FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
این چند صدم ثانیه زمان پاسخگویی چی میگه ؟ با پینگ ۹۰ تو فیفا ۱۷ راحت بازی میکردم اینجا قشنگ چند صدم تاخیر داره و قشنگ دستشویی میکنه تو بازی ، تا الان ۵۰ تا بازی کردم همشون همین بود ، تنها نکته مثبت فیفا واسم همین آنلاینش بود که اینم ‌.‌...
شما هم این مشکل رو دارید؟
منم پینگم مثل شماس و اصلا delay ندارم! مخصوصا این 2 هفته فوق العاده بوده!
من از وقتی 4231 بازی میکنم به ندرت گل میخورم! یعنی اگه گل هم میخورم خودم سوتی میدم! دفاع عالی شده!

• Like
Reactions: aminda and ehsas1
من پینگم با 4.2.2.4 تقریبا روی 160 تا 180روی easo. ea. com هم بین 250تا280 تو fut که همیشه مشکل دارم ولی سیزن تقریبا اوکیه تو 17 هم تو سیزن کامل روون بود با همین نت یعنی حتما باید پینگ رو سرور ea بیاد زیر 150 تا روون باشه یا مشکل چیز دیگست؟؟

چطوری EA تونسته فیفا 17 رو به این بازی تبدیلش کنه !!!
به شدت سرخورده شدم از فیفا 18 . هر چقدر میام که سعی کنم ازش لذت ببرم نمیتونم . واقعا چرااا ؟!! یعنی یه سال باید بیخیال فوتبال شیم ؟ بعید میدونم این حجم از تغییرات بد با آپدیت درست شه که امیدوار بمونم

این درواقع 17نیمه

مهم نی براشون اصلا که بازی از گیم پلی گرفته تا فیس های بازیکنها چقدر مشکل داره همینطوری هرسال پارسالی هارو پورت میکنن رو یکی دیگه :| یه سری هاهم از نسل قبل پورت شدن مثل خدیرا:D با نخسه 12 هیچ فرقی نداره:D

تریلرهای قبل ریلیز بازی رو با بازی فعلی مقایسه میکنم احساس میکنم چیزه بَدی فرض شدم تو سط ea :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or