FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
قبلا با دیدن چندتا گیم پلی از یوتوب گفتم دروازبانا ضعیف تر شدن که البته برخی اونو خوب میدونن که مثل ۱۷ واکنشهای خیلی خفن نمیبینیم وطبیعی تر شده ! واقعا تک به تک ها هیچ چالشی ندارن !
توی دفاع cpu کمکت نمیکنه که این البته خوبه ولی دروازبانها رو نمیپسندم ، فقط یکم تفاوت توی قدرتها رو بیشتر میکردن ولی دیگه نه اینجوری ، امسال بازیها به شدت پر گل میشه !

من شک ندارم خیلی از این مشکلاتو تو نسخه نهایی حل میکنن . ساخت این بازی مال چند ماه پیشه قطعا بازخوردا رو دریافت کردن
دوما واقعا اسلایدر ها تو بازی موثر هستن شما شوت ارور رو بالا ببر ببین میشه فرتو فرت از دور گل زد با نه
همین اسلایدر هایی که فیفا داره می ارزه به کل انمیشنو مدلینگو گرافیک بازی pes
pes یه آش میپزه برای یک سال وباید با همون خوراک یه سال سر کنی ولی تو فیفا این اسلایدر ها بازی رو اغلب نجات میدن و میتونی شرایطو برای بازی سخت تر یا اسونتر بکنی.

ولی اگر به فرض مثال این مسئله شوت پشت محوطه حل نشه حتی با اسلایدر به نظرم مرگ بازی و گیم پلیو میشه رسما اعلام کرد. تو فیفا 17 تقریبا همه چیز رندومی بود نمیشد حساب کنی این بازی از راه دور گل میزنی یا با سانتر یا هر چی بسته به شرایط بازی از موقعیت استفاده میکردیم عین خود فوتبال واقعی. ولی الان با دمو دغدغه اصلی من اینه توپو ببرم پشت محوطه جریمه یه شوت بزنم وگل. این میشه( باگ بازی ) نه فوتبال همون چیزی که pes برای مردم ارائه میده. توpes اغلب بازی تو گوشه های زمین جریان داره چرا؟
چون بیشترین گل ها وموقعیت ها با سانتر ایجاد میشه و همین باگا با عث شد که pes سالها پیش نابود بشه خرما وحلواشم خیلی زود خیرات بشه.

سلام
یادآوری:
نسخه دمو فیفا17 باگ گل زدن از روی ضربات کرنر رو داشت خیلی هم شدید بود!
ولی
تو آپدیت اول این مشکل رو حل کرد
تازه
بعد از اون 10 تا آپدیت دیگه هم برای بازی منتشر کرد و سعی کرد تو هر آپدیت بازی رو بهینه تر کنه،یعنی در مجموع 11 آپدیت!
تقریبا ماهی یک آپدیت...!!!
پس
نگران نباشید
ایشالا مشکلات حل خواهد شد;)

من از گیم پلی خوشم اومد ولی خوب انگار دروازره باناش توپ هایه بلند رو شرجه نمیزنن همش شیرجه با پرش کم میزنن اگه نورپردازی رو درست کنن نسخه اصلی بهتر باشه تا دمو میخرمش حتمن

اون ویژگی هتریکی که تو پس اضافه کردن(همونی که بازیکنی که هتریک کرده توپو برمیداره آخر بازی)تو فیفا هم اضافه شده من با جیووانی دوس سانتوس هتریک کردم یهو آخر بازی دیدم توپ دستشه

اون ویژگی هتریکی که تو پس اضافه کردن(همونی که بازیکنی که هترک ککرده توپو برمیداره آخر بازی)تو فیفا هم اضافه شده من با جیووانی دوس سانتوس هتریک کردم یهمو آخر بازی دیدم توپ دستشه
پارسال هم بود این مورد!

اون ویژگی هتریکی که تو پس اضافه کردن(همونی که بازیکنی که هتریک کرده توپو برمیداره آخر بازی)تو فیفا هم اضافه شده من با جیووانی دوس سانتوس هتریک کردم یهو آخر بازی دیدم توپ دستشه
فکر کنم این از 16 تو فیفا بود:-?

• Like
Reactions: **AMIR** and ehsas1
ربطی به گیگ نداره. هسته گیم پلی بازی شاید نهایتش ۲ گیگ باشه که به طور کامل توی دمو گنجانده شده.
بقیه حجم واسه لباس و کیت و فیس و استادیوم و از این حرفاست.
درسته ربطی به گیگ نداره ولی هیچوقت نسخه اصلی باگ های دمو رو نداشته و نخواهد داشت
همیشه سرعت بازی در نسخه اصلی با دمو متفاوت بوده ... سختی و آسونی بازی و ...
ولی ریتم کلی یا همون گیم پلی به دمو نزدیک خواهد بود

درکل بازی نسبت به 17 سریع تر شده تعجب میکنم انقدر گفتن بازی کند شده.

خدایی چطور میگی بازی سریعتر شده...!!

کافیه 18 بازی کنی و بعدش پشتش بری 17 بازی کنی....کاملا معلومه بازی سنگین تر و کند تر شده...

آخرین ویرایش:

خسته نباشی... خیلی وقته این ویژگی رو داره بازی...

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or