FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
اونایی که میومدن مثه بچه ها تا هرکی انتقاد نیکرد میکوبیدنش کجان؟! بیاین تحویل بگیرین.
من هم نظرمو میگم
مشکلاتی که هست:
متاسفانه پا انداختن خیلییی بد شده جوری که لنگ میندازی تا وسط زمین استوکت میره. خوببش اینه طرفت اگه نوب باشه از ده متر پشت یا جلوش پا بندازی یا توپ و میزنی یا طرفو خلاصه سالم رد نمیشه. ولی اگه یکم بری دویژن بالاتر یا طرفت چند سال فیفا زده باشه کافیه پایه اشتباه بندازه کلا مدافع محو میشه این تو واقعیت اصلا اینجور نیس خیلی با اغراق شده و اصن نکته خوبی نیست همینجوری دفاع بازی تعطیله

بازیکنای سرعتی قاتل دفاع وسطان. تو فیفا هم ماشالا همه دفاعا سرعتشون پایینه هفتاده. کافیه یکم جهت بدی و ی آنالوگ استارت که زدی بدون تک به تکی. تو هفده این مشکل بود که تک به تک که میشدی یکم شوت پر میکردی زمینی میزدی 99% اگه بیرون نمیرفت گل رو شاخش بود این فیفا هجده اون که هست هیچ هر شوتی بزنی حتی سمت دروازبان وسط دروازه هم بزنی با یه حالت مسخره یا دروازبان دایو میزنه زود، توپ از روش میره، یا از لاش، یا شیرجه بره یاو ثانیه اخر دستشو جم میکنه که توپ با میلیمتر فاصله راحت بره تو گل. انقددد این برام رو اعصاب بود که شوتا چرا چه من بزنم چه بهم بزنن راحت گل میشه هر گلی ک زدم یا خوردم ریپلی شو فریم به فریم نگاه میکردم. حالتاش همینه.
این دریبل جدیده که با انالوگ به سمت عقب و چپ یا راست بازیکن توپی تغییر مسیر میده هم خوراک شده رونالدو، مسی، نیمار،دیبالا،آوبامینگ خلاصه هرکی که اسپید و اسکیل زدن این حرکتو داره بردار از وسط زمین اینو بزن میرسی به دروازبان یا پنالتی میشه تو هجده.
یه زمانی تو فیفا پونزده یکی مثه روبنو ورمیداشتی میرفتی کنارا سر خر رو کج میکردی به سمت پشت محوطه مثه چیزی که خود روبن تو واقعیت زباد میزنه. ولی تو هیجده مهم نیست روبنه یا هندرسون. تقریبا طرف اگه یکم شوتینگ داشته باشه گله یا تیرک.
با دیبالای چپ پا چنان گلای پای راست زاویه بسته، لایی و پشت هجده زدم که رونالدو ی راست پا نزده. اصن چپ پا راست پا بودن بازیکنا یه سوءتفاهمه.
کیک آف بوست هم گاهی خودشو نشون میده.
هووووف دستم درد گرفت از بس نوشتم. از چهره ها و انیمیشنای تکراری که از فیفا هفده امپورت شده چیزی نمیگم همه میدونیم. راستی کرنر رو به تیرک اول بفرستین برای رونالدو یا لواندوفسکی از پنجتا سه چهارتاش گل میشه.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

اونایی که میومدن مثه بچه ها تا هرکی انتقاد نیکرد میکوبیدنش کجان؟!

هرچی بگی میگن با آپدیت درسته میشه:دی انگار تو تیم فنی EA ند :|

یه فوتبال نیمه کاره بدن بعد ادامه سالو صرف آپدیت و فیکس باگ ها ساختن فیس کنن که نمیشه! اینجوری 19 هم درجهت تکمیل 18عرضه میشه

مشکل دروازبان که با پچ حل میشه! من از اون ناراحت نیستم اینکه پاسا باز برگشته به فیفا 11 و پینگ پونگی شده بده
نه اولین بار این قصیه پینگ پنگی سر فیفا ورلدکاپ ۱۲ اومد که اونجا اسپانیا قهرمان شده بود دیگی پینگ پنگی کردن پاسا رو مثل تیم اسپانیا اونجا گندش دراومد قبلش اینطوری نبود

• Like
Reactions: R3ZN0V
فعلا ۷-۸ دست بیشتر سیزن بازی نکردم واسه همین نظری در مورد کلیت بازی نمیدم، ولی چیزی که شدیدا رو مخه این نقشه پایین صفحه است من خیلی از نقشه استفاده میکنم، دقیقا فیفا ۱۷ هم همین مشکل رو داشت بعد چند ماه درستش کردن، هیچ وقت رنگ لباس رو درست نشون نمیده. دیوونم کرده لباس سفید من تو نقشه سیاهه، لباس سیاه حریف تو نقشه سفیده :|
کل بازی فعلا کم‌تر از ۱۷ رو اعصابه که شروع خوبیه تا ببینم تا یه ماه دیگه چطور میشه.

050f6577163faa762c1fd7c5e6e08162.jpg

gesendet von meinem iPhone 8 Plus mit Tapatalk

اقا ما یه رفیق داریم باگ باز بود قبل اینکه باگ مد بشه خخخخ بدین صورت که کافیه بدونه یچیزی باگ هس تو بازی دیگه دهنت سرویسه الان باش انلاین میزدیم عاشورایی بود زمین واس خودش وضعی بود که نگو شوت قشنگ بازیو کرده فوتبالیستا لازم نیست اصلا مدافع هارو ببینی یا جا بزاری به سی متری دروازه رسیدی سر خرو یکم کج کن و بشووووووت
=D>
دروازبانا زیاد ایراد ندارن این شوت هاست که غیر قابل مهار هستن ...گل هم نشه طوری رد میشه آدم سکته میزنه :|
آره دروازه بانا بدک نیستن ولی بالانس نیستن ولی دقت شوت های بغل پا فرا باگ هست

انتظار من از 18 پیشرفت گرافیکی و بهتر کردن دروازه بانا بود نسبت به 17 که ماشالله بلایی سر گیم پلی آورد که تا سال ها ازش یاد میشه 15 و 18 با هم رقابت شدیدی خواهند داشت تو این زمینه

آخرین ویرایش:
بي انصافي نكنيد فيفا ١٥ اصن حسابش جداس! دفاع بازي يه مقدار باس بهتر بشه با كمي عادت كردن اوكي تر ميشه. افلاين بازي خيلي عاليه انلاين مشكل هست اونم با دفاعاي خوب ميشه جمع كرد. من الان ماركينيوش و خوان خسوس گرفتم خيلي بهتر شده. دفاعاي بهتر كه بماند، شوتا و گلرا بهتر شن شرايط بازي اوكيه.
من از اين كه هيچ پيشرفتي نداشته ناراضيم.
پارسال هم كرنرا باگ بودن اولين اپديت درستشون كرد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

واقعا واسم عجیبه چرا توی سیزن معمولی حریف راحت فایند میشه ولی توی التیمیت کلا یه وضع دیگست ! لیتنسی نهایتا بشه دو خط ! به نظرتون ربطی به اون انتخاب ریجن پارسال که واسه مسابقات فوت چمپیونز زدیم نداره ؟ من اونجا امریکا رو انتخاب کردم میترسم این لیتنسی به خاطر این باشه که فقط منو با اونا میندازه ! اصن تالا با عربا بازی نکردم ...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

متاسفانه هر چی فیلم تو یوتیوب میبینم همو ن مشکلات دمو تو بازی هست حتی شدید تر شده
دیگه از بس گلای پشت محوطه زیاد شده که ارزش ولذت گل زنی بن کل از بین رفته. شوتای دقیق و سریع دورازه بانای ضعیف نتیجش میشه بازیهای پر گل وغیر طبیعی . توی فوتسالم اینقدر گل ردو بدل نمیشه. طرف تو کریر مد مربی برزیل شده شیش گل به تور ارژانتین چسبوند، ارژانتینم سه گل زد در مجموع 9 گل! بازی با با اروگوئه سه سه مساوی شد اینم شیش گل مجموع! چه خبره؟ مسابقات داره تبدیل میشه به وزنه برداری باید رکورد مجموعو به اشتراک بزاریم!
بازی تا اپدیت نشه ارزش خرید نداره

دوستان اینو اضافه کنم طرف اسلایدر ها رو تغییر داد سرعت شوتو پاسو اورد پایین ارورها رو برد بالا توانایی گلرو برد بالا ولی نشد که نشد.
شاعر میفرماد اونچی که ازش بدمون میومد به سرمون اومد pes که تعطیله فیفا هم فعلا کرکرشو داده پایین

آخرین ویرایش:
اشتباش اینه اگه همون دروازه و دفاع 17 رو میورد اینجا خیلی طبیعی میشد کم گل رد و بدل میشد
تور دروازه ها هم که انگار دیواره انگار با توپ پلاستیکی میکوبی تو تور دروازه واکنش 0 فکر کنم تور دروازه فوتبال های ps1 از این بهتره
اگه میخواد آپدیت بده همین امشب بده بهتره دو دست فرندلی زدم 18 گل رد و بدل شد

• Like
Reactions: footsoldier
چند ساله داستان همینه. فیفا جدید میاد، فیفا قبلیه قدیس می‌شه، فیفا جدید با خاک یکسان می‌شه. دوباره یک سال می‌گذره، فیفا جدید میاد، فیفا قبلیه که با خاک یکسان می‌شد، حالا قدیس می‌شه. این دقیقا چرخه فیفا تو بازیسنتره!

اول از هر چیز بگم من اصلا دل خوشی از EA ندارم. به عنوان فیفاباز خیلی هم ازش شاکیم. دیگه حالم از اینکه به خودشون زحمت نمیدن چهره بازیکنای مهمی مثل دمبله و کاسمیر و کواچیچ و آسنسیو و سمدو و ... درست کنن، از اینکه انیمیشنا و مدلینگ بازیکنا پیشرفت چشمگیری ندارن و از اینکه مشکلات ریز و درشت دیگه که فیفا یک نسله باهاش مواجه هست و درست نمی‌شه، بهم می‌خوره. و به نظرم این نسل کلا فوتبال نسل هشتمی نداشت! چه PES چه فیفا، هر دو ناقص بودن و هستن. اینا رو گفتم که متوجه باشید سهام‌دار EA نیستم!!

خب، حالا برم سراغ اصل مطلب؛ خواهشا قبل از اینکه بازی رو با خاک یکسان کنید (فیفا 15 آخه؟ چجوری اون آشغال رو با این مقایسه می‌کنید؟!!) چند روز تمرین کنید. دفاع کردن سخت شده چون هوش مصنوعی دیگه کمکی بهتون نمی‌کنه تو دفاع کردن. تا پارسال به صورت فرضی 60% دفاع با خودتون بود، امسال تقریبا این عدد به 100 میل می‌کنه. ینی چی؟ ینی شما هر ثانیه باید بسته به شرایط بازیکنا رو سوییچ کنی و فضاها رو ببندی. به هیچ عنوان نباید تو پای بازیکن مقابل بری. فقط باید فضاها رو ببندین. بازیکنی که باید بره تو پای حریف، نباید بازیکنی باشه که خودتون تحت کنترل دارید. باید با نگه داشتن R1 بازیکن مقابل رو پرس کنید و با بازیکنی که تحت کنترل هست، فضاها رو ببندید. البته این روش دفاع سال‌های قبل هم کلیدی بود، اما امثال "حیاتی" شده. مهم‌ترین دلیل پرگل شدن بازیاتون اینه که هنوز دفاع کردن تو این نسخه دستتون نیومده. خودمم هنوز دستم نیومده! اما تمرین می‌کنم. این نظر بهترین (یا حداقل یکی از بهترین) پلیر فیفا، Tass، راجب فیفا 18 هست که می‌گه عاشق بازی شده و به نظرش دفاع کردن خیلی سخت‌تر شده و باید کلی تمرین کرد: watch?v=s2W80nJw7Wk

ایراد اصلی بازی ضعیف بودن دروازبانا و OP بودن شوت‌های بیرون محوطه‌ هست. این مشکل رو امیدوارم با اپدیت بتونن حل کنن. توجیهی نمی‌بینم برای این موضوع.

به صورت خلاصه، فیفا 18 اصلا بدون ایراد نیست. از گرافیک و انیمیشن‌های تکراری و ضعف دروازبان‌ها رنج می‌بره. در واقع مردم رنج می‌برن! :دی منوها کندتر از پارسال شدن و سرورها خیلی فرق آنچنانی با پارسال نداره. اما به صورت کلی بازی خوبی هست. مقایسه‌ش با فیفا 15 خنده‌داره! هنوز زوده برای اینکه بگم می‌تونه در کنار بهترین فیفاها مثل 12 و 17 قرار بگیره یا نه، ولی در مجموع راضیم فعلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or