Attachments
آخرین ویرایش:
![]()
دقیقه 40 بازی 4-2 عه
اگه ب این میگین شبیه ساز فوتبال من دیگه حرفی ندارم![]()
اولا ربطي نداره دوما مجبور نيستي فيفا 18 بازي كني pes بهتره برو سراغ اوندقیقه 40 بازی 4-2 عه
اگه ب این میگین شبیه ساز فوتبال من دیگه حرفی ندارم
عزیز من از بازی ک روش تعصب داری با دلیلای مسخره حمایت کنی چی بت میدن ؟ سال 2010 ک ملت همه دنبال پی اس بودن و خودم 7-8 سال هر سال پی اس میزدم وقتی فیفا 11 رو بازی کردم پی اس و انداختم دور با اینکه دوسش داشتم الانم همونه فقط تفاوت اینجاس ک الان پی اس هم ری.مانه... فیفا قشنگ هر سال داره از ریشه هایی ک تو فیفا 11 داشت دور میشهروش ها جدید ایراد گیری از بازی
دوست عزیز چند تا نکته مهمه و الکی دنبال ایراد های تخیلی نگرد
1.زمان بازی چند دقیقس؟
طبیعتا خیلی فرق هست بین 4 دقیقه با 10 دقیقه به عنوان مثال
2.گیمرها تو چه سطحی هستن
3.چقدر بازی جدی گرفتن و به دفاع اهمیت میدن
منم بعضی وقتا واسه فان بازی میکنم و گل زیاد رد و بدل میشه و دلیلی بر ایراد بازی نیست که
۱. چه زمان بازی ۱ دقیقه باشه چه ۱۵ دقیقه، شبیه ساز بودن یعنی بازی بتونه سرعت رو جوری تنظیم کنه که ۴۵ دقیقه واقعی توی اون مدت زمان بازی ست بشه. اگه اینجوری باشه که شما میگی، اگر بازی گزینه ۴۵ دقیقه هم داشت باید حدود ۳۰ گل در هر بازی فیفا شاهد بودیم و این اصلا نمیتونه شبیه ساز فوتبال باشه.روش ها جدید ایراد گیری از بازی
دوست عزیز چند تا نکته مهمه و الکی دنبال ایراد های تخیلی نگرد
۱.زمان بازی چند دقیقس؟
طبیعتا خیلی فرق هست بین 4 دقیقه با 10 دقیقه به عنوان مثال
2.گیمرها تو چه سطحی هستن
3.چقدر بازی جدی گرفتن و به دفاع اهمیت میدن
منم بعضی وقتا واسه فان بازی میکنم و گل زیاد رد و بدل میشه و دلیلی بر ایراد بازی نیست که
فرقش نمیدونم چیه ولی دقت کنید قبل دانلود لینک رو با برنامه psx بیرون بیارید و چک کنید و بعد نسخه مربوطه رو دانلود کنید . من دیشب چک نکردم اشتباهی دانلود کردم امشب از نو گذاشتم دانلود بشه .
شاتل لند اصلا 8006 رو نزاشته شما چطور گرفتید ؟ من امشب گذاشتم از اسیا دی ال دانلود بشه .8038 برای برزیل هست. من 8006 رو از شاتل لند گرفتم و راحت هم نصب شد.
۱. چه زمان بازی ۱ دقیقه باشه چه ۱۵ دقیقه، شبیه ساز بودن یعنی بازی بتونه سرعت رو جوری تنظیم کنه که ۴۵ دقیقه واقعی توی اون مدت زمان بازی ست بشه. اگه اینجوری باشه که شما میگی، اگر بازی گزینه ۴۵ دقیقه هم داشت باید حدود ۳۰ گل در هر بازی فیفا شاهد بودیم و این اصلا نمیتونه شبیه ساز فوتبال باشه.
۲. این میتونه تا حدی منطقی باشه.
۳.وقتی ۴۰۰ نفر دارن توی اون سایت بازی رو میبینن، یارو مگه احمق باشه به صورت مسخره بازی و شخمی بخواد بازی کنه![]()
من بهت اثبات میکنم هندیک وجود دارهمن تا پارسال احتمال میدادم که هندیکپ وجود داره ولی الان نود ونه درصد مطمئن هستم که برای حداقل بخش انلاین هندیکپ وجود نداره فقط تو لدر شما وقتی چند دست ببری به رنک های بالاتر میخوری و خوب کلا شوتای کسی که رتبه اش 20000 هست با کسی که 2000 هست خیلی متفاوته
اگر هندی کپ بود اینهمه ادم الان رکوردای بردهای پشت سر هم بیست و سی و چهل نداشتن
کلا هندی کپ احتمالا تو بخش سینگل هست ولی عمرا تو انلاین نیست
البته فیفا بخش روحیه داره که اصلا ربطی به هندیکپ نداره و تا حدودی هم خودتون میتونید تعویض و حفظ و توپ و حتی شوتای از راه دور کنترلش کنید و روحیه تیمی که بهم میریزه رو بالا بیارید
من بهت اثبات میکنم هندیک وجود داره
خصوصا تو 17 به قدری شاهدش بودم حد نداره
درست چند بازی میبری میفتی جلو آدم قوی
اون طرف هم قویه شکی درش نیست ولی قرار نیست هر اتفاقی تو بازی افتاد بذاریم پا قوی بودن طرف
بازی پره باگه شکی توش نیست ولی یهو یبنی کله باگهای بازی بر علیه ته
اینام نمونش از 17
الان به نظرت کجای این یارو قوی بود
من نمیتونم این چیزا رو بذارم بابت قوی بودن طرف چون بخوام از این جور گل های که تو 17 خوردم فیلم بدم باید 1 گیگ فیلم بدم بیرون
هندیکپ هست خوبش هم هست
نمیخوام بگم هندیکپ همش بر ضدم بوده بعضی جاها به نفعم بوده ولی بخوام نبست بدم 90٪ بر ضدم بوده
طوری که منی که تو 16 خیلی خوب بودم با دوستام 17 میزدم اکثرا دلشون برام میسوخت میگفتن نسخه تو باگ ادیشن
حتی میتونم بگم هندیکپ نیمه ی داریم یعنی یهو میبینی تا دیقه 70 بازی بر ضدته بعدش درست میشه بر علیه طرف ساز و کارش معلوم نیست
حیفف که کل کل بی جاست دو روز دیگه فوتبال میادشما این کلیپارو امده داری هر 10 روز یبار میزاریشون