FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
چنتا ویدیو دیدم از یوتوب
نمیدونم توهم میزنم یا واقعا استایل بازیکنا رو درست کردن و دیگه مثل قبل همشون درشت هیکل نیستن
من هم همین حسو دارم.
چند تا از یوتیوبر ها که تو گیمزکام بازی کردن میگن که نمیتونیم خیلی جزئیات رو بگیم ولی گفتن آیکان های بیشتری هستن که معرفی نشدن هنوز و انیمیشن های بازی خیلی پیشرفت کردن، و اینکه دفاع کردن سخت‌تر شده و CPU کمتر تو دفاع کمکتون می‌کنه. یه اشکالی که گرفتن اینه که ارور استپ یا همون فرست تاچ بازیکن ها یکم بالا عه.
یه عکسم اومده که مرکل تو نمایشگاه داشته فیفا بازی می‌کرده :)) lol

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

خدایی تا امروز اینقدر هایپ نشده بودم سر فیفا 18
این ویدئو رو دیدم خیلی چیزا توشه که پیشرفت بازیو نشون میده .. کسایی که فیفا بازن مطمعنا میفهمن چه سالی در انتظارشونه
عالیه همه چی

لینک یوتیوب هستش

آخرین ویرایش:
داداش مطمئنی دموی NBA 2K 2018 اومده؟تا جایی که میدونم دموی NBA live 2018 شرکت ea اومده که منم نصبش کردم
اگه باز مطمئنی که دموی NBA 2K 2018 اومده میشه لینکشو محبت کنی بدی؟چون من سرچ زدم پیدا نکردم.ممنون

شما درست میگی...Live هست...اشتباه شد... x_x

• Like
Reactions: ehsas1
امید وارم بخش طراحی کیت رو به کریر مد اضافه بکنن . فکر کنم کریر مدو خیلی جذاب تر بکنه
مثلا الان ما با منجستر یونایتد پنج فصل بازی میکنیم با همون لباس های اولیه . اگه این بخشو اضافه بکنن میتونیم هر فصل با لیاسهای جدید که خودمون طراحی کردیم بازی بکنیم.
اینجوری هر فصل میتونیم حس اغاز فصل جدیدو داشته باشیم.
فکر کنم این بخش در نسخه های اینده به بازی اضافه بشه حتی امید وارم بخش مدیریت اسپانسری هم به بازی اضافه بشه مثلا با توجه به نتایحی که میگیریم از سوی کمپانیهای مختلف پیشنهاد اسپانسری بشه و کلی حزییات دیگه که کریر مدو جذاب و جذابتر بکنه

فیس و استایل جدید راموس
طراحی و جدا بودن پیراهن از بدن خیلی خوب در اومده. چروک روی کیت عالیه

de34fb75f6a4df87dbd1115141e0b46d.jpg

Sent from my SM-J510F using Tapatalk
با دیدن این عکس امیدوار شدم،امیدوارم درحین بازی هم نمایان باشه این تغییرات...درکل فیفا ۱۷ بهتر از ۱۶ بود مخصوصا تو قسمت گرافیک،درکل هرچی باشه تاکید میکنم هرچی باشه بازم حس و حال فوتبالش خیلی بیشتر از pesعه،من دموی pes بازی میکنم همه چی خوبه میری مثلاً میشوتی ی واکنشی از دورازه بان میبینی که اصلاً نمیدونم چجوری توصیفش کنم انگار داری بازیو رو نسل ۶ بازی میکنی در عوض گاهی اوقات هم ی انیمیشنایی میبینی که دهنت باز میمونه،درکل این پیشرفتی که کونامی در پیش گرفته باعث شده ea هم ی تکونی بخودش بده،درآخرم بنفع همه ماهاست،بحث 2k هم نکنید،توهینه بهش

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

خدایی تا امروز اینقدر هایپ نشده بودم سر فیفا 18
این ویدئو رو دیدم خیلی چیزا توشه که پیشرفت بازیو نشون میده .. کسایی که فیفا بازن مطمعنا میفهمن چه سالی در انتظارشونه
عالیه همه چی

لینک یوتیوب هستش
استایلا خیلی بهتر شده ولی گیم پلی انگار تفاوتی نکرده، باز هم پاسکاری خیلی راحت بنظرم

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

استایلا خیلی بهتر شده ولی گیم پلی انگار تفاوتی نکرده، باز هم پاسکاری خیلی راحت بنظرم

برای سخت تر شدن پاسکاری چرا از اسلایدرها استفاده نمیکنی؟! تو تنظیمات میتونی پاس رو کاملا به کنترل خودت دربیاری و اینطوری دیگه هوش مصنوعی اصلا کمکت نمیکنه لازم نیست طراح بازی کار خاصی بکنه شما باید تنظیمات رو به دلخواه خودت انجام بدی

برای سخت تر شدن پاسکاری چرا از اسلایدرها استفاده نمیکنی؟! تو تنظیمات میتونی پاس رو کاملا به کنترل خودت دربیاری و اینطوری دیگه هوش مصنوعی اصلا کمکت نمیکنه لازم نیست طراح بازی کار خاصی بکنه شما باید تنظیمات رو به دلخواه خودت انجام بدی
منظورتون پاس ارور هستش؟
من منظورم اینه که پاسا همشون روی زمین و با سرعت بالاس، حتی وقتی بازیکن میخواد به بازیکنی که پشتش یا زاویه نود درجه هست پاس بده باز هم توپ روی زمین و با شدت بالا حرکت میکنه
یجورایی بازی پینگ پنگی میشه

• Like
Reactions: si.armin
منظورتون پاس ارور هستش؟
من منظورم اینه که پاسا همشون روی زمین و با سرعت بالاس، حتی وقتی بازیکن میخواد به بازیکنی که پشتش یا زاویه نود درجه هست پاس بده باز هم توپ روی زمین و با شدت بالا حرکت میکنه

من معمولا سرتاسر سال فیفا بازی میکنم نمیخوام بگم سیستم پاس دهی بازی بی نقصه ولی پینگ پنگی و .... من حس نکردم با این حال همونطور که گفتم میتونی با اسلایدرها یا تو بخش تنظیمات مربوط به هوش مصنوعی پاس کاری رو کلا Manual ــش کنی خیلی سخت میشه ولی کاملا پاس کاری تو کنترل خودته

من معمولا سرتاسر سال فیفا بازی میکنم نمیخوام بگم سیستم پاس دهی بازی بی نقصه ولی پینگ پنگی و .... من حس نکردم با این حال همونطور که گفتم میتونی با اسلایدرها یا تو بخش تنظیمات مربوط به هوش مصنوعی پاس کاری رو کلا Manual ــش کنی خیلی سخت میشه ولی کاملا پاس کاری تو کنترل خودته
نرم این عدد رو 50 هست درسته؟ینی کمترش کنیم؟چطوریاست؟تا حالا تست نکردم
یه چیزی بگو که بخش آفلاینو بشدت سختش کنه حالا گزینه های پاس یا هرچیز دیگه رو

نرم این عدد رو 50 هست درسته؟ینی کمترش کنیم؟چطوریاست؟تا حالا تست نکردم
یه چیزی بگو که بخش آفلاینو بشدت سختش کنه حالا گزینه های پاس یا هرچیز دیگه رو
پاس کاری CPU رو ببر بالا باشوتاش یا ماله خودتو بیار پایین

منظورتون پاس ارور هستش؟

نیاز به این کارا نیست! شما پاس رو تو تنظیمات بزار روی semi!
3 حالت داره assist که کامل کمکت میکنه مثل همونی که شما گفتی! semi که فقط تو جهت کمکت میکنه و مقدار و قدرت توپ دست خودته! و آخری که manual هست و همش دست خودته و خیلی سخت میشه

اینی که میگی خیلی به وزن توپ ربط داره ..یعنی اگه همین پاسایی که میبینی اگه توپ حس کنی وزن داره هیچموقع حس نمیکنی پاس دادن راحته !
فیفا 17 توپ انچنان وزنی نداره ..یه سریا با این موضوع مشکل دارن و میگن پاسا سریع و پینگ پنگیه و تو واقعیت اینطور نیست و میخوان توپ سنگین تر باشه ...
من خودم با این موضوع مشکل ندارم یعنی به نظرم چیز غیر عادی نیس اما به نظرم توپ یه مقدار خیلی کم سنگین شه خیلی به طبیعی تر شدن صحنه ها کمک میکنه..تو 18 به نظرم این اتفاق افتاده اما نمیشه قطعی گفت با دیدن دو تا ویدئو
اما با توجه به چیزایی که مشخصه امسال توپ یه وزن خوبی داره و از 17 هم بیشتره حالا باز این موضوع از اون چیزاس که فقط باید بازی کرد متوجه شد
این حرفه منم با توجه به یه سری شوت زدنا و پاس دادناس تو یه سری صحنه های خاص که حس کردم یه سنگینی رو در نظر گرفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or