Attachments
آخرین ویرایش:
دقیقا با بیشتر حرفاتون موافقم. ولی فک میکنم این مسئله ی قیمت برا ما مهم باشه چون باید 200 هزار تومن پولشو بدیم تو چن ماه اول. ولی تو اروپا و امریکا به دلیل در آمد بالایی که دارن ممکن زیاد براشون گرون نباشه. حداقل در امد تو امریکا 4000 دلار (برای قشر متوسط رو به پایین ) اما تو ایران حداقل درآمد 2 میلیون تومن . بازی 200 هزار تومن . ینی 6-7 برابر بیشتر به ما فشار میاد برای خرید بازیخب اینجا چند تا نکته وجود داره !! شما نصف شو اینوری حساب میکنی نصف شو اونوری !!! (مثل این دخترا که که بحث نظر و تصمیم باشه میگن 50-50 مثل اروپاییا ... ولی بحث مهریه باشه اسلامی میشن میگن حق زنه !!!)
خب اگه بازی سالانه س ! نباید قیمتش با بازی ای که 4 سال پاش زحمت کشیده شده یکی باشه !!
سالانه س؟ نمیشه خیلی تغییرش داد؟؟ باشه قبول ! ولی خب وقتی خیلی تغییر نمیده نباید قیمت کامل بگیره ! بازی سالانه رو بذاره 30 دلار ... باشه اونوقت حرف شما درست !
از طرف دیگه شما میگی نمیشه هر سال زیر و روش کرد، باشه ! ولی 4 سال یه بار که دیگه باید بشه !! هنوز که هنوزه بازی بعد از 7 نسخه ! نسبت به فیفا 12 تغییرات بنیادی نداشته !
بابا حداقل این مدلینگ ها و این شبیه سازی حرکات بدن رو که میتونستن درست کنن !! چجوری pes با اون تیم سازنده فسقلی ! تونسته این مورد رو درست کنه ؟!! فیفا با این همه سرمایه و این همه فروش و این همه نیرو نمیتونه؟؟؟ تو pes هر بازیکنی رو از راه دور ببینی دویدنش ... پاس دادنش ... دقیقا عین استیل خودشه ! مدلینگ و هیکل ها از دورترین دوربین بازی هم قابل تشخیصه که این کدوم بازیکنه !! ... حالا اصلا اگه بگیم گیم پلی داغون ... ولی پس وقتی همین مدلینگ ها انجام شده یعنی کار شدنی ای هست !! پس فیفا هم میتونه اینکارو بکنه و به این مدلینگ برسه ! پس این حرف که فیفا دیگه جا واسه پیشرفت بیشتر نداره !! از پایه و اساس حرف مسخره ایه !!!!
مگه میشه آخه همه بازیکنای دنیا تو سه تا !!! حالت هیکل طبقه بندی بشن ؟؟!!! (توی pes هر قسمت از بدن 15 حالت مختلف داره ! و 11 قسمت مختلف هم هست که تمام حالت های مختلفش میشه 15 فاکتوریل که یعنی حدود 1300 میلیارد حالت مختلف برای هیکل !!!!! اونوقت فیفا 3 تاس !!! 3 تا !!!مگه میشه مدل دویدن واسه همه یکی باشه؟!!!!! (توی pes17 تعداد 24 حالت مختلف فقط برای استیل دویدن وجود داشت که حالت با توپ و بدون توپ جداگانه از این 24 تا انتخاب میشد ... تازه شاید تو 2018 بیشتر هم باشه این تعداد)
حالا درسته بازی مشکلات دیگه ای داره ! ولی خب وقتی این استاندارد رو در این مورد خاص بهش رسیدن، پس فیفا هم مسلما میتونه برسه ! ولی تلاشی نمیکنه !
مسلما فیفا داره کم فروشی میکنه
pes هم همینطور ... هی مینالن که ما تیم مون کوچیکه ... بودجه واسه لایسنس نداریم ... و ... خب باشه! پس غلط میکنید بازی رو 60 دلار میذارید !! تیم تون کوچیکه؟؟ بازی 30 دلاری درست کنید !! لایسنس ندارید؟ باشه خودمون میسازیم ! ولی شما دیگه نباید بازی رو بذارید 60 دلار !
کونامی هم مثل EA پول پرست ... میخواد با کمترین سرمایه گذاری سود قلمبه ببره ! نه پول به تیم سازنده pes میده ... نه نیرو استخدام میکنه براشون ... فقط پول فروش بازی رو برمیداره !!
خلاصه که انحصاری که تو ساخت بازی فوتبال وجود داره باعث شده من و شما ضرر کنیم (هر کدوم از این دو شرکت به یه نوع) یکی شون هر سال کیت ها رو آپدیت میکنه اسلایدر ها رو یه کم بالا پایین میکنه 60 دلار میگیره !! یکی شونم 20 نفر انداخته تو یه اتاق واسه ش بازی بسازن هر سال 60 دلار بابتش میخواد !!
حالا میگید مجبوریم 60 دلار بابت همین که هست بدیم و بازی دیگه ای نیست ... باشه ! ولی دیگه حداقل دفاع کورکورانه و تعصبی از این سواستفاده گر ها که بازار رو انحصاری کردن نکنید !!!
من همون موقعم که pes میخریدم هیچوقت از سیاست کونامی دفاع نکردم ! فقط نگاه کردم ببینم با امکانات موجود و چیزایی که برام مهمه، کدوم بازی کمتر داره میره تو پاچه م ! (چون نمیتونم بازی فوتبالی اصلا نخرم)
اونیکی میاد میگه pes پرایده فیفا بنزه !!! نه عزیز من ! pes پراید باشه فیفا هم نهایتش پژو 405 عه !!!! (حالا یکیش 30% کیفیت داره اونیکی نهایتا 40%!!!) دارن میکنن تو پاچه من و تو ! مثل ایرانخودرو و سایپا ! که بازار رو انحصاری کردن و واسه خودشون 3 برابر قیمت میکنن تو پاچه ما !
اینایی که از EA دفاع میکنن آدمو یاد اونایی میندازن که یه 405 میخرن عشق میکنن 4 تا رینگ اسپرت هم میندازن روش شیشه هاشم دودی میکنن فکر میکنن خفن ترین ماشین دنیا رو سوار شدن !!! ممنون ایرانخودرو هم هستن که ماشین شون از پراید سایپا بهتره !!!!!
همون قدر که دفاع کردن از پراید و سایپا مسخره س، دفاع کردن از این 405 و ایرانخودرو هم مسخره س !!
این مورد رو من به شخصه تو 3 نسخه اخیر pes دیدم که فقط حرفه! مدلینگ بازیکنا (به غیر از خالکوبی) در سطح خیلی پایینی انجام میشه! طوری که وقتی تو دوربین tele بازی میکنی اکثر بازیکنا رو اگه اسمشون رو پایین صفحه نبینی کلا نمیشناسی!بابا حداقل این مدلینگ ها و این شبیه سازی حرکات بدن رو که میتونستن درست کنن !! چجوری pes با اون تیم سازنده فسقلی ! تونسته این مورد رو درست کنه ؟!
خب این طرز صحبت و فکت دادن خیلی راحته! من میگم تو فیفا 2 میلیارد فاکتوریل حالت دویدن مختلف هست! کی میتونه اثبات کنه؟ تو عمل و اجرا مهمه حرفت درست باشه که متاسفانه نیست!مگه میشه آخه همه بازیکنای دنیا تو سه تا !!! حالت هیکل طبقه بندی بشن ؟؟!!! (توی pes هر قسمت از بدن 15 حالت مختلف داره ! و 11 قسمت مختلف هم هست که تمام حالت های مختلفش میشه 15 فاکتوریل که یعنی حدود 1300 میلیارد حالت مختلف برای هیکل !!!!! اونوقت فیفا 3 تاس !!! 3 تا !!!
ای وای پس میرن جهنم! برادر من یه جور حرف میزنی آدم فکر میکنه از یه دنیای دیگه اومدی؟ مگه این همه بازی دیگه که شونصد نسخه ساختن و کلی dlc جدا اونا زیاد فروشی کردن؟مسلما فیفا داره کم فروشی میکنه
بس کنید این حرفای الکیرو! سیاست همه شرکتهای بازیسازی برای درآمد همینه!والا ما ضرری نمیکنیم! همه لیگای معروف دنیا رو فیفا داره! هر بازیکنی میخوام دارم کلی هم لذت میبرم!خلاصه که انحصاری که تو ساخت بازی فوتبال وجود داره باعث شده من و شما ضرر کنیم (هر کدوم از این دو شرکت به یه نوع) یکی شون هر سال کیت ها رو آپدیت میکنه اسلایدر ها رو یه کم بالا پایین میکنه 60 دلار میگیره !! یکی شونم 20 نفر انداخته تو یه اتاق واسه ش بازی بسازن هر سال 60 دلار بابتش میخواد !!
من منظورم از پراید این بود که آپشنی نداره و مجبوری آپشن اضافه کنی... مثل کاری که شما با پچ میکنی! اتفاقا چون من سال پیش 1 ماهی pes میزدم تو یه فروم خارجی اتفاقی پچت رو دیدم و کلیم خوب بود دستتم درد نکنه! ولی تصور کن رو فیفا اصلا هیچکدوم از این مشکلات نیست!اینایی که از EA دفاع میکنن آدمو یاد اونایی میندازن که یه 405 میخرن عشق میکنن 4 تا رینگ اسپرت هم میندازن روش شیشه هاشم دودی میکنن فکر میکنن خفن ترین ماشین دنیا رو سوار شدن !!! ممنون ایرانخودرو هم هستن که ماشین شون از پراید سایپا بهتره !!!!!
دوستمون Phantom Pain داره میگه چرا کمپانی های دیگه نمیان بازی فوتبال نمیسازن !!ايني كه 2k و بقيه نميان فوتبال بسازن بخاطر بحث شيرين لايسانس هست
اینو که همه دوست دارندخود کونامی دوست داره یه گیمپلی رو از دو نسل پیش بدون تغییر خاصی در لایسنس و انیمیشن و... 60 دلار بهنون بده
از کونامی نا امید شدی منتظری 2K بیاد فوتبال درست کنه بزنه تو دهن فیفای جهانخوار؟!دوستمون Phantom Pain داره میگه چرا کمپانی های دیگه نمیان بازی فوتبال نمیسازن !!
من نمیدونم دوست گرامی ما پست های ما رو خوندن قبلا یا نه !؟ چون خیلی توضیح دادیم در این مورد ولی بازم خلاصه ترش رو میگیم .
! بابا 2K Sport بازی راگبیش زده بود بازی راگبی فیفا رو دقیقا مثل بازی بسکتبالش نابود کرده بود و بعدش EA Sport چون زورش نمیرسید رفت تمامی حقوق لیگ راگبی رو خریداری کرد و الان مدت هاست که دیگه 2K Sport نمیتونه بازی راگبی بسازه !! صحبت سر لایسنس و بازار انحصاری و این گرفتاری هاست .
مدیر 2K Sport سه سال پیش بود فکر کنم تو فروم 2K Sport دیوانه کرده بودن اینا رو که بیاین وارد ساخت بازی فوتبال بشین و مدیران 2K Sport گفتن به خاطر مشکلات لایسنس ها نمیتوینم و نمیخوایم وارد ساخت بازی های فوتبال بشیم !!
بازار انحصاری چنین گرفتاری ها و بدبختی هایی رو داره و باعث میشه رقابتی در کار نباشه و پیشرفتی هم در کار نباشه و عقب موندگی و ...... نمونه بارز مثال صنعت خودروی سازی در ایران هستش که در انحصاری دولت و حکومت هستش ......
اگه مشکل لایسنس ها نبود کی 2K Sport وارد ساخت بازی های فوتبالی شده بود و بساط این دو بازی فیفا و PES رو جمع میکرد و من دوست داشتم 2K Sport بیاد وارد ساخت بازی فوتبال بشه اون وقت متوجه میشدیم که این دو بازی فیفا و PES چه کلاه گشادی سر ما دارن میذارن !
برید اخبار NBA 2K18 رو دنبال کنید و ببینید چه کار ها که نکرده .............
از هر دو بازی نا امید شدم تو این نسل هشتم ! یه حرف رو هزار بار نمیگن و این صحبت 2K Sport رو که امروز دربارش نگفتم ! دیروز هم نگفتم ! مدت هاست داره دربارش صحبت میشه ....از کونامی نا امید شدی منتظری 2K بیاد فوتبال درست کنه بزنه تو دهن فیفای جهانخوار؟!ببین دوست عزیز شما مدام از انحصار حرف میزنی ولی ناقصه حرفهات EA برای داشتن لایسنس تیمها و لیگ ها و استادیومها پول خرج میکنه و هزینه سنگینی برای داشتن این لایسنس ها می پردازه ضمن اینکه هزینه سنگینی هم برای توسعه بازی میکنه ..... اینکه ما اینجا میایم انتقاد میکنیم منظور این نیست که بازی لذت بخش نیست اتفاقا فیفا بسیار شبیه ساز موفقیه با تمام ایراداتی که داره اما به هرحال یه بازیه و نباید زجرآور باشه درجه سختیش اینکه شما از انحصار شکایت میکنی من بعید میدونم حتی 2K هم بتونه یه بازی با کیفیتی در حد رقابت با فیفا بسازه دلیل نمیشه چون بسکتبال رو خوب ساخته پس اون موتور برای فوتبال هم جواب بده اون شرکت میدونه ساخت یه بازی که بتونه بازار داشته باشه و با عنوان گردن کلفتی مثل فیفا رقابت کنه هزینه سنگینی لازم داره خب ترجیح میده ریسک نکنه این انحصار هم مطلق نیست اگر مطلق بود کونامی نمی تونست نیوکمپ و وست فالن دورتموند و اون فولهام رو لایسنس کنه الان لیگ قهرمانان هم تو انحصار کونامیه پس این انحصار آرزوی کونامی هم هست اینطور نیست که اگر بقیه هم لایسنس داشتن میتونستن فیفارو بزنن کنار تو بازار موتور فراسبایت خیلی قویه و دست تیم توسعه فیفا رو حسابی باز کرده به فرض لایسنس بودن همه تیمها برای کونامی و حتی 2K بازهم فیفا جلوتر از همه اینها داره حرکت میکنه
از هر دو بازی نا امید شدم تو این نسل هشتم ! یه حرف رو هزار بار نمیگن و این صحبت 2K Sport رو که امروز دربارش نگفتم ! دیروز هم نگفتم ! مدت هاست داره دربارش صحبت میشه ....
فیفا میاد هزینه سنگین میکنه برای لایسنس ها ؟؟!! خب نکنه ! مگه کسی جلوش رو گرفته !! بعد شما فکر میکنی اینا انقدر احمقن که هزینه سنگین خرج لایسنس کنن و هزینه سنگین خرج خود بازی و سود کمی میکنن ؟؟ !!!! اینا هزینه سنگین یه بار سر لایسنس میکنن و عوضش نه دیگه رقیبی دارن و هم این که سال های بعد ترش سود زیادی از خود بازی نصیبشون میشه !! یعنی دلایلی آوردین خداییش آدم رو شوک میگیره !!!
زورشون به بازی راگبی 2K Sport نرسید و بعد سریع رفتن لایسنس لیگش رو خریدن و انحصاری کردن و باقی داستان !!! شما مثل این که اصلا متوجه معنای انحصاری نشدی !! تو صنعت های رایج در اقتصاد جهانی قوانینی هستش که باعث جلو گیری از انحصار میشه و جلو گیری از انحصار یعنی پیشرفت در اون بخش مربوطه و بازار رقابت !! ولی هنوز تو صنعت گیم چنین قانونی وضع نشده متاسفانه !
شما ها خوشتون میاد که یه جمله رو هزار بار بهتون تکرار کنیم ! میخوای ببیینیم کی فیفا باز تره کاری نداره بیا تو پیام خصوصی بیایم از نسخه اول فیفا صحبت کنیم و درباره خصوصیاتشون و ویژگی هایی که هر نسخه اضافه کرده بودن و بعد مشخص میشه من فیفا باز بودم یا نه ؟؟!!؟ اون موقعی که فیفا 08 اومد و همه داشتن PES 2008 میزدن من اومدم طرف فیفا 08 نسخه کنسولی !! چون تعصبی نداشتم !! و ندارم !!
دوست داشتم 2K Sport بازی بسازه و بزنه دتو دهن هر دو بازی فیفا و PES !! بالا هم نوشتم و بازم طبق معمول از طرف خودتون دارین حرف میزنین !! من کی گفتم بزنه تو دهن EA فقط ؟؟ اصلا EA Sport بیاد مثل نسل هفتم بترکونه و دیگه مهم نیست که NBA 2K بازی فوتبال بسازه یا نه ؟؟ مهم نیست که کدوم برند بهتر بسازه ! مهم اینه که یه بازی ساخته بشه در حد نسل هشتم حالا میخواد PES باشه و یا فیفا باشه و یا 2K !! .... بخدا شما گیر کردین سر نام این برند ها ومن چی میگم و شما چی میگین !
فیفا شبیه سازه ؟ ( شما فکر میکنی شبیه سازه خب باشه فکر کن هست فقط نمیدونم چه شبیه سازیه که حتی نتونسته مدلینگ بازیکنان رو خوب در بیاره !! که جز اولویت های اصلی هر بازی ورزشی هستش و همین طور انیمیشن ها و موتور فیزیکش ) درجه سختی لجندری فیفا 17 دقیقا همین درجه سختی سوپر استار PES 2018 نسخه دمو هستش ! حالا نسخه اصلی PES 2018 نیومده و درجه سختی لجندش رو هم نمیدونم چیه و کلا نسخه اصلیش بیاد و بعد میشه با قاطعیت صحبت کرد دربارش !
شما فکر کل کل کردنین ! قشنگ مشخصه ! ما فکر یه بازی شبیه ساز در جد نسل هشتمیم !! گور بابای هر برندی با هر نامی !!
بحث مطلق بودن چیه ؟ EA چیه ! بابا !! شما چرا خداییش سوزنتون گیر کرده سر EA ?? در این که EA Sport شروع کرد این ماجرا رو شکی درش نیست ! کونامی هم از نسخه 2017 دیگه مبجور شد بره سر داستان پارتنر کردن ! چون EA نسخه 2017 لیگ اسپانیا و یوونتوس و بایرن رو هم از کونامی گرفت و ورزشگاهای یوونتوس و بایرن و منچستر رو هم گرفت و دیگه کونامی دید داره PES میشه لخت !!! کونامی هم مجبور شد بره تو داستان پارتنر کردن و این موارد ! ( دیگه داشت تمامی لایسنس هاش رو از دست میداد و تو این جنگ نا برابر میخواستی بشیننن نگاه کنن ؟؟!! ) مشکل وضعیت لایسنس صنعت گیم هستش که قانون درست حسابی براش نذاشتن . قانون درست نباشه هر شرکتی سواستفاده میکنه از این وضعیت !
کار هیچ کدومشون درست نیست تو هزار تا پست دیگه دربارش صحبت کردیم ولی EA ید طولایی سر این داستان ها داره عزیز !! از داستان بازی راگبی و جواز پورشه و همین طور برو جلو .....
شما دوستان فیفا باز خداییش میگین بازی شبیه ساز و اونم با قدرت تمام میگین من تعجب میکنم ! هیچ کدوم از این دوبازی شبیه ساز نیستن . هیچ کدوم ! نزدیک شبیه ساز هم نشدن !!
شبیه ساز فقط به شوت ارور و پاس ارور نیست که دوست گرامی ! ما درباره PES 2018 تو تاپیک خودش حقایق رو گفتیم ! میتونستیم از صبح تا شب بیایم بگیم ای وای عجب نسخه ای بود دموی PES 208 و رویایی شده و از این صحبت ها !! ( هر چند تو بخش انیمیشن ها و مدلینگ که پیشرفت نجومی کرده بازی و از فیفا چندین پله جلوتره و چهره ها و فیزیک توپ هم پیشرفت عالی داشته و همین طور گرافیک بازی ولی هوش مصنوعی سی پی یو تو درجه سختی سوپر استار به شدت ضعیفه !! چنین مشکلی تو نسخه فیفا 17 بود در درجه سختی هوش مصنوعی ولی خب کسی خیلی نیومد بیاد بگه و ایرادی بگیره و فیلمی بذاره !! به همین راحتی !! پس PES فاجعه نیست ! ما از PES نا امید شدیم در مقایسه با PES 2017 تو بخش هوش مصنوعی بود وگرنه تو تک تک بخش های دیگه از PES 2017 یه سروگردن بهتر ساخته شده )
اتفاقا بازیش به شدت پیشرفت کرده در خیلی از بخش ها ! تو بخش هایی هم که تو تاپیک PES گفتم فرسنگ ها از فیفا جلو تره ! ولی خب تو بخش هوش مصنوعی و سی پی یو نسخه دمو که اصلا خوب نبود و هزار تا مورد داره تا نسخه اصلی بیاد و ببینیم چی میشه ! از بازیش زیاد ایراد گرفتیم چون دقیقا تو خنده دار ترین جاهای گیم پلی ایراد داره که میتونن به راحتی حلش کنن با یه اپدیت !!
اون 2K Sport هم خیلی ها همین حرف رو درباره بازی بسکتبال و راگبی میزدن !! ولی وقتی اومدن ساختن از EA جلو زدن با این که تجربه کم تری از EA Sport تو ساخت بازی های ورزشی داشتن !! 2K Sport زیر مجموعه Take Two هستش و بازی بد بسازه اون Take Two شیره اونا رو میکشه !! کلا فازشون یه چیز دیگست و این اصرار این که اونا نمیتونن بسازن هم از طرف فیفا باز ها هم برای خودش خیلی جالبه !! شما پس خبر ندارین و تشریف ببرین مقالش رو گذاشته بودم چند وقت پیش استدیو های 2K Sport رو ببینین و بدونین چند شعبه داره و چقدر پیشرفته هستن قشنگ نظرتون بر میگرده . ( موتور فیزیکی که 2K Sport ازش استفاده میکنه کم تر شرکتی از اون موتور فیزیک استفاده میکنه تو ساخت بازی )
فیفا داره جلوتر از اینا حرکت میکنه ؟؟!!! مگه 2K Sport اصلا وارد ساخت بازی فوتبال شده که بخواد جلو تر حرکت کنه یا عقب تر حرکت کنه ؟؟!! حالا مقایسش با PES در بحث فروش یه چیزی و تو فروش فرسنگ ها فیفا از PES جلو تر هستش !
اون بازی بسکتبال هم که هیچی NBA Live فقط دوبار بازی رو برده مرخصی و هر بار برگشته بازم شکست خورده در برابر NBA 2K پس این وسط یه داستانی هستش ! داستان سر سیاست های این دو شرکت هستش که زمین تا آسمان با هم تفاوت دارن !

رومل جان بعضیا فقط تعصب روی یه شرکت دارن ولاغیراز هر دو بازی نا امید شدم تو این نسل هشتم ! یه حرف رو هزار بار نمیگن و این صحبت 2K Sport رو که امروز دربارش نگفتم ! دیروز هم نگفتم ! مدت هاست داره دربارش صحبت میشه ....
فیفا میاد هزینه سنگین میکنه برای لایسنس ها ؟؟!! خب نکنه ! مگه کسی جلوش رو گرفته !! بعد شما فکر میکنی اینا انقدر احمقن که هزینه سنگین خرج لایسنس کنن و هزینه سنگین خرج خود بازی و سود کمی میکنن ؟؟ !!!! اینا هزینه سنگین یه بار سر لایسنس میکنن و عوضش نه دیگه رقیبی دارن و هم این که سال های بعد ترش سود زیادی از خود بازی نصیبشون میشه !! یعنی دلایلی آوردین خداییش آدم رو شوک میگیره !!!
زورشون به بازی راگبی 2K Sport نرسید و بعد سریع رفتن لایسنس لیگش رو خریدن و انحصاری کردن و باقی داستان !!! شما مثل این که اصلا متوجه معنای انحصاری نشدی !! تو صنعت های رایج در اقتصاد جهانی قوانینی هستش که باعث جلو گیری از انحصار میشه و جلو گیری از انحصار یعنی پیشرفت در اون بخش مربوطه و بازار رقابت !! ولی هنوز تو صنعت گیم چنین قانونی وضع نشده متاسفانه !
شما ها خوشتون میاد که یه جمله رو هزار بار بهتون تکرار کنیم ! میخوای ببیینیم کی فیفا باز تره کاری نداره بیا تو پیام خصوصی بیایم از نسخه اول فیفا صحبت کنیم و درباره خصوصیاتشون و ویژگی هایی که هر نسخه اضافه کرده بودن و بعد مشخص میشه من فیفا باز بودم یا نه ؟؟!!؟ اون موقعی که فیفا 08 اومد و همه داشتن PES 2008 میزدن من اومدم طرف فیفا 08 نسخه کنسولی !! چون تعصبی نداشتم !! و ندارم !!
دوست داشتم 2K Sport بازی بسازه و بزنه دتو دهن هر دو بازی فیفا و PES !! بالا هم نوشتم و بازم طبق معمول از طرف خودتون دارین حرف میزنین !! من کی گفتم بزنه تو دهن EA فقط ؟؟ اصلا EA Sport بیاد مثل نسل هفتم بترکونه و دیگه مهم نیست که NBA 2K بازی فوتبال بسازه یا نه ؟؟ مهم نیست که کدوم برند بهتر بسازه ! مهم اینه که یه بازی ساخته بشه در حد نسل هشتم حالا میخواد PES باشه و یا فیفا باشه و یا 2K !! .... بخدا شما گیر کردین سر نام این برند ها ومن چی میگم و شما چی میگین !
فیفا شبیه سازه ؟ ( شما فکر میکنی شبیه سازه خب باشه فکر کن هست فقط نمیدونم چه شبیه سازیه که حتی نتونسته مدلینگ بازیکنان رو خوب در بیاره !! که جز اولویت های اصلی هر بازی ورزشی هستش و همین طور انیمیشن ها و موتور فیزیکش ) درجه سختی لجندری فیفا 17 دقیقا همین درجه سختی سوپر استار PES 2018 نسخه دمو هستش ! حالا نسخه اصلی PES 2018 نیومده و درجه سختی لجندش رو هم نمیدونم چیه و کلا نسخه اصلیش بیاد و بعد میشه با قاطعیت صحبت کرد دربارش !
شما فکر کل کل کردنین ! قشنگ مشخصه ! ما فکر یه بازی شبیه ساز در جد نسل هشتمیم !! گور بابای هر برندی با هر نامی !!
بحث مطلق بودن چیه ؟ EA چیه ! بابا !! شما چرا خداییش سوزنتون گیر کرده سر EA ?? در این که EA Sport شروع کرد این ماجرا رو شکی درش نیست ! کونامی هم از نسخه 2017 دیگه مبجور شد بره سر داستان پارتنر کردن ! چون EA نسخه 2017 لیگ اسپانیا و یوونتوس و بایرن رو هم از کونامی گرفت و ورزشگاهای یوونتوس و بایرن و منچستر رو هم گرفت و دیگه کونامی دید داره PES میشه لخت !!! کونامی هم مجبور شد بره تو داستان پارتنر کردن و این موارد ! ( دیگه داشت تمامی لایسنس هاش رو از دست میداد و تو این جنگ نا برابر میخواستی بشیننن نگاه کنن ؟؟!! ) مشکل وضعیت لایسنس صنعت گیم هستش که قانون درست حسابی براش نذاشتن . قانون درست نباشه هر شرکتی سواستفاده میکنه از این وضعیت !
کار هیچ کدومشون درست نیست تو هزار تا پست دیگه دربارش صحبت کردیم ولی EA ید طولایی سر این داستان ها داره عزیز !! از داستان بازی راگبی و جواز پورشه و همین طور برو جلو .....
شما دوستان فیفا باز خداییش میگین بازی شبیه ساز و اونم با قدرت تمام میگین من تعجب میکنم ! هیچ کدوم از این دوبازی شبیه ساز نیستن . هیچ کدوم ! نزدیک شبیه ساز هم نشدن !!
شبیه ساز فقط به شوت ارور و پاس ارور نیست که دوست گرامی ! ما درباره PES 2018 تو تاپیک خودش حقایق رو گفتیم ! میتونستیم از صبح تا شب بیایم بگیم ای وای عجب نسخه ای بود دموی PES 208 و رویایی شده و از این صحبت ها !! ( هر چند تو بخش انیمیشن ها و مدلینگ که پیشرفت نجومی کرده بازی و از فیفا چندین پله جلوتره و چهره ها و فیزیک توپ هم پیشرفت عالی داشته و همین طور گرافیک بازی ولی هوش مصنوعی سی پی یو تو درجه سختی سوپر استار به شدت ضعیفه !! چنین مشکلی تو نسخه فیفا 17 بود در درجه سختی هوش مصنوعی ولی خب کسی خیلی نیومد بیاد بگه و ایرادی بگیره و فیلمی بذاره !! به همین راحتی !! پس PES فاجعه نیست ! ما از PES نا امید شدیم در مقایسه با PES 2017 تو بخش هوش مصنوعی بود وگرنه تو تک تک بخش های دیگه از PES 2017 یه سروگردن بهتر ساخته شده )
اتفاقا بازیش به شدت پیشرفت کرده در خیلی از بخش ها ! تو بخش هایی هم که تو تاپیک PES گفتم فرسنگ ها از فیفا جلو تره ! ولی خب تو بخش هوش مصنوعی و سی پی یو نسخه دمو که اصلا خوب نبود و هزار تا مورد داره تا نسخه اصلی بیاد و ببینیم چی میشه ! از بازیش زیاد ایراد گرفتیم چون دقیقا تو خنده دار ترین جاهای گیم پلی ایراد داره که میتونن به راحتی حلش کنن با یه اپدیت !!
اون 2K Sport هم خیلی ها همین حرف رو درباره بازی بسکتبال و راگبی میزدن !! ولی وقتی اومدن ساختن از EA جلو زدن با این که تجربه کم تری از EA Sport تو ساخت بازی های ورزشی داشتن !! 2K Sport زیر مجموعه Take Two هستش و بازی بد بسازه اون Take Two شیره اونا رو میکشه !! کلا فازشون یه چیز دیگست و این اصرار این که اونا نمیتونن بسازن هم از طرف فیفا باز ها هم برای خودش خیلی جالبه !! شما پس خبر ندارین و تشریف ببرین مقالش رو گذاشته بودم چند وقت پیش استدیو های 2K Sport رو ببینین و بدونین چند شعبه داره و چقدر پیشرفته هستن قشنگ نظرتون بر میگرده . ( موتور فیزیکی که 2K Sport ازش استفاده میکنه کم تر شرکتی از اون موتور فیزیک استفاده میکنه تو ساخت بازی )
فیفا داره جلوتر از اینا حرکت میکنه ؟؟!!! مگه 2K Sport اصلا وارد ساخت بازی فوتبال شده که بخواد جلو تر حرکت کنه یا عقب تر حرکت کنه ؟؟!! حالا مقایسش با PES در بحث فروش یه چیزی و تو فروش فرسنگ ها فیفا از PES جلو تر هستش !
اون بازی بسکتبال هم که هیچی NBA Live فقط دوبار بازی رو برده مرخصی و هر بار برگشته بازم شکست خورده در برابر NBA 2K پس این وسط یه داستانی هستش ! داستان سر سیاست های این دو شرکت هستش که زمین تا آسمان با هم تفاوت دارن !
حقیقت تو فروش مشخصه پسر خوبرومل جان بعضیا فقط تعصب روی یه شرکت دارن ولاغیر
حقیقت هم براشون تلخه، برا همین حرفاتو قبول ندارن
خودتو خسته نکن دوستان فکر میکنن EA باید بگه کونامی جان بفرما بازار منو بگیر! یکم وارد دنیای واقعی بشن میفهمن تو همین ایرانشم همچین خبری نیست چه برسه تو اون رقابت میلیاردی!صنعت عظیم گیم توی کل دنیا یه تجارت فوق العادست... تجارت هم شوخی بردار نیست...باید سود کنی و الا کلاهت پس معرکست.
من بحثم اصلا سر برند نبود من وضعیت رو تشریح کردم اینکه آدم 1000 خط بنویسه باعث متقاعد شدن دیگران نمیشه شما 400 کلمه استدلال میکنی برای نظر شخصیت! مقایسه فیفا با پس در بحث فروش نبود در همه جوانب کار بود در مورد 2K هم من به فرض ورودش به عرصه ساخت فوتبال گفتم فیفا جلوتره ضمنا من در مورد توانایی این استودیو شکی ندارم حالا ته این بحث اینه که من علنا از فیفا حمایت میکنم و دلیل میارم شما زیرپوستی از کونامی و بازیش داری دفاع میکنی پس بهتره ژست بی طرف نگیریم! چون نیستیم شما میتونی از فیفا انتقاد کنی بهش انتقادهم وارده منم انتقاد میکنم ولی قرار باشه بیام از پرو تو تاپیکش با ژست بیطرفانه انتقاد فنی کنم باید مثنوی هفتاد مَن بنویسم.از هر دو بازی نا امید شدم تو این نسل هشتم ! یه حرف رو هزار بار نمیگن و این صحبت 2K Sport رو که امروز دربارش نگفتم ! دیروز هم نگفتم ! مدت هاست داره دربارش صحبت میشه ....