FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
چه اشتباهی کردم فیفا 17 رو پاک کردم واقعا 18 افتضاحه شوتا همش گل خدا نکنه اراده کنی با سرعت همه رو بخوای جا بزاری مثل اب خوردنه فقط انالوگ رو چپ و راست کن میرسی به دروازه
من پارسال شاید 4 دستم نتونسته بودم 7 تا گل تو یه بازی رد و بدل کنم ولی الان تو 16 17 بازی همش بالای 7 گل زدمو خوردم!!!!
یه خورده صبر میکنم اگه درست نشد همون 17 رو باز نصب میکنم روps4

• Like
Reactions: ali770
اقا ما یه رفیق داریم باگ باز بود قبل اینکه باگ مد بشه خخخخ بدین صورت که کافیه بدونه یچیزی باگ هس تو بازی دیگه دهنت سرویسه الان باش انلاین میزدیم عاشورایی بود زمین واس خودش وضعی بود که نگو شوت قشنگ بازیو کرده فوتبالیستا لازم نیست اصلا مدافع هارو ببینی یا جا بزاری به سی متری دروازه رسیدی سر خرو یکم کج کن و بشووووووت
=D>
دروازبانا زیاد ایراد ندارن این شوت هاست که غیر قابل مهار هستن ...گل هم نشه طوری رد میشه آدم سکته میزنه :|

دوستان کریر باز. یه راهنمایی کنید چطور بازیکن بخرم. به هر کی پیشنهاد دادم همه رد کردن. انواع و اقسام قیمتها رو هم دادم. از ۱۰ میلیون بیشتر از ارزش بازیکن تا ۵۰ میلیون بیشتر‌. همش مربی ها قبول نمی کردن و می رفتن

این نسل 1 فوتبال به درد بخور نداشتیم . نمیدونم ea چه مرگشه . هی بازی رو تغییر میده و بدتر میکنه . با این تعریفها نمیخرم Fifa رو تا شاید آپدیت بدن .

تو دمو اشاره کردم شوتای پشت 18 باگه خارجی ها هم تو یوتیوب به کرار اشاره کردن کافیه سرچ کنید

دروازبانا و مدافعین که از نسخه دمو هم بد تر شدن :((

هی امید دادید تو نسخه اصلی حل میشه اما نشد و رفت تو پاچه :(

• Like
Reactions: ali770
تو دمو اشاره کردم شوتای پشت 18 باگه خارجی ها هم تو یوتیوب به کرار اشاره کردن کافیه سرچ کنید

دروازبانا و مدافعین که از نسخه دمو هم بد تر شدن :((

هی امید دادید تو نسخه اصلی حل میشه اما نشد و رفت تو پاچه :(

اگه همه به مشکلات اعتراض یکنن با یه ابدیت قضیه حل میشه مشکل اونجاس که خیلی از این شوت ها خوششون میاد و استفاده میکنن
ولی احتمال درست شدنش هست

• Like
Reactions: alexamir
اگه همه به مشکلات اعتراض یکنن با یه ابدیت قضیه حل میشه مشکل اونجاس که خیلی از این شوت ها خوششون میاد و استفاده میکنن
ولی احتمال درست شدنش هست

کلا یه جای کار 18 میلنگه . اینو درست کنن (که بعیده ) یکی دیگه رو وا میدن

ديروز با دوستان توي party بوديم هر سيو كه دروازه بان ميكرد خوشحال ميشديم ب هم اطلاع ميداديم طوري شده بجاي goal هايي كه خورديم سيو هارو ميشمورديم :))
این جلبکا اومدن باگ پارسال که بازی گره می‌خورد هر کاری می‌کردی دروازه بان گل نمی‌خورد رو درست کنن از اون ور افتادن. احتمال زیاد با اولین اپدیت درست میشه مشکل حل نشدنی نیست، دو سه هفته ای با اپدیت درست میشه.

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or