FIFA 2009

PRINC OF PERSIA جان سلام---بابا چرا ميرني ;)

من نفهميدم كه بالا خره من اشتباه ميكنم يا شما ؟

من ميگم كه در تمام مود ها هواش راندومه غير از منيجر مود !

براي اينكه هم درمنيجر مود حالت هاي مختلف بشه خودت بايد درست كني

مثلا بري يه بازي دوستانه بذاري و به عنوان مثال هوا را بگذاريد روي باروني شب و بعد اگر رفتيد تو منيجر مد هوا همش باروني شب خواهد بود:balloon:(منظورم تغيير دادن CONDITION در بخش SETING قبل بازي دوستانه ميباشد)

در مورد پچ هم من اين مطلبو ميگما !!!

FIFA 09 PATCH NEWS

Obviously many of you in PAL regions have FIFA 09 now, and I'm sure you'll agree it's pretty much the best FIFA ever; but unfortunately as most of you will have noticed, a fair few bugs and glitches managed to sneak their way through into the final version. Rest assured that we at FSB have sent a bug list off to EA and along with the community feedback on the OFFICIAL EA FORUMS, the FIFA 09 development team are now beavering away on a patch and via the forums released this SHORT STATEMENT:

"I just wanted to confirm that:
1 - we are still working on fixes for a patch
2 - the list is not final yet, anything you see currently posted is fake
3 - we'll know more in the coming week or so"

:confused:
منم میگم همینش مسخره هست بارون میاد ولی فقط شب یعنی من اگه بخوام توبارون بازی کنم باید کل لیگ رو شبانه برم ضمنا تو ایتالیا بازیها یاتو روزه یا تو غروب دیدم اون ستینگ کذاییش رو همینه که میگم این شرکت اشغال فقط به فکر پوله فقط پول تو یورو بارون میومد لباس وموی بازیکنها خیس میشد چرا اینجا نیست؟چرا رندم نیست یعنی خودبه خود بارون بیاد بعضی بازیها به شکل رندم شب برگزار بشه؟تو منیجرمو منظورم هست نه اینکه بریم دستی درست کنیم اینها همش برای پوله چون اگه کاملا همه چیز داشته باشه دیگه نسخه های بعدی بدون نواوری میمونن واقعا که :mad:
پ.ن:این پچ مربوط به باگهای بازی میشه قراره باگهای بازی رو رفع کنن

منم همین رو میگم دیگه,, میتونیم دلمون رو خوش کنیم که این هوا اینا رو به عنوان یه باگ بتونند تو این پچ درست کنند

بازم میگم چون تو be a pro رندم بودنش درست :-"

سلام رفقا:
لطفا کمکم کنید.
1:کلا تو بازی چطوری میشه شماره ها رو عوض کرد؟
2:چطوری میتونی که قدرتهای بازیکنات رو افزایش بدی(تو be a pro و manager ) رو میدونم اما تو این دوتا وقتی قوی میشه اون تغییرات در خارج از اون دو حالت نیستش میتونید کمکم کنید.

سلام رفقا:
لطفا کمکم کنید.
1:کلا تو بازی چطوری میشه شماره ها رو عوض کرد؟
2:چطوری میتونی که قدرتهای بازیکنات رو افزایش بدی(تو be a pro و manager ) رو میدونم اما تو این دوتا وقتی قوی میشه اون تغییرات در خارج از اون دو حالت نیستش میتونید کمکم کنید.

1-از منو اصلی برو قسمت manage teams بعد قسمت creation zone بعد edit player رو بزن و بازیکنت رو انتخاب کن و شمارش رو از اونجا که نوشته kit number عوض کن .

2-دوباره برو قسمت manage teams بعد قسمت creation zone بعد edit player رو بزن و بیا قسمت select category و قدرت بازیکن ها رو زیاد کن ...

سلام :
ممد رضا جان خییلی ممنون مورد اولی مشکلم حل شدش.
اما در مورد دومی میخواستم بدونم که نه اینو میدونستم من میگم یه بازیکن رو چه طوری میشه قوی کردش از اینی که هستش بهتر شه و همینطور اون قدرتهای که اضافه شده رو بشه تو بازیهای دوستانه هم داشت؟

سلام :
ممد رضا جان خییلی ممنون مورد اولی مشکلم حل شدش.
اما در مورد دومی میخواستم بدونم که نه اینو میدونستم من میگم یه بازیکن رو چه طوری میشه قوی کردش از اینی که هستش بهتر شه و همینطور اون قدرتهای که اضافه شده رو بشه تو بازیهای دوستانه هم داشت؟
ولی فکر کنم تنها راه قوی کردن بازیکن ها در بازی های دوستانه و لیگ و ... همین راهی باشه که گفتم ولی نمیشه قدرت هاش رو تا اخر زیاد کرد باید قدرت های دیگه رو کم کنی تا بتونی قدرت زیاد کنی...
من از همونجا قدرت بعضی بازیکنا رو زیاد کردم الان همه جا قدرتاش زیاده چه تو بازی دوستانه چه manager mode و be a pro

اقا قسمت be a pro seasonواقعا قشنگ کار شده
ولی انتظار های مسخره ای داره-من چطوری به منچستر 3 تا گل بزنم روی legendaryو امتیازم بالای 8 بشه؟؟؟

ولی بخش جذابیه;)

آقا شاید باورتون نشه ولی به این 2 عکس رو که با موبایلم گرفتم رو نگاه کنید
http://i34.tinypic.com/2egd5hw.jpg
http://i33.tinypic.com/2hd1yja.jpg
بخدا نه بازیکن گرفتم نه دادم موندم این رو اسمش رو باگ میزارن؟؟؟
عجب سوتی خفنی؟:eek:
کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟
پ.ن:فکرمیکنم بری لایو اپدیت کنی حل بشه مشکلت;)

عکسها رو دیدم میشه منظورت رو یه کم واضحتر بیان کنی؟
مشکل چی هست؟

ronaldinho توی آث میلان هستش
ولی اینجا با لباس بارسلونا اومده.......من خودم دیدم 3 ربع کف کردم
یک بار دیگه هم کیتا (هاقبک بارسلونا)شوت زد و دوربین اومد روی چهرش که عصبانیتش از بیرون رفتن گل رو نشون بده.....چهرش انگار پلاگین ها قاطی کرده بودن و در هم ریخته بودن....حیف سریع رفت وگرنه از اونم عکس میگرفتم

آقایون تو این که بازی تکه شکی نیست! ولی یه ذره کمک کنید! من چون خیلی وقت بود فوتبال نزدنم! چه جوری می شه پله زد؟ من می زنم گیر می کنه به کمرش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or