FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
اقا اسلایدر چیه؟
هوش cpu خیلی رفته بالا. بخش squad battle خیلی جذابه. مثل ویکند لیگ هست و جوایزش خوبه. در کل زیاد پک میده امسال. سال پیش خیلی سخت پک میگرفتی.

دیروز رناتو سانچز 5 هزار بود. امروز شده 15 هزار.
اقا میشه بگین چه جوری از خرید وفروش بازیکن سکه در میارین؟ از کجا میفهمین یه بازیکن قیمتش میره بالا؟

• Like
Reactions: samadi741
فیفا 17 خیلی بهتر بود نور پردازی 17 درست میکردن به عنوان 18 میدادن بیرون خیلی بهتر بود تا این فیفا مزخرفی که دادن بیرون تو سه تا بازی 25 تا گل و رد و بدل شد 17 گل میزدم کلی ذوق میکردم این فیفا شده بچه بازی فیفا 18 خیلی گیم پلی بازیش شبیه فیفا 08 یک عقبگرد وحشتناک

• Like
Reactions: Vahid-Khazayi
سرورا اشغالن! من راحت تو اسكواد بتل ميتونستم الايت باشم ٤ تا بازي كه سه تاشو جلو بودم با اختلاف وسط بازي ديس كانكت شده!

Sent from my iPhone using Tapatalk

جریان این اسکوآد بتلا چیه ؟؟

ما هم میتونیم ترکیب بچینیم... یا فقط میشه با ترکیبایی که میاد بازی کرد ؟؟

باید به نسبت اون مقدار امتیازی که برا هر درجه سختی از بازی زده چطوری بازی کنیم...؟؟

مثلا اگه همه رو روی درجه سختی semi بریم باید بازی های بیشتری کنیم تا به gold و elit برسیم ؟؟

جریان این اسکوآد بتلا چیه ؟؟

ما هم میتونیم ترکیب بچینیم... یا فقط میشه با ترکیبایی که میاد بازی کرد ؟؟

باید به نسبت اون مقدار امتیازی که برا هر درجه سختی از بازی زده چطوری بازی کنیم...؟؟

مثلا اگه همه رو روی درجه سختی semi بریم باید بازی های بیشتری کنیم تا به gold و elit برسیم ؟؟
تركيبايي كه مياد.
رو التيميت پيشنهاد ميكنم بازي نكن. تيماي ريتينگ ٨٠ يا پايينتر رو روي لجندري راحت ميشه برد ريتينگ بالاترا هم بستگي به تيمت و بازيت داره.
اره بايد به بيست و خورده اي هزار امتياز براي الايت برسي. گلد سخت نيست زياد.

تركيبايي كه مياد.
رو التيميت پيشنهاد ميكنم بازي نكن. تيماي ريتينگ ٨٠ يا پايينتر رو روي لجندري راحت ميشه برد ريتينگ بالاترا هم بستگي به تيمت و بازيت داره.
اره بايد به بيست و خورده اي هزار امتياز براي الايت برسي. گلد سخت نيست زياد.

فعلا تیمم خوب نیست که بتونم از semi بالاتر برم برا بازی...البته یه درجه بالاترم میتونم ببرم ولی تیمم خوب نیست و تقریبا همونایی تیممو تشکیل دادن که توی پک های اول بازی بهم دادنشون...

داداش من میخوام گیفت کارت بگیرم فیفا 18 رو بخرم .بعد که خریدم تو اکانتم میخوام واسه برادرزادم که ps4 داره هم بازی رو وارد کنم .
حالا الان جفتمون میشیم ظرفیت 2 ؟ یا اینکه یکی ظرفیت 2 میشه یکی 3
تا جایی که من میدونم شما از رو کنسولت deactive کنی بعدش ایشون رو کنسولش اکانتو بزنه و active کنه اون میشه ظرفیت ۲ شما میشی ظرفیت ۳.

• Like
Reactions: FCB_G18
تا جایی که من میدونم شما از رو کنسولت deactive کنی بعدش ایشون رو کنسولش اکانتو بزنه و active کنه اون میشه ظرفیت ۲ شما میشی ظرفیت ۳.
خوب اینطوری که مسخرس و دیگه اسمش اشتراکی نیست . اشتراکی یعنی دو طرف سهم مساوی اینطوری یکی هم میتونه انلاین افلاین بزنه یکی فقط انلاین !
اینطوری طرف میره از این سایت هایی که اکانت ظرفیت 2 میفروشن هر کس یه اکانت ظرفیت 2 میگیره حدود 120 مجموع 240 که برابر هست با همون گیفت کارت 60 دلاری که 230 تومن هست . که حالت اول جفتشون هم ظرفیت دو میشن ولی حالت دوم یکی دو یکی 3

• Like
Reactions: ALI77
دوستان من بازی اصلی روهنوزنگرفتم ولی دمورواول بانتایج سنگین میباختم.مبتدیدهم هستم دوساله فیفابازی میکنم همیشه پیس بازی کردم.بعدکه توفورمیشن تیمم انترکپچنزروکه دفاع تیمی است گذاشتم روکنسراکتیو ومشکلم تودموحل شده باتفاضل گل کم میبرم وهم میبازم البته تودمو شایدنسخه اصلی فرق کرده بعدازاین چندروزبازی اصلی روبگیرم تاببینم چجوری شده.وبنظرم باتمام مشکلات بازی گیم پلی نرم وروونی داره وهیجان.امیدوارم مشکلات هم بایه اپدیت حل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or