Attachments
آخرین ویرایش:
صد در صد بهترین بود منم اسم پروفایلم رو بخاطر همین گذاشتم فیفا12 دیگه مثلش ساخته نمیشه یادش بخیر .میخواستی دریبل بزنی باید دکترا میگرفتی خیلی سخت بود فقط تنها باگش با بازیکنایی که اسکیل موو 5 داشتن از کنار میومدی داخل و گلفيفا دوازده بهترين و بالانسترين و كم bug ترين فيفا بود بنظرم
دوست عزیز بازی مشکلات زیادی داره اره دفاع کردن توش سخت شده وباید تمرین کرد تا حرفه ی شد اما دروازه بان بسیار ناهمگون غیر بالانس هست والا یه بچه پنج ساله هم بزاری تو دروازه توپ از کنارش رد بشه درجا نمیخوابه رو زمینبه قول دوستمون جو نديد بابا والا من با اين همه يال و كوپال رفتم فوت چمپيون نفس نميتونن بكشم يعني چي ميگين شوتا ميره تو گل خب جلو يارو باز باشه كسي اذيتش نكنه معلومه ميره تو گل يه زاويه يه خط پر كردن خاص خب گل ميشه نميشه يكيش بشه يكيش نشه كه در كل از بازي لذت ببريد اونايي هم كه ميگم اسون شده برن مسابقات افتخار كسب كنن واسه كشور
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا داداش بگیر ازششیده گیم مگه معتبر نیست؟ هرکی میشناسه بگه همه استفاده کنن
اشتباش اینه اگه همون دروازه و دفاع 17 رو میورد اینجا خیلی طبیعی میشد کم گل رد و بدل میشد
تور دروازه ها هم که انگار دیواره انگار با توپ پلاستیکی میکوبی تو تور دروازه واکنش 0 فکر کنم تور دروازه فوتبال های ps1 از این بهتره
اگه میخواد آپدیت بده همین امشب بده بهتره دو دست فرندلی زدم 18 گل رد و بدل شد
يه چيزايي درست نميشه. ولي شوت ها و گلرا كاملا قابل حله.بنظرم بازی در کل جای کار داره که نمیدونم با اپدیت درست میشه یا نه
داور خیلی راحت سر هر برخوردی کارت میده وقتی سرعت میگیری سخت بشه توپو رو ازت بگیرن تور دروازه خیلی بی روحه درکل گیم پلی اون چالش قبل رو نداره راحت میشه به دروازه حریف رسید
والا اصلا بازیکن ها به دفاع نمیرسن همون پشته دفاع میشوتنخدایی شما چی بازی میکنین که توی دوتا بازی 18 تا گل ردو بدل شده ؟؟
چرا ما هرچی بازی میکنیم بیشتر 4 تا نمیتونیم بزنیم... ؟؟
شما وقتی پرس کنی و نزاری شوت بزنه تیم مقابل پس از گل خبری نیست....دفاع خیلی تغییر کرده و سخت شده...فوق العاده شده این بخش بازی...کاملا دست خودته و هر سوتی بدی خودت دادی و گلش رو هم میخوری...
یه جا دیگه گفتم...هافبکات باید فیزیکی و دفاعی باشن و باید فضا رو پوشش بدی ...فضا ها رو ببند اونوقت ببین میتونن بهت گل بزنن یا نه...من که توی آلتیمت بزای میکنم مشکل زیادی ندارم و کم کم دارم بهش عادت میکنم و قلقش دستم میاد...