Attachments
آخرین ویرایش:
کدوم قسمته این دکمه؟دوستان اگه کسی میدونی خواهشا کمک کنه بازی دوستانه میشه بخش تمرینی رو رد کرد و بازی کرد ولی کریر گیر کردم نمیدونم چیکار کنم دکمه استارت میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و فقط تکرار میشه

بخش career نقدی خوندم انگار بجز بخش نقل و انتقالات هیچی دیگه تغییر نکرده همونه بیس !!
کدوم قسمته این دکمه؟دوستان اگه کسی میدونی خواهشا کمک کنه بازی دوستانه میشه بخش تمرینی رو رد کرد و بازی کرد ولی کریر گیر کردم نمیدونم چیکار کنم دکمه استارت میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و فقط تکرار میشه
بازی هایی که مربی تیم ملی هستم این مشکل وجود داره
دکمه آپشم همون استارته سمت راسته تاچ پد کنترلر
قبل از استارت بازی کریر با این دکمه میشه حالت تمرینی رو رد کرد
و با دکمه X تمرین تکرار میشه
حالا اگر آپشن تمرین شما رو تکرار میکنه X رو بزن ببین شاید برعکس شده![]()
اصلا آپشن عمل نمیکنه و فقط همونX بزنم تکرار میشهدکمه آپشم همون استارته سمت راسته تاچ پد کنترلر
قبل از استارت بازی کریر با این دکمه میشه حالت تمرینی رو رد کرد
و با دکمه X تمرین تکرار میشه
حالا اگر آپشن تمرین شما رو تکرار میکنه X رو بزن ببین شاید برعکس شده![]()
سلام باید مجدد ساین این کنیددوستان از روزی که کنسول PS4 به 5.00 آپدیت کردم به psn وصل نمیشم نت هم تغییر دادم بازم همینطوره بقیه مشکلی ندارن ؟
اونهایی که کریر بازی میکنن معمولاً چه تیمهایی میگیرین که بازی براتون چالش داشته باشه ؟
پس واسه من چرا ٣٠ ثانيه طول ميكشه و وسط حمله م سوت ميزنه؟یعنی لعنت به فراسبایت تو یه بازی از 5 تا گلی که تو التیمیت خوردم 3 تاشو پشت 18 زدن بگوویچ هم نه نگفت
یعنی لعنت به EA
باگه جدیدی هم کشف شده داور 2 دیقه وقت اضافه میگیره (2 دیقه بازی) اندازه 2 دیقه واقعی طول میکشه

لیورپول بگیر عالیهدوستان از روزی که کنسول PS4 به 5.00 آپدیت کردم به psn وصل نمیشم نت هم تغییر دادم بازم همینطوره بقیه مشکلی ندارن ؟
اونهایی که کریر بازی میکنن معمولاً چه تیمهایی میگیرین که بازی براتون چالش داشته باشه ؟
والا مورد بوده توپ از خط دروازه داشته رد میشده داور سوت زدهپس واسه من چرا ٣٠ ثانيه طول ميكشه و وسط حمله م سوت ميزنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk

اتفاقا این تیر دروازه بدجور رفته رو اعصاب من ینفر امکان نداره توپ نزنم تیر بعد برگشت همون تیرک صاف توپ میاد کنج دروازم جا میگیره معمولا تو هر بازی این اتفاق برام میافتهدوستان یه سوالی
ما چندتا کوین بوستر فعال کنیم همزمان خودش پشت هم اینارو فعال می کنه یا روی هم زده میشه و از بین میرن؟؟
هیچ وقت جرات نکردم تستش کنم
مورد دیگه اینکه شما ها هم زیاد به تیر دروازه میزنید یا من فقط اینجوریم !!!!
فیلمشو دارم باور نداری میخوای آپلود کنم؟پس واسه من چرا ٣٠ ثانيه طول ميكشه و وسط حمله م سوت ميزنه؟

تعصب چي؟ دارم ميگم پس چرا من وسط حمله م سوت ميزنه؟فیلمشو دارم باور نداری میخوای آپلود کنم؟
امروز هم دیگه یفا زورش به من نرسید دیقه 93 هرچی زد به در بسته خورد (اسکواد بتل) بعدش دیگه دست به دامن سونی شد دیقه 93 بازی کرش کرد
این همه تعصب برا چیه آخه
كاش برا مام دو دقيقه واقعي ميگرفت بعضي وقتاحالا بعضی وقتا یا بعضی نوقتا فعلا همچین باگی هست نه تنها برای من یه باز هم به نفع دوستم که 4-3 عقب بود پیش اومد که نتونست کاری کنهتعصب چي؟ دارم ميگم پس چرا من وسط حمله م سوت ميزنه؟كاش برا مام دو دقيقه واقعي ميگرفت بعضي وقتا
تیم قوی و لیگ برتری برندار اصلا که جذابیت دوچندان بهت نمیدهاونهایی که کریر بازی میکنن معمولاً چه تیمهایی میگیرین که بازی براتون چالش داشته باشه ؟
البته به درجه سختی بازی هم بستگی داره همینطور الکی نیست که راحت هرچی جامه بگیری ، فرمایش شما صحیح اما برای بسیاری هم فن اون باشگاه بودن مهمه مثلا من خودم لیورپول برداشتم خط دفاعش رو که واقعا وضعیت خوبی نداره بهتر کلوپ مدیریت کردمتیم داری ینی همین.ینی بزنی از بیخ بسازی نه اینکه اورتون برداری کریر بازی کنی هر فصلم قهرمان پریمیرلیگ و لیگ قهرمانان بشی
اون مجموعه تیم داری باید مدنظرت باشه تو کریر نه صرفا جام بردن.اینکه بتونی با حداقل بودجه حداکثر کارایی رو داشته باشی