Attachments
آخرین ویرایش:
بنظرم فورميشن ها ايراد دارن سيستمهايي cm دارن درست توي حمله اضافه نميشن خيلي دير اضاف ميشن كل 433 ها رو تست زدماپدیت 1.04 فک کنم همین روزا بیاد یکم دروازه بانا بهتر شدن
به بازیکنات هم مربوطه و instruction دیگه خودت استادی برا من فعلا 433 تست نکردم اگه تو میگی که احتمالا مشکل دارنبنظرم فورميشن ها ايراد دارن سيستمهايي cm دارن درست توي حمله اضافه نميشن خيلي دير اضاف ميشن كل 433 ها رو تست زدم
من برا خرید و فروش مذاکره میکنم جواب هم میدههمونطور که قبلا گفته بودم کریر تغییر انقلابی نداشته.فقط ترانفسر رو بهش رنگ و لعاب دادن وگرنه کلیت کار همونه
فقط چیزی که خیلی رو مخه اینه که ایجنت بازیکن اصلا اهل مذاکره نیست و رو مبلغ خودش پافشاری میکنه
مثلا فکر کن میری مذاکره برای بند آزاد سازی.شما میزنی 100میلیون اون میگه 78.300.000 .حالا شما حتی 10هزارتا رو قیمتش اضافه کنی (ینی 78.310.000تا) اصلا قبول نمیکنه حتی اگه چندین بارم همین کارو انجام بدی
اومد ابرو رو درست کنه زده چشمو کور کرده
شایدم قلق داره و من ندونم.خلاصه هرکی میدونه بگه
سلامدوستان این ریجن 2 که عربی داره خوبه بگیرم یا ریجن 1 بگیرم انلاینم میخام بازی کنم
من با سانه حال نمیکنم خیلی کنده اگه بتونی مارسیال بگیری بهترهبچه ها بین baily و azplicueta کدوم بهتره؟
و یک مشورت. من 370هزار کوین دارم. به نظرتون باهاش هازارد رو بگیرم یا برم کانته و جسوس و علی و ازپلیکوئتا(بیلی) رو بگیرم؟ شما بودین چه میکردین؟ ایا کانته واقعا 220 تا ارزش داره؟
در ضمن سبک بازیم پاس کاری کوتاه و سرعتی و توو عمق حرکت هست.
اینم تیمم هست
بدون شک بیلی معرکست اصلابچه ها بین baily و azplicueta کدوم بهتره؟
و یک مشورت. من 370هزار کوین دارم. به نظرتون باهاش هازارد رو بگیرم یا برم کانته و جسوس و علی و ازپلیکوئتا(بیلی) رو بگیرم؟ شما بودین چه میکردین؟ ایا کانته واقعا 220 تا ارزش داره؟
در ضمن سبک بازیم پاس کاری کوتاه و سرعتی و توو عمق حرکت هست.
اینم تیمم هست
واقعا اشغال شده بازی
من دیگه میل ندارم ادامه بدم
اپدیت ۱.۳ رو که ریختم هم فرقی نکرده
اونموقع ۹۹% شوتا گل بود الان ۸۰%
همه پاسا میرسید الان ۹۰% پاسا میرسه
دروازبانا اشغالا کدوم دروازبانی تک به تکو وامیسته تو دروازه ؟
من معتاد کریر فیفام ولی چند دست که بازی میکنی گیم پلی پشیمونت میکنه !
حالت لجندری مثل حالت semi pro فیفا ۱۷ هستش
اصلا جذابیتی نداره
۶۰% بازی هامو با نتیجه ۷ تا گل میبرم واقعا مسخره اسست
اپدیتی چیزی نمیاد دیگه ؟