Attachments
آخرین ویرایش:
منم پینگم مثل شماس و اصلا delay ندارم! مخصوصا این 2 هفته فوق العاده بوده!این چند صدم ثانیه زمان پاسخگویی چی میگه ؟ با پینگ ۹۰ تو فیفا ۱۷ راحت بازی میکردم اینجا قشنگ چند صدم تاخیر داره و قشنگ دستشویی میکنه تو بازی ، تا الان ۵۰ تا بازی کردم همشون همین بود ، تنها نکته مثبت فیفا واسم همین آنلاینش بود که اینم ....
شما هم این مشکل رو دارید؟
آسون شدهدوستان من بازی رو تازه گرفتم
بازی واقع آسون شده یا اینطور بنظرم میرسه؟
از اینجا میخوام اکانت بخرم ب نظرتون معتبره ؟ کسی خرید داشته ازش ؟
اکانت اوریجن بازی FIFA 18 + گارانتی + هدیه - PC GAME | فروشگاه بازی های رایانه ای
ممد حمله ات خراب نميشه؟منم پینگم مثل شماس و اصلا delay ندارم! مخصوصا این 2 هفته فوق العاده بوده!
من از وقتی 4231 بازی میکنم به ندرت گل میخورم! یعنی اگه گل هم میخورم خودم سوتی میدم! دفاع عالی شده!
چطوری EA تونسته فیفا 17 رو به این بازی تبدیلش کنه !!!
به شدت سرخورده شدم از فیفا 18 . هر چقدر میام که سعی کنم ازش لذت ببرم نمیتونم . واقعا چرااا ؟!! یعنی یه سال باید بیخیال فوتبال شیم ؟ بعید میدونم این حجم از تغییرات بد با آپدیت درست شه که امیدوار بمونم
یه سری هاهم از نسل قبل پورت شدن مثل خدیرانه اصلا! یکم سبک بازیتو باید تغییر بدی! حتما به یه فوروارد خوب و CAM بازیساز نیاز داری!ممد حمله ات خراب نميشه؟
cdm ها درست ميان توي حمله؟نه اصلا! یکم سبک بازیتو باید تغییر بدی! حتما به یه فوروارد خوب و CAM بازیساز نیاز داری!
من و یکی از دوستام مشکل داریم، کوآپ درخواست میره ولی بازی دوستانه نهسلام، دوستان id psn بدید اد کنیم
Fifa18wolf77
همه ی ps4 بازها فعلا تو بازی دوستانه و ارسال دعوت مشکل دارن یا فقط من