Attachments
آخرین ویرایش:
ببین این ارور روی ps3 هم بود اون زمانی که مابا ps3 ارجینال دانلود میکردیم زیاد پیش میومد علتشم اینه یکی از فایلهات بد دانلود شده یا به حساب فاسد شدهدوستان من فیفا رو پیش خرید کردم ( استاندارد ادیشن ) الان موقع ریختن دیتا ارور Data is corrupted رو میده ، 4 بار دیتارو هم از سایت پلی استیشن ، هم از سایتای ایرانی دانلود کردم هم از خود کنسول دانلود کردم ، ولی به محض اینکه به 1 گیگ میرسه ارور میده هیچجوری هم نمیشه دانلود کرد ، کسی مشکل مشابهی نداره یا راه حلی ؟
با چت باهاشون صحبت کن راهش همینه فقطاقا این اکانت لعنتی اوریجن ما لاک شده
کانکتاشونم فقط تماس دارن چت رو برداشتن
شماره ایران هم بلاک هست الان چی کا کنیم؟!
دوستان سوال!
۱- این نسخه Icon دقیقا چه مزیتی داره؟! یعنی میشه از همون اول التیمیت تیم بازیکنهایی مثل دلپیرو-مارادونا و رونالدو رو بیاری تیمت یا باید چندماه بازی کنی تا قفلشون باز شه؟! چون تا حالا التیمیت تیم نزدم نمیدونم دقیقا چطوریه
۲- اگه همین نسخه استاندارد رو بگیریم بعدا میشه پک بازیکنهایی مثل دلپیرو و ... رو خرید یا نمیشه؟
با این اوضاع دفاع فکر کنم امسال همگی حداقل یه دسته بشکنیمنسخه دمو رو چند دست بازی کردم واقعا بهتر شده
جوری که وقتی بلافاصله بعدش برگردید به FIFA17 یه حس غریبی شمارو میگیره
فقط نمیدونم چرا دفاع کردن یه جوری شده و مدافعا فقط تماشاگر هستن و کار خاصی نمیکنن!
برای شما هم پیش اومده ؟ اگه نسخه اصلی هم اینجوری باشه که بدجور تو ذوق میزنه.
فیسای بازیکنای اتلتیکو و رئال نسبت به دمو تغییر کرده؟من بازی دستم رسید سوالی دارین بنویسین من تست کنم بهتون بگم البته تا اونجا که بتونم
مدافعین بازم بازیو نگاه میکنن یا یه واکنشی نشون میدن؟من بازی دستم رسید سوالی دارین بنویسین من تست کنم بهتون بگم البته تا اونجا که بتونم
توپ رو چک کن سنگین شده و بادکنی نیست مثل دمومن بازی دستم رسید سوالی دارین بنویسین من تست کنم بهتون بگم البته تا اونجا که بتونم
با این اوضاع دفاع فکر کنم امسال همگی حداقل یه دسته بشکنیم![]()
کدوم نسخه از بازی؟من بازی دستم رسید سوالی دارین بنویسین من تست کنم بهتون بگم البته تا اونجا که بتونم