Attachments
آخرین ویرایش:
برادر باور کن ایراد از نوع دفاع کردن خودتهکلا 40 تا بازی سیزن زدم حدودا نصف بازیام یا 6-5 بردم یا 6-5 باختمتو حالت park the bus هم اصلا نمیشه گل نخورد!
گل زدن به بوفون از گل زدن به دروازبان تیم پشم بافی توس راحتتره!
بعیده با آپدیت درست شه چون هسته بازی مشکل داره
![]()
امروز یه شوت زدن بهم توپ گل شد و از تور دوازه رد شد
چند تا اپدیت این بازیو درست میکنه ؟
عمدیه که وقتت را اونجا نزاری بری التیمیت بازی کنی . من امسال که اصلا وارد بخش کریر نشدم و فقط یک بازی توش کردمتقریباً هیچ آپدیتی
کریر تو درجه سختی لجند واسه من به شدت آسونه به نظر من واقعاً امسال فیفا رو داغون کردن

اینکه نمیتونیم اینوایت بدیم فقط مشکل ایرانیاست؟
دوستان ممنون میشمیه راهنمایی کنید من امروز داشتم ویکند لیگ بازی میکردم وقتی توپ دست اونا هست میان راحت پاسکاری میکنن پشت هیجده و با یه یک دو گل اما من تا توپ دستم میاد بیام پشت هیجده کاملا بازیکنای تیم مقابل پشت هیجده جمع میشن و همه روزنه ها رو میبندن
کسی میدونه جریانش چیه تاکتیک خاصی چیزی.........
خوبه اگه نت خوبی داری برا انلاین و خوب دفاع کردن رو بلد باشی به جز شوتای پشت محوطه مورد خاصی نیست که بازی توش مشکل داشته باشه و تقریبا همه چی بالانسه به جز سرعت بازی که بنظرم سلیقه ایه من که سرعت بازی کمتر از این بشه هم دوس دارم مخصوصا تو انلاین
ممنونصد درصد تاکتیک خاصی هست
احتمالا یا گذاشته روی counter attack یا همون ضد حمله یا هم pressureو agression رو خیلی پایین اورده اینجوری بازیکنات نمیرن پرس کنن و به اصطلاح متراکم میشن اون حالت حمله هم خیلی مهمه همون ultra attack یا ultra defense شیش تا حالت تهاجمی و تدافعی که حین بازی خودت برا تیمت با توجه به نتیجه تنظیم میکنی
بستگی به high بودنشونه! strootman خیلی خوب برای من جواب داده! brozovic هم خیلی خوب کمک میکنه! ولی یکم گوش ها کمتر کمک میکنن! یعنی بیشتر به دفاع کمک میکنن! که همین حریف رو به حمله از وسط مجبور میکنه! و وسط هم 2 هافبک دفاعی هستن که کمک کننcdm ها درست ميان توي حمله؟