FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
آقا بحث لایسنس خیلی پیچیده تر از این مساعل هست که فک میکنید. حالا چون با ea یا هر شرکت دیگه به کل مشکل دارید رو نمیدونم و اینکه بازی مورد علاقتون رو هم برای مظلوم نمایی (ببخشید البته و با عرض معذرت اینو میگم چون احترام زیادی به اطلاعات گیمینگ برخی دوستان پیس باز قاعلم) شبیه ساز نمیدونید اما در تاپیک مربوطه از انیمیشن های دو سه ثانیه ای با شوق و ذوق کلیپ میزارید و تاکید دارید که ببینید چقد به واقعیت نزدیکه و حرف خودتونو سند میزارید و میگید هبچکدوم شبیه ساز و سیمولیتر نیستن در صورتی گفتم و تکرار مکررات نمیکنم من خوراکم فوتباله وقتی فیفا بازی میکنم شبیه ساز بودنو حس میکنم کامل البته با تمام نقاط ضعفش ولی هیچی تو این دنیا کامل نیست...
خواهشا هی این مسعله کلیشه ای رو هم نگید که ای کاش 2k بازی میساخت و پوز دو شرکت جهان خوار ea و طفل معصوم و مظلوم واقع شده konami رو به خاک میمالید فوتبال با بسکتبال خیلی فرق داره... حداقلش اینه من با فیفا یه سال میتونم کامل سر کنم و مواقع بیکاریمو با گیم پلی زیباش پر کنم و برا سیمولیت شدن بیشترشم تو افلاین تنظیمات و اسلایدرارو بیشتر به سمت شبیه سازتر بودن میبرم دیگه از یه بازی ویدویی چی میخواین نکنه میخواین بیاد با این سخت افزار های محدود فوتبال واقعی تحویلتون بده والا همینم نعمته... هر سال هم داره بهتر میشه دندم نرم برا بازی کردنشم بالا صد و پنجاه هزار پیاده میشم تا یکسال از بازی لذت ببرم...
لایسنس چیزی نیست که بیایم به یکی تعارف کنیم و توروخدا بیا تو بگیرش... لایسنس جزیی از شبیه ساز شدنه... و الا همون الدرافورد هم لایسنس داشت قبلنا بازی pes توش ادم بازی میکرد انگار بازی بدون تماشاگره با اون گزارشگر خوابالودش...

شخصا تو این مدت چندین بار پیش اومده که تو اینستا یه کلیپ دیدم از فیفا ۱۸،میام اینجا ببینم که کسی راجبش صبحت کرده یا نه،تحلیلی چیزی یا اینکه آیا اصن راجب خود بازی صحبت میشه؟ ولی بجاش همش شده کلکل و حرفای بیهوده.
حال آدم بهم میخوره.بعد جالبه یه نکته ای وجود داره که هیچکس از موضع خودش کوتاه نمیاد خب دیگه چرا بحث میکنید؟:|
از مدیرا خواهش میکنم یه تاپیک دیگه بزنن برای مقایسه دوتا بازی دوستان صحبتاشونو اونجا انجام بدن.

یه گیم پلی تقریبا جدید دیدم از بتا اومده.
انیمیشن برخورد توپ به صورت بازیکن و واکنش بازیکن رو نسبت به این برخورد اضافه کردن که جالبه.
همینطور برخورد بازیکنا رو هوا باهم خیلی جالب تعادلشون بهم میخوره و میفتن که جدیده.
لبخند زدن بازیکنا توی خیلی صحنه ها و همینطور بسته بودن دهنشون در برخی مواقع مثل اعلام آفساید هم فیکس شده.
پاس دادن یه سری بازیکنا مثل کروس و راموس تقریبا منحصر به فرده.
ای کاش انیمیشن شوت کردن توپ توسط دروازه بان وقتی توپ دستشه رو هم عوض میکردن سالهاست همینه.
داور چهارم نمیدونم چرا همچنان کنار زمین تابلو به دست واستاده!!~X(
واکنش هوادارا وقتی توپ از دست میره تو زمین خودی هم جالبه :)>-
چهره ها توی بتا که همون قبلیاس ولی حتم دارم خیلیا رو عوض کردن. مثل کروس و راموس و سوارز چون عکساش رو دیدم.
رئالیها هم غصه نخورن کاسمیرو تو دمو دیفالته فیسش ولی تو نسخه اصلی با یه آپدیت درست میشه قطعا:-c
دلیل دارم چون کاراسکو هم توی دمو بده همینطور نیمار که مثل سال پیشه که توی تبلیغات جدید درست شده:-q
یه آپدیت عکس بازیکنا و چهره حتمیه توی همون یک ماه اول انتشار:-q
بالای 50 چهره جدید فقط مربوط به لیگ انگلیس اضافه شده که نوید لیگ انگلیس رویایی رو میده واسه کریر بازا:-bd

اکانت ea توییت کرد فردا اورال ها رو منتشر میکنن :)
c1870e415b9600f7b0b365ca735809ae.jpg

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

یه گیم پلی تقریبا جدید دیدم از بتا اومده.
انیمیشن برخورد توپ به صورت بازیکن و واکنش بازیکن رو نسبت به این برخورد اضافه کردن که جالبه.
همینطور برخورد بازیکنا رو هوا باهم خیلی جالب تعادلشون بهم میخوره و میفتن که جدیده.
لبخند زدن بازیکنا توی خیلی صحنه ها و همینطور بسته بودن دهنشون در برخی مواقع مثل اعلام آفساید هم فیکس شده.
پاس دادن یه سری بازیکنا مثل کروس و راموس تقریبا منحصر به فرده.
ای کاش انیمیشن شوت کردن توپ توسط دروازه بان وقتی توپ دستشه رو هم عوض میکردن سالهاست همینه.
داور چهارم نمیدونم چرا همچنان کنار زمین تابلو به دست واستاده!!~X(
واکنش هوادارا وقتی توپ از دست میره تو زمین خودی هم جالبه :)>-
چهره ها توی بتا که همون قبلیاس ولی حتم دارم خیلیا رو عوض کردن. مثل کروس و راموس و سوارز چون عکساش رو دیدم.
رئالیها هم غصه نخورن کاسمیرو تو دمو دیفالته فیسش ولی تو نسخه اصلی با یه آپدیت درست میشه قطعا:-c
دلیل دارم چون کاراسکو هم توی دمو بده همینطور نیمار که مثل سال پیشه که توی تبلیغات جدید درست شده:-q
یه آپدیت عکس بازیکنا و چهره حتمیه توی همون یک ماه اول انتشار:-q
بالای 50 چهره جدید فقط مربوط به لیگ انگلیس اضافه شده که نوید لیگ انگلیس رویایی رو میده واسه کریر بازا:-bd
تو 17 انیمیشن های داوری چه خود داور چه برخورد بازیکنا با داور خیلی خشک و مصنوعیه.مثلا در یه صحنه داور میره پیش بازیکن که بهش کارت بده بازیکن ساکت وایساده و منتظره داور کارت بده .وقتی داور کارتو از ماتحتش درمیاره(یاد تام و جری میفتم که هروقت میخواستن کبریت رو روشن کنن چوب کبریتو به باسنشون میزدن روشن میشد:grinning:) بازیکن شروع به حرف زدن میکنه.از جمله چیزاییه که حتما باید فیکس بشه.واقعا داغونه این چیزا
مورد بعدی قضاوت داوره که خیلی احمقه.دقیقه 94 وسط زمین پاس میدی که بازیکنت داره تک به تک میشه سوت پایان بازیو میزنه
یه باگم تو داوری هست که وقتی توپ همزمان به تیرک و دست گلر برخورد میکنه داور پنالتی میگیره
یه دستی به سر و روی این چیزا نمیکشه :unamused:

چی میشدلیگ چینو اضافه میکردن :D
اگه اشتباه نکنم تیم ملی چین تو بازی هست پس قضیه چیه لیگشو قرار داد نبستن !!
دیگه نمیشه امید داشت نه ؟ اگه خبری بود باید میگفتن
هالک / اسکار / رامیرس و یه سری بازیکنای خیلی خوب تو چینن خوراک التیمیت هستن..حیف ...ای کاش میشد شانگهای و گوانژو رو حداقل بزارن تو تیمای برتر از هر کشور .. همون جا که یه سری تیم مثل شاختار هستن

• Like
Reactions: amirroz2012
دقیقا با بیشتر حرفاتون موافقم. ولی فک میکنم این مسئله ی قیمت برا ما مهم باشه چون باید 200 هزار تومن پولشو بدیم تو چن ماه اول. ولی تو اروپا و امریکا به دلیل در آمد بالایی که دارن ممکن زیاد براشون گرون نباشه. حداقل در امد تو امریکا 4000 دلار (برای قشر متوسط رو به پایین ) اما تو ایران حداقل درآمد 2 میلیون تومن . بازی 200 هزار تومن . ینی 6-7 برابر بیشتر به ما فشار میاد برای خرید بازی

خب آره متاسفانه اینم هست ... از این لحاظم شانس نداریم وگرنه 60 دلار در سال واسه یه امریکایی یا انگلیسی پولی نیست ... واسه ما زیاده
همونشنم حاضریم بدیم فقط ای کاش یه بازی استاندارد تحویل مون میدادن
هر کدوم یه خوبیایی داره یه بدیایی ... ولی خسته مون کردن دیگه اینقدر رو نگه داشتن بدیاشون اصرار دارن !!
یعنی فیفا اگه مدلینگ و انیمیشن و کریشن سنتر رو درست میکرد من دیگه هیچی اضافه تر ازش نمیخواستم ... یا همین گلم پلی تکراری میساختم (چون بالاخره یه بیس قابل قبولی داره ... عالی نه! ولی قابل قبوله) نهایتش یه کم با اسلایدر ها ور میرفتم ...
از اونطرف پیس یه کم پاس هاش و شوت هاش آزادتر بود و کمتر حالت اسیست داشت ... یه کم دریبلینگ آزادتر و سخت تر بود ... چیز دیگه ای آنچنان ازش نمیخواستم، با همین تنوع کم مود ها و نبود لایسنس ها میساختم ...
خداییش هیچکدوم اینا که گفتم توقع زیادی نیست ... اما هیچکدوم از این پکیج های حداقلی رو هم هیچکدوم از بازیا ارائه نمیدن ... دقیقا نقطه قوت هر کدوم نقطه ضعف اونیکیه !!
اگه خوبیاشون جمع میشد تو یه بازی جای 60 دلار 120 دلار هم حاضر بودم بدم !! ولی نیست دیگه ... همچین فوتبالی نداریم متاسفانه

آخرین ویرایش:
یه حرفی هست دوسه روزه میخوام بگم وقت نمیشه
این درست هست که فیفا بهترین گیم پلی رو داره ولی این گیم پلی تقریبا از فیفا13 حفظ شده و زیادتغییری نمیکنه مدلینگ و انیمیشن های ضعیف همچنان ادامه دارد چرا؟چون بازی رقیب انچنانی نداره از اونور میبینی 2k وادار میکنه ea به بازی بسکتبالش چند سال استراحت بده امسال تازه بهشون گفته یه شماره بسازن که نسبت به شماره های قبلش خیلی پیشرفت کرده
ea کلا یه کمپانی هست که خیلی رقیب روش تاثیر گذار هست بطوری که نباشه بخودش فشار نمیاره ولی رقیب باشه خودشو به درودیوار میزنه پیشرفت میکنه همین پیشرفت فیفا در نسل هفتم بخاطر رقیب درست حسابی بود یه مسئله ای هست که دوستان نمیدونن من در قالب مثال بیشتر توضیح میدم یادمه ویتا اواخر 2012 اومد و فیفا12 هم داشت من بازیو نگرفتم صبر کردم فیفا13 بیاد بعد گرفتم(ویتا غیر فیفا هیچ بازی فوتبالی نداره pes هم نداره)بازیو دانلود کردم دیدم فقط منوها و اورال فیفا12 عوض شده همچنین اهنگشهاش دیگه کلا بازی همون فیفا12 هست که انداختن به نام فیفا13 به ملت اگه رقیب درست حسابی بود هیچوقت ea همچین کاری نمیکرد الانم همینه متاسفانه ea رقیب در اون سطح نداره که بخواد خیلی پیشرفت کنه هرسال کونامی هم که کمپانی پول داری هست ولی این نسل زده به تیزبازی و خرج نکردن از انور توقع داره بیشترین سود رو داشته باشه
این بحث اومدن 2k به سمت بازی فوتبالی هم مال الان نیست مال نسل هفتم هست نسل عوض شد و کاربرا عوض شدن و دوستان در جریان نیستند بهرحال فعلا بهترین بازی فوتبالی همین فیفا هست اینو هم کسی کتمان کنه قطعا داره چشمش رو به روی واقعیت ها میبنده کسی هم که انتقادی میکنه صد در صد pes فن نیست بچه های قدیمی pes باز که انتقاد میکنن بنظرم ایدیهاشونو توی تنظیمات بذارن که ببینن بابا اینا هم فیفا بازن اون فیفا15 که افتضاح بود من خودم یه مدت رفتم pes2015 کسی که pes فن باشه پیشرفت فیفا رو اصلا قبول نداره مثه اون بنده خدا که یوزر نیمش پر از عدد هست

یه عده از فوتبال چی میخوان؟ سه متر مطلب نوشته دوهزار نمی ارزه
فوتبال چیه به نظرتون که میگین اینا فوتبال نیست؟شوت چرخشی سوباسا و شوت ببر اسای کاکرو رو اضافه بکنن خوبه؟
شما تفکرات فانتزی خودتونو برای خودتون نگه دارین اگر فیفا یه حرف اینا گوش بده گور خودشو کنده.یه مدلینگو انمیشن وفیزیکو علم کردن الکی میتازن.
بازم توصیه من به یک عده اینه که برید فوتبال ببینید میدونم تو عمرتون لگد به توپ نزدید ولی برید فوتبال ببینید. عمرتو گذاشتی پای گیمو فضای مجازی و... بعد میاد تحلیل بازی میکنی؟ نکن برادر من. شاید از نظر گیمی صاحب نظر باشن برخی ولی درمورد شبیه سازان بازی مثل فوتبال به نظرم سکوت براشون بهترین کاره
اینقدر دیگه pes مسخره شده اینا رفتن سراغ بسکتبال . بی خیال فوتبال شدن غرورشونم اجازه نمیده فیفا بازی بکنن عجیبن غریبا
طوری حرف میزنی یکی نفهمه میگه دکتر صدری،عزیزم شما که این همه حالیته بیا یه تایپیک بسازیم همینجا فقط من و تو بحث کنیم در مورد فوتبال ببینم کی بیشتر حالیشه،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or