Attachments
آخرین ویرایش:
داداش تو کارت از جوانمردی گذشته جهان پهلوان شدی ، من 1 گل میخورم کسنولو از پنجره پرت میکنم بیرون بعد شما این همه صبورید ، از یه ایرانی بعیده همچین صبریسیزن برام از دیویژن ۸ شروع شد (فیفا ۱۷ دیویژن یک بودم) .
بازی اول ۷ بر صفر تو یه نیمه عقب افتادم!! تقریبا همه شوتهای طرف رفت توگل (از مکزیک بود - معروفن به بازی مشابه عربا) . در نهایت ۷-۲ باختم!
(راستی بگم من هیچ وقت وسط بازی ترک نمیکنم حتی ۷ تا عقب باشم. بالاخره بخشی از بازی زیبای فوتبال که همه ما عاشقش هستیم بازی جوانمردانه است)
بازی دوم یه خورده اومد دستم ۴-۳ بازم باختم
بازی سوم تازه اومد دستم. دقیقه ۲۵ ۳-۱ جلو بودم طرف ترک کرد.
از بازی (گرافیک و حواشی) خوشم اومد ولی تا عادت کنیم بهش فعلا زوده

میدونی چقدر فحش میخوری؟داداش تو کارت از جوانمردی گذشته جهان پهلوان شدی ، من 1 گل میخورم کسنولو از پنجره پرت میکنم بیرون بعد شما این همه صبورید ، از یه ایرانی بعیده همچین صبری
ولی دفاع کردن خیلی سخته ، عادت کردن بهش هم خیلی سخت تر ، یکی مثه مسی راحت میتونه کله تیمتو به علاوه دروازه بان و مربیتم دریبل کنه با توپ بره تو دروازه![]()
به نظرتون بازی شبیه به فیفا ۱۵ نشده؟![]()
نخر دوست عزیز...
پولت توی جوب نریز... 
منم درگیرم . انواع اقسام isp هارو تست کردم وصل نمیشه که نمیشه!
قسمت نشد امسال هندیکپ آنلاینشم ببینیم بخندیم!
یه اپدیت بدن قشنگ میتونن تبدیلش کنن به فیفا 15 خخخخخخخخخخخخخ
یعنی طرف میاد پشت محوطه جریمه اگه سویچ بازیکنات افتاد رو مدافع اخر فاتحه .....
این نیم متر پایین تیر عمودی چی میگهتو هر بازی چهارتا توپ میخوره بهش
یعنی با یه حریف خیلی قوی بازی کنی دوتا گل بخوری تا 10 تا هم جا داری چون مدافع میشه هویچ آب پزززززززز
ما اینارو میگیم معنیش این نیست ها pes بهتره اگه pes انلاین درست حسابی داشت تو نیم ساعت میشد از باگ ها و ضعف هاش یه کتاب نوشت ...
فيفا دوازده بهترين و بالانسترين و كم bug ترين فيفا بود بنظرمفیفا 16 ام با 2500 دست انلاین آرزوست هیچ فیفایی برای من 16 نخواهد شد موتور بازی رو عوض کردن زدن کل فیفا رو زیر سوال بردن
بعنوان کسی که هر سال فیفا رو از لحظه اول بازی میکنم تا موقع اومدن فیفای جدید این فیفا ضعیفترین فیفاس حتی از 15 هم بدتره کل بازی خلاصه میشه تو شوت بازی به طرز وحشتناکی باگ خورش بالاس ، البته با یه اپدیت قابل درست شدن هست اگه خود ea بخاد
ea باید کاری کنه فیفا 19 فروش بره یا نه.علت اینکه هر سال با یه گیم پلی متفاوت طرفیم و هر دو سه سال یه بار ea یه گند بزرگ بالا میاره اینه که متاسفانه بازی تغییرات زیادی هر سال نداره مجبورن به تنظیمات اسلاید وَر برن و تغییرش بدن که بازی برای گیمر حس تازگی بده و این میشه نتیجه کار بازی هم بخاطر بحث لایسانس و مدها و سرورهای انلاین فروشش تضمین شده ست تیم فیفا نیازی به تغییر نمیبینه
فقط موندم اون یابوهای تستر و بتاتستر چیکار میکنن اونجا به تیم فیفا فیدبک ندادن والا یه بچه دوساله هم بازی کنه میفهمه این ارور شوتها صفرهستن و دروازه بانها انگار توی برنامه نویسیشون دستکاری کردن dizzy شدن نه به پارسال که همه واکاشیزوما بودن هرچی میزدی میگرفتن نه به امسال که به هیچ توپی نه نمیگن کلا ea حد وسط نداره یا از اینور بام میوفته یا از اونور دلیلشم گفتم بخاطر دستکاری اسلایدهاست و هرسال اسلایدها عوض میشن که به گیمر حس تازگی بده
کرکشم اومد...خود بازی هم که چندان تفاوتی نداره...همون 17 رو آنلاین بزن...18 هم خواستی کرکی بزن آفلاین.امسال فیفا 18 ارزش خرید داره؟