پا به بیرون پا تبدیل شد:eek:

بکهامه دیگه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or