FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
کلا 40 تا بازی سیزن زدم حدودا نصف بازیام یا 6-5 بردم یا 6-5 باختم:-?? تو حالت park the bus هم اصلا نمیشه گل نخورد!:| گل زدن به بوفون از گل زدن به دروازبان تیم پشم بافی توس راحتتره!:)) بعیده با آپدیت درست شه چون هسته بازی مشکل داره =))
برادر باور کن ایراد از نوع دفاع کردن خودته
من الان دومین هفته هستش که دارم فات چمپیون بازی میکنم ولی یادم نمیاد بیشتر از ۳ تا گل خورده باشم اونم به ندرت
کلا بازیام بستس و چی بشه و فکرم خسته باشه ۳ تا بخورم
یکمی کار کن رو یه شکل دفاع نکردن و تاکتیک پذیر بودن بازیت.

امروز یه شوت زدن بهم توپ گل شد و از تور دوازه رد شد
چند تا اپدیت این بازیو درست میکنه ؟

تقریباً هیچ آپدیتی :|

کریر تو درجه سختی لجند واسه من به شدت آسونه به نظر من واقعاً امسال فیفا رو داغون کردن

• Like
Reactions: sadegh44
تقریباً هیچ آپدیتی :|

کریر تو درجه سختی لجند واسه من به شدت آسونه به نظر من واقعاً امسال فیفا رو داغون کردن
عمدیه که وقتت را اونجا نزاری بری التیمیت بازی کنی . من امسال که اصلا وارد بخش کریر نشدم و فقط یک بازی توش کردم
وگرنه اگه به سختی باشه بلدند خوبم درستش کنند .بردن بازی تو اسکواد بتل التیمیت روی لجندری خیلی سخته.

دوما شما میگید امسال بخش کریر اسون شده؟!!!!!1
پارسال که افتضاح تر بود.به نظرم دشواریش کمی بهتر شده امسال نسبت به پارسال

• Like
Reactions: ALI77
بالاخره شانس روو کرده و از مگا پگ چلنج هری کین در اومد. راضیم ازش. سانچز و موراتا رو فروختم تا انجامش بدم. ea هم کم لطفی نکرد.

Attachments

• DSC_0055.JPG
    DSC_0055.JPG
    370 KB · مشاهده: 41
  • Like
Reactions: ALI77
منم بالاخره بازیو گرفتم و باید بگم فازت چیه EA ؟
تو دو بازی اولم 7-8 تا تک ب تک از دست دادم :|
پاس ها هم اصلا پینگ پونگی نیس
شوتا هم اصلا گل نمیشه و بنظرم دفاع بهتر شده یعنی نمیتونی الکی دفاع کنی و باید زیاد سعی کنی فضا هارو ببندی تا یار مستقیمو بری تو پاش
بازی دومم خودم لیون بودم و حریفم وستهم 18 تا شوت داشتم ک 2 تاش گل شد
تا اینجا همه چی اوکی بود فعلا
اگه نکته ی دیگه ای دیدم میگم

• Like
Reactions: Siamak61
این که توپ از دروازه رد میشه چیزه جدیدی نیست از فیفا 13همینجوری بوده (یعنی خودشون ندیدن همچین مشکلاتی رو !)

این که خوبه بعضا توپ فیریز میکنه بین خط و تیرک!

اینکه نمیتونیم اینوایت بدیم فقط مشکل ایرانیاست؟

خیر مشکل همه ست .
Online Friendlies Issue in FIFA 18 - Answer HQ

دوستان ممنون میشمیه راهنمایی کنید من امروز داشتم ویکند لیگ بازی میکردم وقتی توپ دست اونا هست میان راحت پاسکاری میکنن پشت هیجده و با یه یک دو گل اما من تا توپ دستم میاد بیام پشت هیجده کاملا بازیکنای تیم مقابل پشت هیجده جمع میشن و همه روزنه ها رو میبندن
کسی میدونه جریانش چیه تاکتیک خاصی چیزی.........

دوستان ممنون میشمیه راهنمایی کنید من امروز داشتم ویکند لیگ بازی میکردم وقتی توپ دست اونا هست میان راحت پاسکاری میکنن پشت هیجده و با یه یک دو گل اما من تا توپ دستم میاد بیام پشت هیجده کاملا بازیکنای تیم مقابل پشت هیجده جمع میشن و همه روزنه ها رو میبندن
کسی میدونه جریانش چیه تاکتیک خاصی چیزی.........

صد درصد تاکتیک خاصی هست
احتمالا یا گذاشته روی counter attack یا همون ضد حمله یا هم pressureو agression رو خیلی پایین اورده اینجوری بازیکنات نمیرن پرس کنن و به اصطلاح متراکم میشن اون حالت حمله هم خیلی مهمه همون ultra attack یا ultra defense شیش تا حالت تهاجمی و تدافعی که حین بازی خودت برا تیمت با توجه به نتیجه تنظیم میکنی

اخر خوبه یا بده من خیلی مشتاق این بودم

اجاره خودرو تهران لاین اجاره خودرو کمیل
خوبه اگه نت خوبی داری برا انلاین و خوب دفاع کردن رو بلد باشی به جز شوتای پشت محوطه مورد خاصی نیست که بازی توش مشکل داشته باشه و تقریبا همه چی بالانسه به جز سرعت بازی که بنظرم سلیقه ایه من که سرعت بازی کمتر از این بشه هم دوس دارم مخصوصا تو انلاین

صد درصد تاکتیک خاصی هست
احتمالا یا گذاشته روی counter attack یا همون ضد حمله یا هم pressureو agression رو خیلی پایین اورده اینجوری بازیکنات نمیرن پرس کنن و به اصطلاح متراکم میشن اون حالت حمله هم خیلی مهمه همون ultra attack یا ultra defense شیش تا حالت تهاجمی و تدافعی که حین بازی خودت برا تیمت با توجه به نتیجه تنظیم میکنی
ممنون
میشه بگی تنظیمات این تاکتیک ها کدوم قسمته؟
من اون قسمت بالا و پایین اوردن حالت تیمی که پیش فرض همه روی 50 هست رو میدونم اما این ضد حمله و ultra attack و...... نمیدونم کجاست

cdm ها درست ميان توي حمله؟
بستگی به high بودنشونه! strootman خیلی خوب برای من جواب داده! brozovic هم خیلی خوب کمک میکنه! ولی یکم گوش ها کمتر کمک میکنن! یعنی بیشتر به دفاع کمک میکنن! که همین حریف رو به حمله از وسط مجبور میکنه! و وسط هم 2 هافبک دفاعی هستن که کمک کنن

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
یکی دیگه از نکات مثبت بازی هوشمند شدن گلرا حین شروع بازیه.خیلی خوب طراحی حمله رو از دروازه انجام میدن
درجه سختی آلتیمیت اسکاد بتل چقد سخت و چالشیه.جوایزش رو کی میده و چطوری باید گرفت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or