FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
سیزن برام از دیویژن ۸ شروع شد (فیفا ۱۷ دیویژن یک بودم) .

بازی اول ۷ بر صفر تو یه نیمه عقب افتادم!! تقریبا همه شوتهای طرف رفت تو‌گل (از مکزیک بود - معروفن به بازی مشابه عربا) . در نهایت ۷-۲ باختم!
(راستی بگم من هیچ وقت وسط بازی ترک نمیکنم حتی ۷ تا عقب باشم. بالاخره بخشی از بازی زیبای فوتبال که همه ما عاشقش هستیم بازی جوانمردانه است)

بازی دوم یه خورده اومد دستم ۴-۳ بازم باختم

بازی سوم تازه اومد دستم. دقیقه ۲۵ ۳-۱ جلو بودم طرف ترک کرد.

از بازی (گرافیک و حواشی) خوشم اومد ولی تا عادت کنیم بهش فعلا زوده

سیزن برام از دیویژن ۸ شروع شد (فیفا ۱۷ دیویژن یک بودم) .

بازی اول ۷ بر صفر تو یه نیمه عقب افتادم!! تقریبا همه شوتهای طرف رفت تو‌گل (از مکزیک بود - معروفن به بازی مشابه عربا) . در نهایت ۷-۲ باختم!
(راستی بگم من هیچ وقت وسط بازی ترک نمیکنم حتی ۷ تا عقب باشم. بالاخره بخشی از بازی زیبای فوتبال که همه ما عاشقش هستیم بازی جوانمردانه است)

بازی دوم یه خورده اومد دستم ۴-۳ بازم باختم

بازی سوم تازه اومد دستم. دقیقه ۲۵ ۳-۱ جلو بودم طرف ترک کرد.

از بازی (گرافیک و حواشی) خوشم اومد ولی تا عادت کنیم بهش فعلا زوده
داداش تو کارت از جوانمردی گذشته جهان پهلوان شدی ، من 1 گل میخورم کسنولو از پنجره پرت میکنم بیرون بعد شما این همه صبورید ، از یه ایرانی بعیده همچین صبری :D
ولی دفاع کردن خیلی سخته ، عادت کردن بهش هم خیلی سخت تر ، یکی مثه مسی راحت میتونه کله تیمتو به علاوه دروازه بان و مربیتم دریبل کنه با توپ بره تو دروازه :|

داداش تو کارت از جوانمردی گذشته جهان پهلوان شدی ، من 1 گل میخورم کسنولو از پنجره پرت میکنم بیرون بعد شما این همه صبورید ، از یه ایرانی بعیده همچین صبری :D
ولی دفاع کردن خیلی سخته ، عادت کردن بهش هم خیلی سخت تر ، یکی مثه مسی راحت میتونه کله تیمتو به علاوه دروازه بان و مربیتم دریبل کنه با توپ بره تو دروازه :|
میدونی چقدر فحش میخوری؟:D

به نظرتون بازی شبیه به فیفا ۱۵ نشده؟ :|

چرا دقیقا فیفا 15 هست.... :> نخر دوست عزیز... :| پولت توی جوب نریز... /:)

منم درگیرم . انواع اقسام isp هارو تست کردم وصل نمیشه که نمیشه!

قسمت نشد امسال هندیکپ آنلاینشم ببینیم بخندیم!

میدونم چکار باید بکنی تا به سرور وصل بشی ولی چون هندیکپ آزارت میده و فیفا 18 همون فیفا 15 هست و از هر جا بزنی گل میشه بهت نمیگم تا الکی اعصابت خورد نشه هموطن... :)
یه اپدیت بدن قشنگ میتونن تبدیلش کنن به فیفا 15 خخخخخخخخخخخخخ

یعنی طرف میاد پشت محوطه جریمه اگه سویچ بازیکنات افتاد رو مدافع اخر فاتحه .....

این نیم متر پایین تیر عمودی چی میگه :| تو هر بازی چهارتا توپ میخوره بهش :|

یعنی با یه حریف خیلی قوی بازی کنی دوتا گل بخوری تا 10 تا هم جا داری چون مدافع میشه هویچ آب پزززززززز

ما اینارو میگیم معنیش این نیست ها pes بهتره اگه pes انلاین درست حسابی داشت تو نیم ساعت میشد از باگ ها و ضعف هاش یه کتاب نوشت ...

توی واقعیت هم همینه...تیمت عقب بیوفته دهنت سرویس میشه...یا بر میگردی یا با اختلاف میبازی... نمونه وطنیش هم دیدیم تا حالا 6 تای استقلال و 4تای پرسپولیس

توی بازی واقعی هم همینطوره کافیه مدافع یه اشتباهی کنه و گل رو خورده تیمه... شما اگه درست یار عوض کنی مطمئن باش راحت میتونی بازی کنی و این همه گل رد و بدل نمیشه...

دوستان توی این بازی فقط باید بلد باشی فضا ها رو پوشش بدی...اگه به موقع بتونین پوشش بدین خیلی راحت میتونین هم پرس کنین و هم دفاعتون وا نمیده و گل مفت نمیخورین...

واقع عالیه بازی...مخصوصا دفاع کردن...آدمو به چالش میکشه...کوچکترین اشتباه تمامه...هافبکها بالانس بالانسن... تاثیر یه هافبک خوب توی بازی خیلی زیاده....و خیلی خوب احساس میشه...

کاربر عزیز 947947 تا حالا تو عمرم نشده فیفای جدید که بیاد فقط 6 دست بزنم و از بازی بیام بیرون بازی نکات مثبت زیاد داره اما بچند تا نکته منفی وحشتناک داره که بازی رو تا سر حد نابودی کشونده اینو نمیگم که آیه یاس بخونم ولی کافیه یه اپدیت بدن اسلایدرارو دست کاری کنن بازی از این رو به این رو میشه انگار finess shot تو این بازی دقتش 99!!! دروازه بانا به شدت غیر بالانسن عکس العملایی نشون میدن آدم کیف میکنه ولی دیگه کدوم دروازه بانی دیدی طرف از کنارش توپ رد بشه بخوابه رو زمین و این تو همه دروازه بانا صدق میکنه کافیه تک به تک بشی با یه بغل پا تمومه....
این دقت شوت ها و دروازه بان ها به قدری بازی رو خراب کردن که حتی خودمم گل میزنم لذت نمیبرم

نکته بعد تو کورس های یک به یک دوستان دقت کنید مث قبل نمیخواد بیاید با مربع یا دایره و سرعت بچسبید بهش شما فقط سرعت رو بگیرید خودش بهش تنه میزنه و توپو ازش میگیره

من فقط امیدوارم یه اپدیت عظیم بدن بازی رو نجات بدن حیف این بازی با این جزییات عالی

علت اینکه هر سال با یه گیم پلی متفاوت طرفیم و هر دو سه سال یه بار ea یه گند بزرگ بالا میاره اینه که متاسفانه بازی تغییرات زیادی هر سال نداره مجبورن به تنظیمات اسلاید وَر برن و تغییرش بدن که بازی برای گیمر حس تازگی بده و این میشه نتیجه کار بازی هم بخاطر بحث لایسانس و مدها و سرورهای انلاین فروشش تضمین شده ست تیم فیفا نیازی به تغییر نمیبینه
فقط موندم اون یابوهای تستر و بتاتستر چیکار میکنن اونجا به تیم فیفا فیدبک ندادن والا یه بچه دوساله هم بازی کنه میفهمه این ارور شوتها صفرهستن و دروازه بانها انگار توی برنامه نویسیشون دستکاری کردن dizzy شدن نه به پارسال که همه واکاشیزوما بودن هرچی میزدی میگرفتن نه به امسال که به هیچ توپی نه نمیگن کلا ea حد وسط نداره یا از اینور بام میوفته یا از اونور دلیلشم گفتم بخاطر دستکاری اسلایدهاست و هرسال اسلایدها عوض میشن که به گیمر حس تازگی بده

فیفا 16 ام با 2500 دست انلاین آرزوست هیچ فیفایی برای من 16 نخواهد شد موتور بازی رو عوض کردن زدن کل فیفا رو زیر سوال بردن
فيفا دوازده بهترين و بالانسترين و كم bug ترين فيفا بود بنظرم

بعنوان کسی که هر سال فیفا رو از لحظه اول بازی میکنم تا موقع اومدن فیفای جدید این فیفا ضعیفترین فیفاس حتی از 15 هم بدتره کل بازی خلاصه میشه تو شوت بازی به طرز وحشتناکی باگ خورش بالاس ، البته با یه اپدیت قابل درست شدن هست اگه خود ea بخاد

• Like
Reactions: Vahid-Khazayi
دوستان کریر باز. یه راهنمایی کنید چطور بازیکن بخرم. به هر کی پیشنهاد دادم همه رد کردن. انواع و اقسام قیمتها رو هم دادم. از ۱۰ میلیون بیشتر از ارزش بازیکن تا ۵۰ میلیون بیشتر‌. همش مربی ها قبول نمی کردن و می رفتن

بعنوان کسی که هر سال فیفا رو از لحظه اول بازی میکنم تا موقع اومدن فیفای جدید این فیفا ضعیفترین فیفاس حتی از 15 هم بدتره کل بازی خلاصه میشه تو شوت بازی به طرز وحشتناکی باگ خورش بالاس ، البته با یه اپدیت قابل درست شدن هست اگه خود ea بخاد

هر کی از بازی که در حال حاضر باهاش مواجهیم طرفداری کنه مطمعنا ارکد پسنده چون بازی اگه تو 17 30 درصد ارکد بود الان متاسفانه 80 درصد آرکد شده چیزی که طرفدار های fifa و همینجور خود من همیشه از آرکد نبودن و سیمولیت بودن بازی بهش میبالیدن و تو سر بازی مقابل میکوبیدن که متاسفانه الان فیفا دچارش شده

من اسلایدرارو مثلا سرعت پاس شوت ارور پاس ارور و این دست مساعل رو چیزی بین 20تا 30 واحد افزایش کاهش دادم شوت ارور رو 90 گذاشتم قدرت دروازه بان 100 تا بازی برام قابل تحمل شد ولی تو آنلاین چکار میشه کرد؟!!! من به شخصه حتی 1 درصد نمیتونم از فیفا18 طرفداری کنم....

آخرین ویرایش:
علت اینکه هر سال با یه گیم پلی متفاوت طرفیم و هر دو سه سال یه بار ea یه گند بزرگ بالا میاره اینه که متاسفانه بازی تغییرات زیادی هر سال نداره مجبورن به تنظیمات اسلاید وَر برن و تغییرش بدن که بازی برای گیمر حس تازگی بده و این میشه نتیجه کار بازی هم بخاطر بحث لایسانس و مدها و سرورهای انلاین فروشش تضمین شده ست تیم فیفا نیازی به تغییر نمیبینه
فقط موندم اون یابوهای تستر و بتاتستر چیکار میکنن اونجا به تیم فیفا فیدبک ندادن والا یه بچه دوساله هم بازی کنه میفهمه این ارور شوتها صفرهستن و دروازه بانها انگار توی برنامه نویسیشون دستکاری کردن dizzy شدن نه به پارسال که همه واکاشیزوما بودن هرچی میزدی میگرفتن نه به امسال که به هیچ توپی نه نمیگن کلا ea حد وسط نداره یا از اینور بام میوفته یا از اونور دلیلشم گفتم بخاطر دستکاری اسلایدهاست و هرسال اسلایدها عوض میشن که به گیمر حس تازگی بده
ea باید کاری کنه فیفا 19 فروش بره یا نه.
بازیهای ورزشی سالانه خیلی جای مانور نمیدن.
ea کمپانی بزرگیه و فیفا هم بازی با سوددهی بالا.
از قصد این اتفاقات میوفته و گر نه این ارورها که تقصیر خودشونه و درست کردن فیس و اینا هم کلا یه تیم چند نفره جوابشو میده،وقتی دست بالا و لایسنینگ مخصوصا لایسنس کامل لیگ برتر رو داره،نیازی نمی بینه
و گر نه مودهای مودینگ وی فیفا رو خیلی کاملتر میکنه هر سال.اونموقع اگه گیم پلی اوکی باشه کی میره فیفای بعدی رو بگیره.
آپدیت و چیز جدید فیفا 19 اینه که فیفا استریت هم میاد توی خود بازی.
این دلیلیه که میگم چه فیفا یازها و چه pes بازها نباید از ضعیف بودن رقیب خوشحال بشن
چون باعث میشه که از جای دیگه کم بزارن.
تا رقابتی نباشه پیشرفتی نیست
الان فیفا لایسنس چمپیونزلیگ و سری آ هم بگیره گیم پلیو از اینم بدتر میکنه

• Like
Reactions: sam.fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or