Attachments
آخرین ویرایش:
سرورا اشغالن! من راحت تو اسكواد بتل ميتونستم الايت باشم ٤ تا بازي كه سه تاشو جلو بودم با اختلاف وسط بازي ديس كانكت شده!
Sent from my iPhone using Tapatalk
تركيبايي كه مياد.جریان این اسکوآد بتلا چیه ؟؟
ما هم میتونیم ترکیب بچینیم... یا فقط میشه با ترکیبایی که میاد بازی کرد ؟؟
باید به نسبت اون مقدار امتیازی که برا هر درجه سختی از بازی زده چطوری بازی کنیم...؟؟
مثلا اگه همه رو روی درجه سختی semi بریم باید بازی های بیشتری کنیم تا به gold و elit برسیم ؟؟
تركيبايي كه مياد.
رو التيميت پيشنهاد ميكنم بازي نكن. تيماي ريتينگ ٨٠ يا پايينتر رو روي لجندري راحت ميشه برد ريتينگ بالاترا هم بستگي به تيمت و بازيت داره.
اره بايد به بيست و خورده اي هزار امتياز براي الايت برسي. گلد سخت نيست زياد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من خریدمکسی از طریق گیفت کارت فیفا رو خریده ؟ خواهشا بگه سوال دارم گیج شدم هر کی یه چیزی میگه![]()
معتبره مشکلی نداره ، بنده خداها سر فیفا هم تقصیری نداشتن! به من که یه اکانت دیگه دادنشیده گیم مگه معتبر نیست؟ هرکی میشناسه بگه همه استفاده کنن
داداش من میخوام گیفت کارت بگیرم فیفا 18 رو بخرم .بعد که خریدم تو اکانتم میخوام واسه برادرزادم که ps4 داره هم بازی رو وارد کنم .من خریدم
تا جایی که من میدونم شما از رو کنسولت deactive کنی بعدش ایشون رو کنسولش اکانتو بزنه و active کنه اون میشه ظرفیت ۲ شما میشی ظرفیت ۳.داداش من میخوام گیفت کارت بگیرم فیفا 18 رو بخرم .بعد که خریدم تو اکانتم میخوام واسه برادرزادم که ps4 داره هم بازی رو وارد کنم .
حالا الان جفتمون میشیم ظرفیت 2 ؟ یا اینکه یکی ظرفیت 2 میشه یکی 3
خوب اینطوری که مسخرس و دیگه اسمش اشتراکی نیست . اشتراکی یعنی دو طرف سهم مساوی اینطوری یکی هم میتونه انلاین افلاین بزنه یکی فقط انلاین !تا جایی که من میدونم شما از رو کنسولت deactive کنی بعدش ایشون رو کنسولش اکانتو بزنه و active کنه اون میشه ظرفیت ۲ شما میشی ظرفیت ۳.
نه داداش مشکبی ندارن. منم با اکانت پراجکت کارز عوضش کردم. چون فیفا رو خودم خریدم. شیده اوکیهشیده گیم مگه معتبر نیست؟ هرکی میشناسه بگه همه استفاده کنن