FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
دوستان تشویق ایسلندی اضافه شده نه؟من سرگرم بازی بودم حواسم نبود فقط یه لحظه اخر تشویق ایسلندی که تند میشه رو متوجه شدم.خیلی باحال بود
یه چیزم در مورد نورپردازی بگم.ea تو تریلرهایی که نشون میداد تاریکی مشخص بود.اگه برین نگاه کنین متوجه میشین

یادمه یکی از بچه ها اینجا یه عکسی گذاشته بود از راموس که بدنش به طور سه بعدی اسکن شده مدیلینگ بی نقصی داشت اما راموس تو نسخه دمو کپ نسخه 17 هست هیچ فرقی نکرده ! حالا قضیه از چه قراره مشخص نیست امیدوارم تو نسخه اصلی این موشن پلیر که گفتن رو ببینیم واقعا

de34fb75f6a4df87dbd1115141e0b46d.jpg

Sent from my SM-J510F using Tapatalk[/QUOTE]

دیگه وجود اسلایدر رو خیلی بت کردی. 99 درصد افراد به اسلایدر ها دست نمیزنن، تو بخش های آنلاین مگه اسلایدر کار میکنه؟ یا کیک آف دو نفره با دوستان؟ اسلایدر به کار تعداد خیلی کمی میاد.

تو کریر مدو حساب نکردی
کریر بخش مهمیه تو فیفا حتی انلاین بازا هم کریر مد میزنن. وقتی افلاین بازی میکنی قطعا به اسلایدر ها نیاز پیدا میکنی.
اتفاقا اسلایدر ها خیلی به کار میان. اونا رو برای قشنگی نزاشتن
این 99 درصد از کجا اومده؟

• Like
Reactions: ehsas1
اقا اين داستان اسليدر هارو بزاريد كنار
من بالا تر توضيح دادم اسلايدر ها چي هستن ولي يه بار هم استفاده نكردم براي بازي
كلا كسي كه علاقه به استفاده از چيت كد و ماد داره با ااسلايدر هم ميتونه كنار بياد
شما بلند ميشي ميزي يه مسابقه اي چيزي دست به اسلايدر ميزارن بزني؟!انلاين بازي ميكني اسلايدر ...ديفالت باز بازي هرچي هست بايد بمونه....پس بهتره گند ماري كه ميكنن رو با اسلايدر مااه نكشيم روش

بلند میشیم بریم مسابقه ای چیزی؟ این همون نودو نه درصدیه که قبلی گفت. اخه عزیزم دلبر من چند درصد افراد میرن مسابقات این فرمی؟
ما میخواییم تو خونه چنددقیقه فوتبال بازی بکنیم ولذت ببریم دم سازنده بازی گرم که اجازه داده خودمون تصمیم بگیریم بازی رو اسونتر بکنیم یا سخت تر وچالشی تر.
شما با اسلایدر بازی رو سخت تر بکن ببین تو انلاین به کارت میاد یانه دوما اصلا بخش انلاین با افلاین فرق میکنه اینا رو با هم قاطی نکنید

• Like
Reactions: ehsas1 and Hodor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or