Attachments
آخرین ویرایش:
حیفف که کل کل بی جاست دو روز دیگه فوتبال میاد
ولی 10 تا از این فیلما دارم
این که اون صحنه توپ و دور دادم بازیکن حریف زد من اصلا کاری نکردم پاس رو به اونور دادم بازیکن دور زد
مدل دیگش هم دارم دروازه خالی فورواردم رفته توپو استپ کرده پشتش و کرده دروازه تیم حریف
حالا این aids جدیده؟ نکنه HIV ـه
دقیقا میشه بگی بازیمو بهتر کنم اون توپی خورد تو سر بازیکنم پیش نمیومد؟یه سریع به twitch و utube بزنی میفهمی ea دنبال شما نیست..
برای همه پیش میاد.. شمام بجای نالیدن بازیتو بهتر کن
نمیدونم تعریفت از هندیکپ و باگ چیه اما واقعا من هر دفاعی کنم از اون صحنه اولی مطمعنن قبول نمیکنی اما فقط یه جمله کوتاه بخوام بگم اون تو فوتبال واقعی خیلی پیش میاد...شاید چیزی باشه که رو اعصاب ادم میره اما به هر حال هست ..تو فوتبال واقعی هم هست اما تو 17 واقعا ندیدم برای خودم پیش بیاد ..تو نسخه های قبل واسم چند بار اتفاق افتاده بود اما خدایی تو 17 ..بالای 1000 تا بازی کردم اصلا پیش نیومده بود پس اینطور نیس هر لحظه پیش بیاددقیقا میشه بگی بازیمو بهتر کنم اون توپی خورد تو سر بازیکنم پیش نمیومد؟
یا اون یکی توپ تو دست کورتواست آدم توپه رو هوا بود میگه میگیرمش بعد یهو ولش میکنه به بازی من ربط داره؟
آقا اینارو خدا زده چ انتظاری داری با فیلم و اینا باهاشون بحث میکنی ؟من بهت اثبات میکنم هندیک وجود داره
خصوصا تو 17 به قدری شاهدش بودم حد نداره
درست چند بازی میبری میفتی جلو آدم قوی
اون طرف هم قویه شکی درش نیست ولی قرار نیست هر اتفاقی تو بازی افتاد بذاریم پا قوی بودن طرف
بازی پره باگه شکی توش نیست ولی یهو یبنی کله باگهای بازی بر علیه ته
اینام نمونش از 17
الان به نظرت کجای این یارو قوی بود
من نمیتونم این چیزا رو بذارم بابت قوی بودن طرف چون بخوام از این جور گل های که تو 17 خوردم فیلم بدم باید 1 گیگ فیلم بدم بیرون
هندیکپ هست خوبش هم هست
نمیخوام بگم هندیکپ همش بر ضدم بوده بعضی جاها به نفعم بوده ولی بخوام نبست بدم 90٪ بر ضدم بوده
طوری که منی که تو 16 خیلی خوب بودم با دوستام 17 میزدم اکثرا دلشون برام میسوخت میگفتن نسخه تو باگ ادیشن
حتی میتونم بگم هندیکپ نیمه ی داریم یعنی یهو میبینی تا دیقه 70 بازی بر ضدته بعدش درست میشه بر علیه طرف ساز و کارش معلوم نیست
با کسانی که قصدشون ترول کردن یک بازی باشه حالا خواه فیفا ، خواه هربازی دیگه ای بحث نکنید و سعی هم نکنید با آوردن دلیل قانعشون کنید...!آخرین بازی بارسلونا با خیرونا رو نگاه کنید گل اول و دوم بارسا چه طوری زده!!! مخصوصا گل دوم ویدال زاویه بسته با پشت پا به عقب پاس میده دبل لایی میشه میره تو گل!!!!!
حتما فوتبال واقعی هم هندکپ و باگ داره!
خیلی از چیزایی که میگید جز اتفاقات فوتبال هستند
شاید فضای خالی هارد کنسولت کافی نباشه!دوستان من فیفا رو پیش خرید کردم ( استاندارد ادیشن ) الان موقع ریختن دیتا ارور Data is corrupted رو میده ، 4 بار دیتارو هم از سایت پلی استیشن ، هم از سایتای ایرانی دانلود کردم هم از خود کنسول دانلود کردم ، ولی به محض اینکه به 1 گیگ میرسه ارور میده هیچجوری هم نمیشه دانلود کرد ، کسی مشکل مشابهی نداره یا راه حلی ؟
500 گیگ فضای خالی وجود داره ، گفتم شاید به خاطر این باشه که بازی هنوز نیومده و عمدی در کار باشه . بقیه بازی به راحتی دانلود میشن ، فقط فیفا وقتی به 1163 میرسه میزنه Cannot download Data is corrupted . هم گذاشتم خود کنسول دانلود کنه ، هم از چندین جای مختلف دیتارو دانلود کردم ، هم توسط PSX download helper دیتارو دانلود کردم ، ولی همش همین ارور رو میده .شاید فضای خالی هارد کنسولت کافی نباشه!
کسی نمیدونست ؟سلام دوستان فرق رونالدو ادیشن با استاندارد ادیشن چی هست ؟ فقط درسترسی زودتر به بازی ؟
• Three Days Early Access
• Cristiano Ronaldo 5-match FUT Loan
• 20 Jumbo Premium Gold Packs (1 per week over 20 weeks)
• 8 Special Edition FUT Kits
رفقا رونالدو ادیشن که الان آوردن 500 هزارتومن میفروشن فرقش با نسخه معمولی چیه؟
برای من سر به بازی اینجوری شد psx پاک کردم رفتم تو خود سایتش دانکردم بعد زدم توکنسول ۵ مگ گرفت لینکشو گرفت Pause کردم دانلودو توکنسول فولدر دیتا انتخاب کردم تو برنامه psx زدم ادامه دانلود تو ps4 راحت انتقال داد500 گیگ فضای خالی وجود داره ، گفتم شاید به خاطر این باشه که بازی هنوز نیومده و عمدی در کار باشه . بقیه بازی به راحتی دانلود میشن ، فقط فیفا وقتی به 1163 میرسه میزنه Cannot download Data is corrupted . هم گذاشتم خود کنسول دانلود کنه ، هم از چندین جای مختلف دیتارو دانلود کردم ، هم توسط PSX download helper دیتارو دانلود کردم ، ولی همش همین ارور رو میده .
نخر ازشون..همین نسخه رو یکی دیروز تو دیوار گذاشته بود 370 هزار تومن ریجن 2 ! حالا اون باز منطقی بود...50 ت روش میخورد..اما اینا 470 500 میزارن رو این نسخه رونالدو ادیشن که فقط به دو نفر مایه دار بفروشنرفقا رونالدو ادیشن که الان آوردن 500 هزارتومن میفروشن فرقش با نسخه معمولی چیه؟