Attachments
آخرین ویرایش:
بهترین گزینه GNABRY هستش.lm خوب و ارزون هم ندارن
مطمعنی ..چون دیروز دیدم داشتن لایو بازی میکردنqualify هم بستس
توي يه كانال telegramيي ديدممطمعنی ..چون دیروز دیدم داشتن لایو بازی میکردن
نسخه رونالدو ادیشن رو ظهر از دبی گرفتمکدوم نسخه از بازی؟
اكانت امارات بساز بزن ولي pack ها هرهفته ميان توي اماراتيتبازی رو گرفتم اومدم ایران سریع بازی کردم توپ سنگین شده پاس های هوایی عالی و به واقعیت نزدیک هست فیسها خیلی خوب شدن گیم پلی همون 17 هست ولی یکخورده انیمیشن ها زیاد شده بازی فیزیکی شده تکلها عالین ولی پاسها همون 17 بغیر از پاس های عمقی که روش کار کردن دفاع کردن سخت شده و مانوئل یعنی باید دفاع بلد باشی تور دروازه مشکلی نداره من نمیدونم مشکل برخی دوستان چیه نور پردازی بد نیست عالی نیست و جو استادیوم ها خیلی خوب شدن و تماشاگرها اکشن در کل همون 17 هست با 30 در صد بهتر شدن تا اینجا البته راستی 970 مگ آپدیت داره ولی مشکل من با کد هست نمیدونم کجا بزنم اگه میدونید به من بگید
دفاعش رو باز من تا حدودی کشف کردم چرا اینطوری شده و باید چیکار کرد تا مدافعا از قالب هویج در بیان
ولی دروازه بانو چه خاکی به سرمون بریزیم ؟ قشنگ تعطیلن
دوستان یه جا اکانت قانونی ronaldo edition ظرفیت 2 155 و ظ 3 105 میفروشه اگه کسی میخواد بگه پ.خ کنم براش
یعنی با اکانت آمریکا اون امکانات رو بهت نمیده؟ اگه بخوام استفاده کنم باید با اکانت امارات بازی کنم؟اكانت امارات بساز بزن ولي pack ها هرهفته ميان توي اماراتيت
فکر نکنم اینجوری باشه. پک ها واسه ظرفیت 2 میشه به نظرمظرفیت 2 رونالو ادیشن به نظرم با نسخه استاندارد یکی هست .....چون این پک های جومبو روی اکانتی میاد که بازی باهاش خریداری شده که یعنی موقع شیرینگ میشه ظرفیت 3...
اساتید شیرینگ اگه درست نمیگم لطفا درستش رو بگن که ما هم بدونیم...![]()
pack ميده فقط اونم ب اكانت اماراتيت mage اونكه محتوياتشو بفروشي انتقال بدي pack ها توي التيميت هستن بازي نميكني اين بخشو نزنیعنی با اکانت آمریکا اون امکانات رو بهت نمیده؟ اگه بخوام استفاده کنم باید با اکانت امارات بازی کنم؟
درسته ظرفيت سهظرفیت 2 رونالو ادیشن به نظرم با نسخه استاندارد یکی هست .....چون این پک های جومبو روی اکانتی میاد که بازی باهاش خریداری شده که یعنی موقع شیرینگ میشه ظرفیت 3...
اساتید شیرینگ اگه درست نمیگم لطفا درستش رو بگن که ما هم بدونیم...
اره من چند دفه خرید کردمkey 98 معتبر سی دی کی رو بخرم ازشون ؟
دوسته عزیز اول از همه تنظیمات دکمه های دستتو به من میگی؟حرف شما تا حدودی درسته
مثلا با تیم یووه خیلی راحت تره دفاع کردن چون واقعا دفاعشون خوبه
ولی اخه رئال مادرید چرا دفاعش پرته؟ یعنی در واقعیت هم دفاع رئال مالی نیست؟؟؟
من که لذت نبردم از این نوع دفاع کردن امیدوارم بهبود پیدا کنه.