Attachments
آخرین ویرایش:

تو 17 انیمیشن های داوری چه خود داور چه برخورد بازیکنا با داور خیلی خشک و مصنوعیه.مثلا در یه صحنه داور میره پیش بازیکن که بهش کارت بده بازیکن ساکت وایساده و منتظره داور کارت بده .وقتی داور کارتو از ماتحتش درمیاره(یاد تام و جری میفتم که هروقت میخواستن کبریت رو روشن کنن چوب کبریتو به باسنشون میزدن روشن میشد:grinningیه گیم پلی تقریبا جدید دیدم از بتا اومده.
انیمیشن برخورد توپ به صورت بازیکن و واکنش بازیکن رو نسبت به این برخورد اضافه کردن که جالبه.
همینطور برخورد بازیکنا رو هوا باهم خیلی جالب تعادلشون بهم میخوره و میفتن که جدیده.
لبخند زدن بازیکنا توی خیلی صحنه ها و همینطور بسته بودن دهنشون در برخی مواقع مثل اعلام آفساید هم فیکس شده.
پاس دادن یه سری بازیکنا مثل کروس و راموس تقریبا منحصر به فرده.
ای کاش انیمیشن شوت کردن توپ توسط دروازه بان وقتی توپ دستشه رو هم عوض میکردن سالهاست همینه.
داور چهارم نمیدونم چرا همچنان کنار زمین تابلو به دست واستاده!!
واکنش هوادارا وقتی توپ از دست میره تو زمین خودی هم جالبه
چهره ها توی بتا که همون قبلیاس ولی حتم دارم خیلیا رو عوض کردن. مثل کروس و راموس و سوارز چون عکساش رو دیدم.
رئالیها هم غصه نخورن کاسمیرو تو دمو دیفالته فیسش ولی تو نسخه اصلی با یه آپدیت درست میشه قطعا
دلیل دارم چون کاراسکو هم توی دمو بده همینطور نیمار که مثل سال پیشه که توی تبلیغات جدید درست شده
یه آپدیت عکس بازیکنا و چهره حتمیه توی همون یک ماه اول انتشار
بالای 50 چهره جدید فقط مربوط به لیگ انگلیس اضافه شده که نوید لیگ انگلیس رویایی رو میده واسه کریر بازا![]()
View attachment 79018 اورال یه سری از تیم ها
دقیقا با بیشتر حرفاتون موافقم. ولی فک میکنم این مسئله ی قیمت برا ما مهم باشه چون باید 200 هزار تومن پولشو بدیم تو چن ماه اول. ولی تو اروپا و امریکا به دلیل در آمد بالایی که دارن ممکن زیاد براشون گرون نباشه. حداقل در امد تو امریکا 4000 دلار (برای قشر متوسط رو به پایین ) اما تو ایران حداقل درآمد 2 میلیون تومن . بازی 200 هزار تومن . ینی 6-7 برابر بیشتر به ما فشار میاد برای خرید بازی

طوری حرف میزنی یکی نفهمه میگه دکتر صدری،عزیزم شما که این همه حالیته بیا یه تایپیک بسازیم همینجا فقط من و تو بحث کنیم در مورد فوتبال ببینم کی بیشتر حالیشه،یه عده از فوتبال چی میخوان؟ سه متر مطلب نوشته دوهزار نمی ارزه
فوتبال چیه به نظرتون که میگین اینا فوتبال نیست؟شوت چرخشی سوباسا و شوت ببر اسای کاکرو رو اضافه بکنن خوبه؟
شما تفکرات فانتزی خودتونو برای خودتون نگه دارین اگر فیفا یه حرف اینا گوش بده گور خودشو کنده.یه مدلینگو انمیشن وفیزیکو علم کردن الکی میتازن.
بازم توصیه من به یک عده اینه که برید فوتبال ببینید میدونم تو عمرتون لگد به توپ نزدید ولی برید فوتبال ببینید. عمرتو گذاشتی پای گیمو فضای مجازی و... بعد میاد تحلیل بازی میکنی؟ نکن برادر من. شاید از نظر گیمی صاحب نظر باشن برخی ولی درمورد شبیه سازان بازی مثل فوتبال به نظرم سکوت براشون بهترین کاره
اینقدر دیگه pes مسخره شده اینا رفتن سراغ بسکتبال . بی خیال فوتبال شدن غرورشونم اجازه نمیده فیفا بازی بکنن عجیبن غریبا
این همه پول خرج دفاع کردیم آخرش شد ۸۲ ؟View attachment 79018 اورال یه سری از تیم ها