FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
فيفا دوازده بهترين و بالانسترين و كم bug ترين فيفا بود بنظرم
صد در صد بهترین بود منم اسم پروفایلم رو بخاطر همین گذاشتم فیفا12 دیگه مثلش ساخته نمیشه یادش بخیر .میخواستی دریبل بزنی باید دکترا میگرفتی خیلی سخت بود فقط تنها باگش با بازیکنایی که اسکیل موو 5 داشتن از کنار میومدی داخل و گل

به قول دوستمون جو نديد بابا والا من با اين همه يال و كوپال رفتم فوت چمپيون نفس نميتونن بكشم يعني چي ميگين شوتا ميره تو گل خب جلو يارو باز باشه كسي اذيتش نكنه معلومه ميره تو گل يه زاويه يه خط پر كردن خاص خب گل ميشه نميشه يكيش بشه يكيش نشه كه در كل از بازي لذت ببريد اونايي هم كه ميگم اسون شده برن مسابقات افتخار كسب كنن واسه كشور

Sent from my iPhone using Tapatalk

به قول دوستمون جو نديد بابا والا من با اين همه يال و كوپال رفتم فوت چمپيون نفس نميتونن بكشم يعني چي ميگين شوتا ميره تو گل خب جلو يارو باز باشه كسي اذيتش نكنه معلومه ميره تو گل يه زاويه يه خط پر كردن خاص خب گل ميشه نميشه يكيش بشه يكيش نشه كه در كل از بازي لذت ببريد اونايي هم كه ميگم اسون شده برن مسابقات افتخار كسب كنن واسه كشور

دوست عزیز بازی مشکلات زیادی داره اره دفاع کردن توش سخت شده وباید تمرین کرد تا حرفه ی شد اما دروازه بان بسیار ناهمگون غیر بالانس هست والا یه بچه پنج ساله هم بزاری تو دروازه توپ از کنارش رد بشه درجا نمیخوابه رو زمین

شوت ها هم دقتشون خیلی بالاست همینجور پاس ها هم خطاشون کمه مورد اول دروازه بان که کلا انیمیشناش مشکل داره و با اپدیت هسته گیم پلی باید فیکس بشه کاری به اسلایدر نداره اما شوت وسرعت پاس و سرعت بازی که زیاد از حده والا بلا با اسلایدرا میتونن درستشون کنن من خودم اسلایدرا رو درست کردم برا خودم با اینکه هنوز مشکلات هست بازم ولی بازی خیلی بهتر وچالشی میشه

حرف همه ما اینه بازی آرکد گونه شده این رو نمیشه کتمان کرد اینکه پشت این مورد چه سیاستیه و اینکه از عمد بوده یا نه رو اگه با اپدیت ها درست نشد یعنی از قصد اینکار رو کردن

12 بازی سنگین و عالی بود و یکی از بهترین ها بود 13 ااومدن سرعت بازی رو بالا بردن و پاسای پینگ پنگی رو اوردن توش باز 14 باگ هد رو اوردن سرعت رو اوکی کردن 15 که به کل نابود بود 16 عالی شد 17 شاید عالی تر از 16 ولی 18 این مشکلات رو داره هر سال یجاشو درست میکنن یجاشو خراب
باید منتظر آپدیت های بازی موند.....

• Like
Reactions: navid_x360
اشتباش اینه اگه همون دروازه و دفاع 17 رو میورد اینجا خیلی طبیعی میشد کم گل رد و بدل میشد
تور دروازه ها هم که انگار دیواره انگار با توپ پلاستیکی میکوبی تو تور دروازه واکنش 0 فکر کنم تور دروازه فوتبال های ps1 از این بهتره
اگه میخواد آپدیت بده همین امشب بده بهتره دو دست فرندلی زدم 18 گل رد و بدل شد

خدایی شما چی بازی میکنین که توی دوتا بازی 18 تا گل ردو بدل شده ؟؟

چرا ما هرچی بازی میکنیم بیشتر 4 تا نمیتونیم بزنیم... ؟؟

شما وقتی پرس کنی و نزاری شوت بزنه تیم مقابل پس از گل خبری نیست....دفاع خیلی تغییر کرده و سخت شده...فوق العاده شده این بخش بازی...کاملا دست خودته و هر سوتی بدی خودت دادی و گلش رو هم میخوری...
یه جا دیگه گفتم...هافبکات باید فیزیکی و دفاعی باشن و باید فضا رو پوشش بدی ...فضا ها رو ببند اونوقت ببین میتونن بهت گل بزنن یا نه...من که توی آلتیمت بزای میکنم مشکل زیادی ندارم و کم کم دارم بهش عادت میکنم و قلقش دستم میاد...

نميخوام چُسي بيام ولي حاضرم فيفا پونزده بزنم پرو نزنم من كه راضيم كساني هم كه ناراضين نظرشون محترم ولي پيشنهادم اينه برن فوت چمپيون بزنن يا اينكه منتظر آپديت بمونن مطمئن باشيد بالانس نباشه با آپ درست ميشه ولي هيچ جوره تو كتم نميره تو يه بازي ١٨ تا گل زده شده اين اغراقه ديگه

• Like
Reactions: ehsas1 and 947947
بنظرم بازی در کل جای کار داره که نمیدونم با اپدیت درست میشه یا نه
داور خیلی راحت سر هر برخوردی کارت میده وقتی سرعت میگیری سخت بشه توپو رو ازت بگیرن تور دروازه خیلی بی روحه درکل گیم پلی اون چالش قبل رو نداره راحت میشه به دروازه حریف رسید

• Like
Reactions: Vahid-Khazayi
بنظرم بازی در کل جای کار داره که نمیدونم با اپدیت درست میشه یا نه
داور خیلی راحت سر هر برخوردی کارت میده وقتی سرعت میگیری سخت بشه توپو رو ازت بگیرن تور دروازه خیلی بی روحه درکل گیم پلی اون چالش قبل رو نداره راحت میشه به دروازه حریف رسید
يه چيزايي درست نميشه. ولي شوت ها و گلرا كاملا قابل حله.

دوستان یه CAM یا حتی یه CF,ST,CM و یا CDM(با تغییر پست)که برای پست CAM مناسب باشه و توی PL بازی کنه تا سقف 20k معرفی کنید،در ضمن من اول بازی BATSHUAYI رو برای اون پست گذاشتم.

خدایی شما چی بازی میکنین که توی دوتا بازی 18 تا گل ردو بدل شده ؟؟

چرا ما هرچی بازی میکنیم بیشتر 4 تا نمیتونیم بزنیم... ؟؟

شما وقتی پرس کنی و نزاری شوت بزنه تیم مقابل پس از گل خبری نیست....دفاع خیلی تغییر کرده و سخت شده...فوق العاده شده این بخش بازی...کاملا دست خودته و هر سوتی بدی خودت دادی و گلش رو هم میخوری...
یه جا دیگه گفتم...هافبکات باید فیزیکی و دفاعی باشن و باید فضا رو پوشش بدی ...فضا ها رو ببند اونوقت ببین میتونن بهت گل بزنن یا نه...من که توی آلتیمت بزای میکنم مشکل زیادی ندارم و کم کم دارم بهش عادت میکنم و قلقش دستم میاد...
والا اصلا بازیکن ها به دفاع نمیرسن همون پشته دفاع میشوتن
دورازبان هم نه نمیگه
بیشتر شبیه فوتسال شده
واقعا من نمیدون فاز این EA چیه اون بخشی که نیاز به تغییر داره رو تغییر نمیده اون بخشی که نیاز نداره تغییر میده مثه تور دروازه 17 مگه چش بود
دفاع هم آره سخت شده تا یاد بگیری یکم زمان بره

• Like
Reactions: Vahid-Khazayi
سلام دوستان من ٧٩ $ اديشن رو گرفتم اومدم دانلود كنم تا ٣٠٠ mb ميره بهد ارور ce corrupted data ميده و كارهاي ريستارت مودم و ps4 رو انجام دادم dns هم عوض كردم الان دو روزه خوب نشده ارور كسي براش پيش اومده ؟؟!!!

سرورا اشغالن! من راحت تو اسكواد بتل ميتونستم الايت باشم ٤ تا بازي كه سه تاشو جلو بودم با اختلاف وسط بازي ديس كانكت شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or