FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
تنها شش ساعت تا پایان انتظار
خوبیش اینه که یجوری تنظیم شده نود رو ببینیم تموم که شد با خیال راحت بریم سر وقت FIFA :D

التیمیت بازی میکنی ؟
اگه تونستی امشب یا فردا یه لطفی کن برو قسمت FUT CHAMPIONS رو یه تست بزن ببین راحت بازی میکنی بدون دیلی..البته اگه التیمیت بازی میکنی وگرنه هیچی
چون دیدم نسخه ایکون رو خریدی گفتم شاید بازی کنی

یه نکته اضافه کنم دوستان اگر فیفا به قول معروف تو اپدیت ها این مدل دفاعو خراب نکنه به نظرم بازم یه گام به فوتبال واقعی نزدیک تر شده
تو فوتبال واقعی تیمی که دفاع خوبی نداره معمولا نمیتونه موفق بشه ما تاریخچه فوتبال ملی وباشگاهی رو هم مرور بکنیم متوجه میشیم که معمولا تیمهایی که قهرمان میشن دفاع خوبی داشتن.
فیفا داره این پیامو میده که اگر میخوای تو فیفا18موفق بشی باید اول دفاع کردن بلد باشی.
با این حساب توبخش انلاین کسی که مبتدی هست با وجود هندیکپم شاید نتونه از پس حریف قدر بربیاد دفاع تقریبا حالت دستی پیدا کرده و کسی که ناشیه نمیتونه با یک کار کشته رقابت بکنه البته اینا پیشبینی هست باید ببینیم در نهایت چه اتفاقی میوفته
حرف شما تا حدودی درسته
مثلا با تیم یووه خیلی راحت تره دفاع کردن چون واقعا دفاعشون خوبه
ولی اخه رئال مادرید چرا دفاعش پرته؟ یعنی در واقعیت هم دفاع رئال مالی نیست؟؟؟
من که لذت نبردم از این نوع دفاع کردن امیدوارم بهبود پیدا کنه.

تنها شش ساعت تا پایان انتظار
خوبیش اینه که یجوری تنظیم شده نود رو ببینیم تموم که شد با خیال راحت بریم سر وقت FIFA :دی

ای نامرد :D
بچه هایی که التیمیت بازن :) تو گروهی که لینکش تو تاپیک التیمیت تیم ۱۸ هست عضو شن راحتتر در ارتباط باشیم :)

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

• Like
Reactions: Horror
التیمیت بازی میکنی ؟
اگه تونستی امشب یا فردا یه لطفی کن برو قسمت FUT CHAMPIONS رو یه تست بزن ببین راحت بازی میکنی بدون دیلی..البته اگه التیمیت بازی میکنی وگرنه هیچی
چون دیدم نسخه ایکون رو خریدی گفتم شاید بازی کنی
fut champion فعلا باز نيست

• Like
Reactions: ALI77

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or