Attachments
آخرین ویرایش:
اگه راهکاری هست ارایه بدیددفاعش رو باز من تا حدودی کشف کردم چرا اینطوری شده و باید چیکار کرد تا مدافعا از قالب هویج در بیان
ولی دروازه بانو چه خاکی به سرمون بریزیم ؟ قشنگ تعطیلن
اگه راهکاری هست ارایه بدید
والا من مشکلی از دروازه بان ها ندیدم همین نویر به تنهایی خیلی از توپای منو گرفت
فقط مشکل دفاع هستش که هویجه.
دوست عزیز چه نکته خاصی توی این ویدیو هست مگه؟ یه حمله کردی نشد اونا حمله کردن دفاعت دفع اشتباه کرد گل خوردی دیگه؟! مثل اینکه تحت فشار هم بودی توی بازی چون گزارش گر میگه حسابی حق تیم مقابل بود گل بزنه؟!اینا ک فتوشاپن مام همه پی اس بازیم فقط اومدیم ترول کنیم![]()
یه نکته اضافه کنم دوستان اگر فیفا به قول معروف تو اپدیت ها این مدل دفاعو خراب نکنه به نظرم بازم یه گام به فوتبال واقعی نزدیک تر شده
تو فوتبال واقعی تیمی که دفاع خوبی نداره معمولا نمیتونه موفق بشه ما تاریخچه فوتبال ملی وباشگاهی رو هم مرور بکنیم متوجه میشیم که معمولا تیمهایی که قهرمان میشن دفاع خوبی داشتن.
فیفا داره این پیامو میده که اگر میخوای تو فیفا18موفق بشی باید اول دفاع کردن بلد باشی.
با این حساب توبخش انلاین کسی که مبتدی هست با وجود هندیکپم شاید نتونه از پس حریف قدر بربیاد دفاع تقریبا حالت دستی پیدا کرده و کسی که ناشیه نمیتونه با یک کار کشته رقابت بکنه البته اینا پیشبینی هست باید ببینیم در نهایت چه اتفاقی میوفته
این ک ویدیوی من نیس ولی شما واقعا خطا رو ندیدی ؟دوست عزیز چه نکته خاصی توی این ویدیو هست مگه؟ یه حمله کردی نشد اونا حمله کردن دفاعت دفع اشتباه کرد گل خوردی دیگه؟! مثل اینکه تحت فشار هم بودی توی بازی چون گزارش گر میگه حسابی حق تیم مقابل بود گل بزنه؟!
البته این بحثها نشون میده چقدر فیفا تونسته سطح انتظارات ما رو بالا ببره
ممنون
از اوريجينال كي بخرkey 98 معتبر سی دی کی رو بخرم ازشون ؟
کوفتتتنها شش ساعت تا پایان انتظار
خوبیش اینه که یجوری تنظیم شده نود رو ببینیم تموم که شد با خیال راحت بریم سر وقت FIFA