FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
3 خطم.ولی دیلی احساس نمیکنم.پاسا به موقع میرسه.تو حمله مشکلی ندارم ولی تو دفاع واقعا کلافه شدم.هر کاری میکنم باز وسط دفاعم مشکل دارم.
تو کاستوم تاکتیک- قیمت دیفنس، واید تیمت رو بگذار رو سه، سی ام یا سی دی ام دفاع و فیزیک دار هم بگذار دراپ بیتوین دیفندر، مشکل حل میشه
لازم به ذکر است دستت همیشه موقع دفاع رو جکی تکل باشه، اگه ایکس باکسی ال تی، اگه پلی 4 هستی ال 2

دقیقا منم مشکلم اینه حتی وقتی به بازیکنا اینستراکشن میدم که عقب وایسن تیمم برنمیگرده تو دفاع و وسط دفاع بازه و راحت با یه یک و دو گل میخورم!خیلی خوب گل میزنم ولی همون اندازه گل میخورم.عجیبه هر کاری میکنم این مشکل عمق دفاع رو نمیتونم حل کنم
ترکیبت چیه برادر؟

دیشب ادامه رو گرفتم 250k خرج کردم تیم اولی میخواست رو خودم داشتم حالا تست میزنم خبر میدم فعلا به پارس یه خطم

Attachments

• IMG-20200115-WA0021.jpeg
    IMG-20200115-WA0021.jpeg
    356 KB · مشاهده: 15
هر از چند گاهی یه عکس بگذارید از تیماتون ببینیم چه کردید
نترسید بابا چشمتون نمیزنم
داداش دیلی بعضی بازیها به علت دور بودن از سرور و نت داغون ما شدیده که این تاکتیک هایی که میگی اصلا جواب نمیده . من خودم از سیستم 4231 که استفاده می کنم دو تا گوش رو قبلا تاکتیکی براشون نذاشته بودم دیدم یه جا ثابت وایسادم و نمیرن جلو حمله کنن بعد گذاشتم استی فوروارد دیدم بدتر شده میرن میچسبن به خط هیجده حریف و همون جا دارن هوا رو نگاه می کنن به خصوص تو ویکند . تو همین سیستم کافیه طرف از هافبک دفاعیات رد شه دیگه نمیشه روشون سوییچ کرد و دفاعات می مونن با چهارتا مهاجم حریف . یعنی این بلانسبت اشغالا یه تست نزدن که وقتی دفاع رو اینجوری کردیم یه تست با پینای مختلف بزنیم ببینیم چطوره . یعنی میگی cdm دراگ کنه بین مدافع ها خودم گذاشتم ولی cdm نمی کنه همچین کاری .
حالا گل خوردن هیچی دیلی داشته باشی دروازبان حریف میشه واکاشی و دروازبان شما فقط بی خودی شیرجه میزنه . من همه ی اینا رو به چشم دیدم که دارم بهت میگم . شما تیم فول ایکون هم داشته باشی در مقابل تیمی که دفاعش گومز 80 و میلیتاتو گلد هست هم خواهی باخت .
عربام به خصوص عربستانیا هم اینو فهمیدن . من الان نیمار فروختم البرتو گذاشتم کنار دزایی بازم فایده نداره مثل دفاع برنز عمل می کنن . فعلا پول مسی رو جور کردم . نیمار و امباپه هم بگیرم ببینم چی میشه وضع به همین شکل باشه میذارم کنار چون فایده نداره همون طور که گفتم فول ایکون هم داشته باشی بازم خواهی باخت.خود ea هم تقصیر داره . فاصله با سرور رو بهونه کرده و نمی تونه دو نفر رو یه سرور فیکس کنه. یه مشت ...... اونجا ریختن معلوم نیست چه غلطی دارن می کنن .
----------------------------------------------------------------------------------
اینم تیم من . با این تیم حداقل 17 تا بازی باید در هفته ببرم اما 11 تا به زور می برم با چه اعصاب خوردی .صد رحمت به فیفا 19

مجبورم وسط خالی نشه فقط سیستم 41212 استفاده کنم . 300 تا دارم . حاجی رو بفروشم یکم بذارم روش مسی رو می تونم بگیرم . از واران اینفورم تا میلیتائو ucl live هم تست کردم بذارم جای البرتو و بفروشمش برای تکمیل کردن تیم ولی دیدم جواب نمیدن و از این البرتو بدتر هستن و بیشتر گل میخورم

من دفاعم راموس هست سرعتشم خیلی خوبه تعجب می‌کنم از سرعت واران ایراد میگیرید
بعدشم باید دفاع اصولی یاد بگیرید این که 3تا cdm پهن کنید وسط زمین زیاد کارآمد نیست تازه حمله تون خنثی میشه نمی‌تونید حفظ توپ کنید مالکیت توپ رو از دست میدید ضدحمله میخورید

من دفاعم راموس هست سرعتشم خیلی خوبه تعجب می‌کنم از سرعت واران ایراد میگیرید
بعدشم باید دفاع اصولی یاد بگیرید این که 3تا cdm پهن کنید وسط زمین زیاد کارآمد نیست تازه حمله تون خنثی میشه نمی‌تونید حفظ توپ کنید مالکیت توپ رو از دست میدید ضدحمله میخورید
متن رو خوندی ؟ hagi میره cam . برای گرفتن بالاترین چمیستری ترکیب اینجوریه . مندز هم با اینکه cdm هست ولی قدرت تخریبی و توپ گیری خوبی داره و خوب پاس میده در نتیجه کمک دست سیسوکو هست . من با تک cdm بازی می کنم .
واران هم شاید شما بتونی ازش بازی بگیری ولی به نظر من فاجعه ای بیش نیست به خصوص گلدش . کسی از سرعتش گلایه نکرده بلکه به دلیل agility و بالانس فاجعی که داره قشنگ گیج میزنه .

از این ایکون سواپ ها دفاع میخوای کومان و کمپل فقط

2 تا فعلا گرفتم توکن ایکون سواپ به حدی انلاین سخت بود که دستم هنوز درد میکنه از دیروز بازیکن از پک دراوردم 78 بود امتیازشون تیمم با 9 بازیکن امتیاز پایین بود با فلاکت دوتا فعلا گرفتم
کمپل خیلی خوشم میاد ازش گرفتنش زمان بره برام روش فکر میکنم

متن رو خوندی ؟ hagi میره cam . برای گرفتن بالاترین چمیستری ترکیب اینجوریه . مندز هم با اینکه cdm هست ولی قدرت تخریبی و توپ گیری خوبی داره و خوب پاس میده در نتیجه کمک دست سیسوکو هست . من با تک cdm بازی می کنم .
واران هم شاید شما بتونی ازش بازی بگیری ولی به نظر من فاجعه ای بیش نیست به خصوص گلدش . کسی از سرعتش گلایه نکرده بلکه به دلیل agility و بالانس فاجعی که داره قشنگ گیج میزنه .
راموس چی؟ 41212 با دوتا cm میذاری؟ اون اگه عمق دفاعو ببنده کاری نمیتونی بکنی

• Like
Reactions: zerio
2 تا فعلا گرفتم توکن ایکون سواپ به حدی انلاین سخت بود که دستم هنوز درد میکنه از دیروز بازیکن از پک دراوردم 78 بود امتیازشون تیمم با 9 بازیکن امتیاز پایین بود با فلاکت دوتا فعلا گرفتم
کمپل خیلی خوشم میاد ازش گرفتنش زمان بره برام روش فکر میکنم
کمپل اجیلیتیش پایینه به این نکته دقت کن

• Like
Reactions: naderblue
راموس چی؟ 41212 با دوتا cm میذاری؟ اون اگه عمق دفاعو ببنده کاری نمیتونی بکنی
راموس تست نکردم نمی تونم نظر بدم . رو سه ترکیب سوییچ می کنم. دو تاش یکیه فقط جای بازیکنا عوض میشه . ترکیب همون 41212 هست و بدین شکل میشه
cdm: سیسوکو
دو تا cm: مندز و پولیتانو
hagi به عنوان cam
و نوکم برای یک و دو و فینیشینگ : امیلی و سایمون ( سایمون ریزه راحت در میره با سرعت بالا و ویک فوت خوبی داره )
---------
همین ترکیب سایمون میاد عقب میشه cm و پولیتانو میره نوک (میشه مثل مسی) . خیلی از این کار نتیجه گرفتم .
---------
در این دو حالت درسته یکی از cm ها وینگر هست ولی به خاطر سرعتش و اینکه میذارم رو کاور سنتر مشکلی برام پیش نیاورده و نمی تونن یک و دو کنن و بندازن پشت مدافعانم و جا بمونن و عمق رو بستم
مشکل من اینجاست که cdm من نمیاد بین مدافعان و سوئئچ نمیشه روش(در حالی که براش چنین چیزی تععین کردم ) و در نتیجه دو تا cb می مونن با مهاجم های حریف البته نه در تمام بازی ها
----------
تهش دیگه جواب نده میرم رو 442 و تعویض می کنم که بیشتر جواب میده تا سیستم 4231
یه موردی ، تو این فیفا شاید سانتر و سر جواب نده ولی توپ بلند فرستادن و به قول خودشون lob تروف بال ، خیلی جوابه
راستی مگه حالت بدن گذاشتن رو حذف کردن ؟ با مدافع بدن میذارم جلوی مهاجم سر میخوره میره کنار و توپم نمیگیره و مهاجم خوش و خرم به راهش ادامه میده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
داداش دیلی بعضی بازیها به علت دور بودن از سرور و نت داغون ما شدیده که این تاکتیک هایی که میگی اصلا جواب نمیده . من خودم از سیستم 4231 که استفاده می کنم دو تا گوش رو قبلا تاکتیکی براشون نذاشته بودم دیدم یه جا ثابت وایسادم و نمیرن جلو حمله کنن بعد گذاشتم استی فوروارد دیدم بدتر شده میرن میچسبن به خط هیجده حریف و همون جا دارن هوا رو نگاه می کنن به خصوص تو ویکند . تو همین سیستم کافیه طرف از هافبک دفاعیات رد شه دیگه نمیشه روشون سوییچ کرد و دفاعات می مونن با چهارتا مهاجم حریف . یعنی این بلانسبت اشغالا یه تست نزدن که وقتی دفاع رو اینجوری کردیم یه تست با پینای مختلف بزنیم ببینیم چطوره . یعنی میگی cdm دراگ کنه بین مدافع ها خودم گذاشتم ولی cdm نمی کنه همچین کاری .
حالا گل خوردن هیچی دیلی داشته باشی دروازبان حریف میشه واکاشی و دروازبان شما فقط بی خودی شیرجه میزنه . من همه ی اینا رو به چشم دیدم که دارم بهت میگم . شما تیم فول ایکون هم داشته باشی در مقابل تیمی که دفاعش گومز 80 و میلیتاتو گلد هست هم خواهی باخت .
عربام به خصوص عربستانیا هم اینو فهمیدن . من الان نیمار فروختم البرتو گذاشتم کنار دزایی بازم فایده نداره مثل دفاع برنز عمل می کنن . فعلا پول مسی رو جور کردم . نیمار و امباپه هم بگیرم ببینم چی میشه وضع به همین شکل باشه میذارم کنار چون فایده نداره همون طور که گفتم فول ایکون هم داشته باشی بازم خواهی باخت.خود ea هم تقصیر داره . فاصله با سرور رو بهونه کرده و نمی تونه دو نفر رو یه سرور فیکس کنه. یه مشت ...... اونجا ریختن معلوم نیست چه غلطی دارن می کنن .
----------------------------------------------------------------------------------
اینم تیم من . با این تیم حداقل 17 تا بازی باید در هفته ببرم اما 11 تا به زور می برم با چه اعصاب خوردی .صد رحمت به فیفا 19

مجبورم وسط خالی نشه فقط سیستم 41212 استفاده کنم . 300 تا دارم . حاجی رو بفروشم یکم بذارم روش مسی رو می تونم بگیرم . از واران اینفورم تا میلیتائو ucl live هم تست کردم بذارم جای البرتو و بفروشمش برای تکمیل کردن تیم ولی دیدم جواب نمیدن و از این البرتو بدتر هستن و بیشتر گل میخورم
من هم با نت ایران بازی میکنم، این موارد بعضا پیش میاد ولی نه دیگه اینطوری که شما میگید و هر بازی
جسارتا شما یک مقداری چینش بازیکن هاتون مورد داره
1- بوترگوئنو اس تی خوبی نیست، سی ای ام عالیی هستش
2- تو این فیفا 3 مهاجم زیاد جالب نیست و خوب جواب نمیده
3- تو این فیفا حتما باید سی دی ام داشته باشید
4- توی این فیفا حتما باید بازیکنی به عنوان سی ای ام داشته باشید

من هم با نت ایران بازی میکنم، این موارد بعضا پیش میاد ولی نه دیگه اینطوری که شما میگید و هر بازی
جسارتا شما یک مقداری چینش بازیکن هاتون مورد داره
1- بوترگوئنو اس تی خوبی نیست، سی ای ام عالیی هستش
2- تو این فیفا 3 مهاجم زیاد جالب نیست و خوب جواب نمیده
3- تو این فیفا حتما باید سی دی ام داشته باشید
4- توی این فیفا حتما باید بازیکنی به عنوان سی ای ام داشته باشید
جسارتا مثل اینکه شما هم نوشته من رو کامل نخوندین . توضیح دادم این ترکیب برای حفظ چمستری هست . امیلی میتونه cm باشه ؟! پاسش 75 هست چطور cm وایسه . اتفاقا بهترین مهاجم هست و هر چی گل میزنم به وسیله ی همین بازیکنه . من دو مهاجمه بازی می کنم .در مورد cdm هم توضیح دادم چند پست قبل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or