FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
کدوم قسمته این دکمه؟دوستان اگه کسی میدونی خواهشا کمک کنه بازی دوستانه میشه بخش تمرینی رو رد کرد و بازی کرد ولی کریر گیر کردم نمیدونم چیکار کنم دکمه استارت میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده‌ و فقط تکرار میشه

دکمه آپشم همون استارته سمت راسته تاچ پد کنترلر
قبل از استارت بازی کریر با این دکمه میشه حالت تمرینی رو رد کرد
و با دکمه X تمرین تکرار میشه
حالا اگر آپشن تمرین شما رو تکرار میکنه X رو بزن ببین شاید برعکس شده‌ :|

بخش career نقدی خوندم انگار بجز بخش نقل و انتقالات هیچی دیگه تغییر نکرده همونه بیس !!

تقریبا همینطوره
بهبود های کوچکی صورت گرفته (مثل ترنسفر هاب و بهبود اوورال مربی و اینجور چیزا) اما اساسا هیچ چیزی تغییر نکرده

کدوم قسمته این دکمه؟دوستان اگه کسی میدونی خواهشا کمک کنه بازی دوستانه میشه بخش تمرینی رو رد کرد و بازی کرد ولی کریر گیر کردم نمیدونم چیکار کنم دکمه استارت میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده‌ و فقط تکرار میشه
بازی هایی که مربی تیم ملی هستم این مشکل وجود داره

اصلا آپشن عمل نمیکنه و فقط همونX بزنم تکرار میشه

دوستان از روزی که کنسول PS4 به 5.00 آپدیت کردم به psn وصل نمیشم نت هم تغییر دادم بازم همینطوره بقیه مشکلی ندارن ؟

اونهایی که کریر بازی میکنن معمولاً چه تیمهایی میگیرین که بازی براتون چالش داشته باشه ؟

دوستان از روزی که کنسول PS4 به 5.00 آپدیت کردم به psn وصل نمیشم نت هم تغییر دادم بازم همینطوره بقیه مشکلی ندارن ؟

اونهایی که کریر بازی میکنن معمولاً چه تیمهایی میگیرین که بازی براتون چالش داشته باشه ؟
سلام باید مجدد ساین این کنید

• Like
Reactions: hesearoom
یعنی لعنت به فراسبایت تو یه بازی از 5 تا گلی که تو التیمیت خوردم 3 تاشو پشت 18 زدن بگوویچ هم نه نگفت
یعنی لعنت به EA
باگه جدیدی هم کشف شده داور 2 دیقه وقت اضافه میگیره (2 دیقه بازی) اندازه 2 دیقه واقعی طول میکشه
پس واسه من چرا ٣٠ ثانيه طول ميكشه و وسط حمله م سوت ميزنه؟:|

Sent from my iPhone using Tapatalk

لیورپول بگیر عالیه

• Like
Reactions: hesearoom
دوستان یه سوالی
ما چندتا کوین بوستر فعال کنیم همزمان خودش پشت هم اینارو فعال می کنه یا روی هم زده میشه و از بین میرن؟؟
هیچ وقت جرات نکردم تستش کنم

مورد دیگه اینکه شما ها هم زیاد به تیر دروازه میزنید یا من فقط اینجوریم !!!!
اتفاقا این تیر دروازه بدجور رفته رو اعصاب من ینفر امکان نداره توپ نزنم تیر بعد برگشت همون تیرک صاف توپ میاد کنج دروازم جا میگیره معمولا تو هر بازی این اتفاق برام میافته

پس واسه من چرا ٣٠ ثانيه طول ميكشه و وسط حمله م سوت ميزنه؟:|

فیلمشو دارم باور نداری میخوای آپلود کنم؟
امروز هم دیگه یفا زورش به من نرسید دیقه 93 هرچی زد به در بسته خورد (اسکواد بتل) بعدش دیگه دست به دامن سونی شد دیقه 93 بازی کرش کرد 8-}
این همه تعصب برا چیه آخه

فیلمشو دارم باور نداری میخوای آپلود کنم؟
امروز هم دیگه یفا زورش به من نرسید دیقه 93 هرچی زد به در بسته خورد (اسکواد بتل) بعدش دیگه دست به دامن سونی شد دیقه 93 بازی کرش کرد 8-}
این همه تعصب برا چیه آخه
تعصب چي؟ دارم ميگم پس چرا من وسط حمله م سوت ميزنه؟:)) كاش برا مام دو دقيقه واقعي ميگرفت بعضي وقتا

تعصب چي؟ دارم ميگم پس چرا من وسط حمله م سوت ميزنه؟:)) كاش برا مام دو دقيقه واقعي ميگرفت بعضي وقتا

حالا بعضی وقتا یا بعضی نوقتا فعلا همچین باگی هست نه تنها برای من یه باز هم به نفع دوستم که 4-3 عقب بود پیش اومد که نتونست کاری کنه
حالا شما میخوای باور نکن فردا پس فردا فیلمشو فرستادم میبینی

تیم قوی و لیگ برتری برندار اصلا که جذابیت دوچندان بهت نمیده
نظر منو میخوای برو از دسته 2-3 یا حتی 4 تیم بردار خودت درستش کن به اوج برسونش
تیم داری ینی همین.ینی بزنی از بیخ بسازی نه اینکه اورتون برداری کریر بازی کنی هر فصلم قهرمان پریمیرلیگ و لیگ قهرمانان بشی
اون مجموعه تیم داری باید مدنظرت باشه تو کریر نه صرفا جام بردن.اینکه بتونی با حداقل بودجه حداکثر کارایی رو داشته باشی
توجه به آکادمی خیلی مهم میشه تو این قضیه.همچنین مدیریت قراردادها باتوجه به بودجه ای که داری.ینی فله ای دیگه قرارداد نمیبندی.تیمهای لیگ برتری اکثرا بودجه خوبی دارن برا همین قرارداد بستن چالش نداره
همچنین آبجکتهای تیمهای ضعیف بسیار چالشی تر از تیمهای قویه.مثلا فروش پیراهن تو تیمهای قوی رو راحت میشه بهش دست پیدا کرد.کلا نوع آبجکت ها هم تو تیمهای ضعیف فرق میکنه
و....

تیم داری ینی همین.ینی بزنی از بیخ بسازی نه اینکه اورتون برداری کریر بازی کنی هر فصلم قهرمان پریمیرلیگ و لیگ قهرمانان بشی
اون مجموعه تیم داری باید مدنظرت باشه تو کریر نه صرفا جام بردن.اینکه بتونی با حداقل بودجه حداکثر کارایی رو داشته باشی
البته به درجه سختی بازی هم بستگی داره همینطور الکی نیست که راحت هرچی جامه بگیری ، فرمایش شما صحیح اما برای بسیاری هم فن اون باشگاه بودن مهمه مثلا من خودم لیورپول برداشتم خط دفاعش رو که واقعا وضعیت خوبی نداره بهتر کلوپ مدیریت کردم :D استعداد های جوان تیم رو هم کنارشون پرورش دادم و اون لیورپول رویایی ساختم الان منتظرم کلوپ بر کنار بشه جاش بگیرم=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or