FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
این دو سال خیلی کم پیش میومد من دو نفره افلاین بازی کنم بیشتر وقتم و میزاشتم رویه سیزن و فرندلی انلاین فکر میکردم هندیکپ و این حرفا کلا برایه انلاینه تا اینکه این چند وقته به خاطر همخونگی با یکی از دوستایه عزیزم وقتایه سرگرمیمونو فیفا دونفره میزدیم و دیدم این هندیکپ تو افلاینم هست کافیه 6 دست یا 7 دست پشته هم بازی کنید دونفریکه بازیاشونم تقریبا هم سطحه یا کلیت گیم پلی فیفا دستشونه ، جالبه یه بازی نمیشد که نمیشد یه بازیم که راحت میشد گل زد در واقه کاملا بازیا راندوم شده بود ولی تنها راهی که میشدم جلویه باگابه بازی گرفتم همین بود منظور نظیر باگایه شوتهایه به اصطلاح کات دار یا ضربه سر رو سانترها یا کرنرها دیگه تو دو بازی پشته سر هم نمیشه فقط از رویه یک نقطه خاص گل کرد و این حالت به اصطلاح هندیکپ یه جوراییی جلوشو گرفته حالا این هندیکپ فقط مربوط به اتفاقایه بازی نیست یه وقتاییی دروازبانایه حریف هم خیلی خیلی واکنشایه عجیبی رویه توپ دارن که انگشت به دهن میمونی یا توپایی که خیلی عجیب به تیر میخوره!
اینا همش اعصاب خورد کنیه برایه کسی که میخواد همیشه برنده باشه چون حس میکنه بیشتر بلده به مکانیکه گیم پلی یجوراییم حق داره اما گاهیم تو واقعیتا پیش میاد تیمی که بهترو قویترم هست ولی اخر سر بازیو میبازه!
حالا دوتا راه کاره یا هندیکپ بر دارن و بازی صرفا رویه کاکوله کسی بچرخه که بهتر بازیو بلده و گاها باگهاییی میزنه که طرفه مقابل بلد نیست حالا اسمشو ما میزاریم باگ شاید واقعا باگم نباشه مثلا شوت کردن قوی با رونالدو از یک نقطه خاص اینجوری بعد از بازیکردن زیاد حس میکنم بازی یکنواخت میشه و هیچ چالشی به وجود نمیاد!
و راهکار دوم قبول کردن این هندیکپ که میتونه هم به ضررت باشه یا به نفعت که بازیو بالانستر میکنه به نظرم
من حالت دوم میپسندم زیادم دونبال برد و باختش نیستم فقط به چشم سرگرمی نگاه میکنم که چند ساعتی از وقتمون باهاش مشغول بشیم.مخصوصا برایه روزاییی که تیمت بازی داره تا رسیدن به زمان بازی زمان کند میگزره!

داداش الان فیفا ۵ ساله داره سالی ۶۰ دلار مردمو تیغ میزنه و یه بازی ثابت تحویل میده بدون هیچ تغییری که ۶۰ دلار ارزش داشته باشه. شاید تغییراتی که توی ۵ سال اخیر داشته رو بشه یه نسخه حساب کرد. وقتی فوتبال زنان و بخش داستانی اضافه میکنه، یعنی کفگیر خلاقیتش به ته دیگ خورده. چرا باید برای ۴ تا لباس جدید ۶۰ دلار پرداخت بشه. اکه قابل ادیت باشه با همون فیفا ۱۵ میشه‌ تا فیفا ۲۰ بازی کرد بدون‌اینکه کسی اصلا متوجه بشه داری فیفا چند بازی میکنی! خودشون میدونن واسه همینه قابلیت ادیت نمیذارن.
اون کونامی بیشعور درسته هیچی از فوتبال حالیش نمیشه ولی حداقل هرسال یه تغییری حداقل توی گرافیک بازی میده که متوجه میشی بازی یه تغییر کرده! هرچند که بازیش اصلا قابل تحمل نیست.
شاید گیم پلی خیلی تغییر نکرده باشه و قبول دارم! ولی اینکه بگی تغییر خاصی نمیکنه و ارزش 60 دلار رو نداره رو اصلا قبول ندارم!
کئوم بازیه که اینقدری مد داشته باشه که شمارو 1 سال سرگرم کنه؟
من 3 ماه آخر تازه وقت کردم کریر برم! 1 ماه اول پروکلاب! بینش آلتیمیت. الانم که کلی مد برای آلتیمیت اضافه شده!
کلی هم لیگ اضافه شده دیگه چی میخواین؟ شما رجوع کن به بازیهایی که نسخه دوم سوم... داره! کدوماشون پیشرفت آنچنانی داره؟
دوستان به فیفا میرسن ییهو شمشیرو از رو میبندن و دلشون برای جیبشون میسوزه در حالی که این اتفاق رو همه بازیا میوفته!
شما میری dlc داستانی آنچارتد رو میگیری 40 دلار که کلا 8 ساعته! خودتو بکشی پلتش کنی میشه 20 -30 ساعت! فیفا تو بدترین حالت 200 ساعت گیم پلی داره! الکی نیست یک سال تو پر فروشاس! در اصل خبر اومدن فیفای جدیده که فروش فیفا رو کم میکنه!

حرفت عینه این میمونه که پراید داشته باشی صبح تا شب باهاش بیرون باشی بعد بگی دمه سایپا گرم همچین ماشینیو در اختیار ما قرار داد
الان وضع فوتبال هم همینه
خوره فوتبال باشی 1 انتخاب داشته باشی بعد بابت یکسری تغییرات (رویکردم با این نسخه 18 نیست کلی میگم) داشته باشی بعد ازت 60 دلار بگیرن
میبخشید آدم و خر فرض کنند بعد بیای ازشون هم دفاع کنی
حالا خریدن یا نخریدنش به کنار دیگه آیا این سیاست دفاع کردن ازش میخواد؟
EA اگه مرد بود اونای که تو تاپیکهای مربوط به خود EA در مورد عیوب گیم پلی FIFA حرف میزدن و بن نمیکرد
یعنی با صحبتات منو بردی تو 6-7 سال پیش با منطقای یکی از سران کشور :))
پراید ارزونترین ماشینه برادر! بهتر بود شما برای فیفا مثال درست بزنی!
مثل این میمونه شما بنز یا BMW بخری !
پراید بیشتر مثل بازیه دیگه ای میمونه که باید ماه ها بشینی بجای بازی کردن پچ بسازی و ادیت کنی آخرشم سر تکراری شدن گیم پلی بزاریش کنار!یا تهش بشینی آفلاین بزنی! بله پس دقیقا شبیه به پراید میمونه!
EA کسیو بن نکرده یه یارویی یه متنی نوشته گفته بن میکنن شماها باور کردین! این همه یوتیوبر هستن مستقیم با EA در ارتباطن حتی کلیپ طنز بر علیه EA درست میکنن! هیچکسیم کاریش نداره هر سالم یه بازی مجانی دم در خونشونه و اجازه دارن اولین pack openning هارو داشته باشن!
بازیی که باعث بشه من با تمام خستگیای کار تو راه برگشت به ترکیب و تاکتیکم برای بازی فکر کنم و بدون شبی 2-3 دست بازی خوابم نبره ارزش 60 دلار رو داره!
من که نسخه 100دلاریش رو پیش خرید کردم شما هم تونستی پرایدتو بفروش بیا سمت BMW

راستش بازی آرمانی فوتبالی من بازی ایه که انقدر سخت و تاکتیکی باشه که اصلا نتونی گل بزنی ، انقدر سنگین و فیزیکی باشه که نتونی با یه دکمه سرعت گرفتن برسی دم دروازه حریف ، دیگه اولویت خرید بازیکن PAC اون نباشه ، خلاصه از این حرفا
ولی چه کنیم که همچین بازی ساخته نمیشه ، من که نمیتونم خودمو از بازی فوتبال منع کنم پس باید سلیقه خودمو با بازار تطبیق بدم ، الان هدفم فقط سرگرمیه و بازی ایی رو انتخاب میکنم که در مجموع بتونه ۱ سال سرگرمم کنه و حوصلم سر نره ازش
در مورد هندیکپ ، راستش خیلی بیرحمه ولی واسه من بشخصه جالبه ، قبل از هر بازی نمیدونی چی میشه ، ینی این توپ فیفا انقدر مسیر آزاد و شخصیت از خود رهایی داره که لامصب معلوم نیست کجاها میره :دی اتفاقات عجیبی تو بازی رخ میده که بعد از هر گلی که میزنین واکنش نشون میدید بهش :دی
بنظر من وقتی چیزی رو که نمیتونید تغییر بدید زیاد خودتونو درگیرش نکنید ، ۲ تا بازی هست که نقاط قوت و ضعفشون برعکس همدیگست متاسفانه ، یکی رو انتخاب کنید.

یعنی با صحبتات منو بردی تو 6-7 سال پیش با منطقای یکی از سران کشور :))
مثل این میمونه شما بنز یا BMW بخری !
پراید بیشتر مثل بازیه دیگه ای میمونه که باید ماه ها بشینی بجای بازی کردن پچ بسازی و ادیت کنی آخرشم سر تکراری شدن گیم پلی بزاریش کنار!یا تهش بشینی آفلاین بزنی! بله پس دقیقا شبیه به پراید میمونه!
EA کسیو بن نکرده یه یارویی یه متنی نوشته گفته بن میکنن شماها باور کردین! این همه یوتیوبر هستن مستقیم با EA در ارتباطن حتی کلیپ طنز بر علیه EA درست میکنن! هیچکسیم کاریش نداره هر سالم یه بازی مجانی دم در خونشونه و اجازه دارن اولین pack openning هارو داشته باشن!
بازیی که باعث بشه من با تمام خستگیای کار تو راه برگشت به ترکیب و تاکتیکم برای بازی فکر کنم و بدون شبی 2-3 دست بازی خوابم نبره ارزش 60 دلار رو داره!
من که نسخه 100دلاریش رو پیش خرید کردم شما هم تونستی پرایدتو بفروش بیا سمت BMW
این نظر شماست کما اینکه ما PES بازها هم اعتقاد داریم فیفا هر سال یه بازی بی کیفیتی در حد محصولات گروه خورو سازی سایپا ! رو به صورت تکراری و با رنگ و لواب بهتر عرضه میکنه و خبری از هیچ پیشرفتی در اون نیست !
و جالب اینجاست که تعجب میکنیم که شما ها که ادعای فهم فوتبالیتون میشه چطور هنوزم فیفا بازی میکنید با اینکه در اون سمت کونامی داره کولاک میکنه تو ساخت بازی ، البته شاید دلتون خوشه به لایسنس و ... که به زودی و کم کم همرو از دستتون در میاریم :)):p

• Like
Reactions: Siamak61
منظور من ارزون بودن نبود
الان قیاس من بیشتر سر بحث انحصاره
انحصاره که سایپا رو به این وضع انداخته
انحصار که EA به یه ورش هم نیست تغییرات
در ضمن من 7 ساله پراید سوار نیستم (منظور PES)
مسئله رو درک نکردی من میگم
ما همه خوره فوتبال درست؟
صبح تا شب به ترکیب و اینچیزا فکر میکنیم درست
الان ما چندتا فوتبال داریم یه PES یه فیفا
PES که قیدشو بزن هیچ
میمونه یه FIFA
ما همه به ناچار فیفا میخریم
چرا؟
چون بازی فوتبال درست درمونی نیست جز فیفا
حالا میخواد روز 3 دست بازی نی یا 100 دست مسئله اینه که این تغییرات آنچنان در حد و اندازه خریدار نیست میخواد طرف 60 $ پول داشته باشه یا نه
عینه ماشینای ایرانی میمونه یه دست رو چراغاش میکشن میگن بیا دنا رو کردیم دنا+
من به شخصه دارم میگم دوبل و سوبل پول بازی میدی آدم و خر فرض میکنه EA
بعد میایم میگیم بازی خوبه ولی یه سری مشکل داره بعد شما عینه پیرمرده دوشواری میگین دوشواری نداره FIFA خیلی هم عالی یکه (حال روز فن های خیلی خیلی متعصب فیفا )
من خودم 18 رو میگیرم ولی بلک فرایدی
هیچ عجله یم ندارم با 17 و گرن توریسمو و دستینی سر میکنم
هم اون موقع قیمت بازیکنای التیمیت متعادل تر شده هم پول الکی تو جیب EA نمیرزم

آخرین ویرایش:
راستش بازی آرمانی فوتبالی من بازی ایه که انقدر سخت و تاکتیکی باشه که اصلا نتونی گل بزنی ، انقدر سنگین و فیزیکی باشه که نتونی با یه دکمه سرعت گرفتن برسی دم دروازه حریف ، دیگه اولویت خرید بازیکن PAC اون نباشه ، خلاصه از این حرفا
ولی چه کنیم که همچین بازی ساخته نمیشه ، من که نمیتونم خودمو از بازی فوتبال منع کنم پس باید سلیقه خودمو با بازار تطبیق بدم ، الان هدفم فقط سرگرمیه و بازی ایی رو انتخاب میکنم که در مجموع بتونه ۱ سال سرگرمم کنه و حوصلم سر نره ازش
در مورد هندیکپ ، راستش خیلی بیرحمه ولی واسه من بشخصه جالبه ، قبل از هر بازی نمیدونی چی میشه ، ینی این توپ فیفا انقدر مسیر آزاد و شخصیت از خود رهایی داره که لامصب معلوم نیست کجاها میره :D اتفاقات عجیبی تو بازی رخ میده که بعد از هر گلی که میزنین واکنش نشون میدید بهش :D
بنظر من وقتی چیزی رو که نمیتونید تغییر بدید زیاد خودتونو درگیرش نکنید ، ۲ تا بازی هست که نقاط قوت و ضعفشون برعکس همدیگست متاسفانه ، یکی رو انتخاب کنید.
دقیقا فوتبال باید همین طوری باشه نه مثه الان پینگ پونی از اینور گل بزن از اونور گل بزن
EA اگه اراده کنه تو 2 سال میتونه فیفا رو عینه واقعیت کنه
نمیدونم انواع اقسام باگا رو نبینیم بازیکنا تو هم گره میخورن و میخورن زمینو و.....
هندیکپ هم برداره چون مثه این که المپیک 2022 فیفا برا رقابت هست دیگه ضایعه ست تو همچین تورنمنتی هندیکپ پیش بیاد (به جز این که EA نسخه خاصی و برا مسابقات تدارک ببینه)

دقیقا فوتبال باید همین طوری باشه نه مثه الان پینگ پونی از اینور گل بزن از اونور گل بزن
EA اگه اراده کنه تو 2 سال میتونه فیفا رو عینه واقعیت کنه
نمیدونم انواع اقسام باگا رو نبینیم بازیکنا تو هم گره میخورن و میخورن زمینو و.....
هندیکپ هم برداره چون مثه این که المپیک 2022 فیفا برا رقابت هست دیگه ضایعه ست تو همچین تورنمنتی هندیکپ پیش بیاد (به جز این که EA نسخه خاصی و برا مسابقات تدارک ببینه)
بازار آرکید بازا وسیعتره ، تنها راهش تعریف کردن ۲ تا مود توی ستینگ بازیه یکی آرکید یکی سیمولیت ، آرکید همینیه که میبینیم و دیفالت بازیه ، سیمولیت هم اصلا کاری نداره درست کردنش فقط کافیه با اسلایدرها ور برن ، اصلا اسلایدرها رو هم بردارن چون باعث چندگانگی بین گیمرها میشه من باهاش موافق نیستم ، یه اسلایدر سیمولیت تعریف کنن مثلا درصد خطای شوت و پاس بره بالا بازی آرومتر بشه و اینا ، تنها کار سختی که واسشون داره اینه که توی آنلاین و مسابقات هم این ۲ تا حالت رو تعریف کنن و براساس اون رنک بندی کنن که با توجه به این که خیلی تنبلن عملی نمیشه متاسفانه

این نظر شماست کما اینکه ما PES بازها هم اعتقاد داریم فیفا هر سال یه بازی بی کیفیتی در حد محصولات گروه خورو سازی سایپا ! رو به صورت تکراری و با رنگ و لواب بهتر عرضه میکنه و خبری از هیچ پیشرفتی در اون نیست !
و جالب اینجاست که تعجب میکنیم که شما ها که ادعای فهم فوتبالیتون میشه چطور هنوزم فیفا بازی میکنید با اینکه در اون سمت کونامی داره کولاک میکنه تو ساخت بازی ، البته شاید دلتون خوشه به لایسنس و ... که به زودی و کم کم همرو از دستتون در میاریم :)):p
نظر شما وقتی در اقلیتی ارزشی نداره!
وقتی کل دنیا فیفا میخرن(که از دید شما تبلیفه وگرنه ملت نمیفهمن فقط شمایی که درگیر تبلیغات نمیشی!)و همه برخلاف شما پس رو چیپ و بی ارزش میدونن نظر شما به درد خودت میخوره!
فیفا لیگ رو کلا میخره و پس با کارش فوقش استادیوم چنتا تیمو بگیره!
اون سالیم که پس بتونه تو لایسنس از فیفا جلو بزنه احتمالا منو شما 7 کفن پوسیدیم و 4 نسل بعد ما دارن پس میزنن و میگن به به

وقتی کل دنیا فیفا میخرن(که از دید شما تبلیفه وگرنه ملت نمیفهمن فقط شمایی که درگیر تبلیغات نمیشی!)و همه برخلاف شما پس رو چیپ و بی ارزش میدونن نظر شما به درد خودت میخوره!
اون سالیم که پس بتونه تو لایسنس از فیفا جلو بزنه احتمالا منو شما 7 کفن پوسیدیم و 4 نسل بعد ما دارن پس میزنن و میگن به به
خدایی حتی جواب این نظراتو نده .. نمیتونی قانع کنی به هر حال نظر شخصیشه ..اعصاب خودتم بهم میریزه
اینا تو یه منجلابی گیر کردن وحشتناک :)) خودشونم نمیدنن چی میگن..یه روز پیس بده یه روز خوبه.. اما در هر صورت فیفارو بد میدونن چون که باهاش ارتباط برقرار نمیکنن ..اما نمیگن شاید علایق شخصی خودشون مشکل داره :)) ea رو بد میدونن :-o
فقط بخون و رد شو که چیزی نمونده این نظرات زیباشون بیشتر شه...
بزا دمو بیاد تلافی این چند روزو در میارن :دی اما منطقی تو کارشون نیس
نه به فروش کار دارن نه هیچی...نه امکانات بازی...فقط ادام بتی هر چی بگه اینا قبول دارن :دی !!

نظر کم ارزش شما هم به درد خودت و همفکرانت میخوره دوست عزیز :) تو دنیا لوازم بی مصرف زیادی هست که خرید بالایی دارن ! اما این صورت مسئله رو تغییر نمیده هیچ وقت ! :-h

• Like
Reactions: Siamak61
بیا برو پچتو دانلود کن بابا....وگرنه مجبوری به جای چلسی بچه های ابی پوش لندن رو انتخاب کنی و بجای استون ویلا با یورکشایر غربی بازی کنی تا همه لایسنس هارو کونامی برات بگیره دیگه شما نتیجه هات دارن بازی میکنن و لرزش دست نمیزاره بازی کنی:D

بیا برو پچتو دانلود کن بابا....وگرنه مجبوری به جای چلسی بچه های ابی پوش لندن رو انتخاب کنی و بجای استون ویلا با یورکشایر غربی بازی کنی تا همه لایسنس هارو کونامی برات بگیره دیگه شما نتیجه هات دارن بازی میکنن و لرزش دست نمیزاره بازی کنی:D
شما هم مشغول باشید با همون فیفا 17 به اسم 18 تا ایشالا نوه هات به تغییری ببینن تو این بازی :))

اذیتشون نکن تازه پس جان رفتن با تیم پر طرفدار فولهام قرارداد بستن الان تو آسمونن! ایشالا فصل بعد تشتک سازی آبادان رو هم میگیرن
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب عکس جدید مربوط به برنامه ای هست که مثل اینکه مجریش فردیناند هست! و در مورد آینده هانتر صحبت میشه!
photo_2017-09-03_22-51-54.jpg
دو عکس دیگه از تریلره که من معتقدم اون خانوم پایین همون لاوره جناب هانتر هستن :دی
1.jpg 2.jpg

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    53.5 KB · مشاهده: 12
  • 2.jpg
    2.jpg
    65.7 KB · مشاهده: 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or