Attachments
آخرین ویرایش:
من هم همین حسو دارم.چنتا ویدیو دیدم از یوتوب
نمیدونم توهم میزنم یا واقعا استایل بازیکنا رو درست کردن و دیگه مثل قبل همشون درشت هیکل نیستن
lol داداش مطمئنی دموی NBA 2K 2018 اومده؟تا جایی که میدونم دموی NBA live 2018 شرکت ea اومده که منم نصبش کردم
اگه باز مطمئنی که دموی NBA 2K 2018 اومده میشه لینکشو محبت کنی بدی؟چون من سرچ زدم پیدا نکردم.ممنون

با دیدن این عکس امیدوار شدم،امیدوارم درحین بازی هم نمایان باشه این تغییرات...درکل فیفا ۱۷ بهتر از ۱۶ بود مخصوصا تو قسمت گرافیک،درکل هرچی باشه تاکید میکنم هرچی باشه بازم حس و حال فوتبالش خیلی بیشتر از pesعه،من دموی pes بازی میکنم همه چی خوبه میری مثلاً میشوتی ی واکنشی از دورازه بان میبینی که اصلاً نمیدونم چجوری توصیفش کنم انگار داری بازیو رو نسل ۶ بازی میکنی در عوض گاهی اوقات هم ی انیمیشنایی میبینی که دهنت باز میمونه،درکل این پیشرفتی که کونامی در پیش گرفته باعث شده ea هم ی تکونی بخودش بده،درآخرم بنفع همه ماهاست،بحث 2k هم نکنید،توهینه بهشفیس و استایل جدید راموس
طراحی و جدا بودن پیراهن از بدن خیلی خوب در اومده. چروک روی کیت عالیه
![]()
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
استایلا خیلی بهتر شده ولی گیم پلی انگار تفاوتی نکرده، باز هم پاسکاری خیلی راحت بنظرمخدایی تا امروز اینقدر هایپ نشده بودم سر فیفا 18
این ویدئو رو دیدم خیلی چیزا توشه که پیشرفت بازیو نشون میده .. کسایی که فیفا بازن مطمعنا میفهمن چه سالی در انتظارشونه
عالیه همه چی
لینک یوتیوب هستش
برای سخت تر شدن پاسکاری چرا از اسلایدرها استفاده نمیکنی؟! تو تنظیمات میتونی پاس رو کاملا به کنترل خودت دربیاری و اینطوری دیگه هوش مصنوعی اصلا کمکت نمیکنه لازم نیست طراح بازی کار خاصی بکنه شما باید تنظیمات رو به دلخواه خودت انجام بدیاستایلا خیلی بهتر شده ولی گیم پلی انگار تفاوتی نکرده، باز هم پاسکاری خیلی راحت بنظرم
Sent from my BLN-L21 using Tapatalk
منظورتون پاس ارور هستش؟برای سخت تر شدن پاسکاری چرا از اسلایدرها استفاده نمیکنی؟! تو تنظیمات میتونی پاس رو کاملا به کنترل خودت دربیاری و اینطوری دیگه هوش مصنوعی اصلا کمکت نمیکنه لازم نیست طراح بازی کار خاصی بکنه شما باید تنظیمات رو به دلخواه خودت انجام بدی
من معمولا سرتاسر سال فیفا بازی میکنم نمیخوام بگم سیستم پاس دهی بازی بی نقصه ولی پینگ پنگی و .... من حس نکردم با این حال همونطور که گفتم میتونی با اسلایدرها یا تو بخش تنظیمات مربوط به هوش مصنوعی پاس کاری رو کلا Manual ــش کنی خیلی سخت میشه ولی کاملا پاس کاری تو کنترل خودتهمنظورتون پاس ارور هستش؟
من منظورم اینه که پاسا همشون روی زمین و با سرعت بالاس، حتی وقتی بازیکن میخواد به بازیکنی که پشتش یا زاویه نود درجه هست پاس بده باز هم توپ روی زمین و با شدت بالا حرکت میکنه
یجورایی بازی پینگ پنگی میشه
نرم این عدد رو 50 هست درسته؟ینی کمترش کنیم؟چطوریاست؟تا حالا تست نکردممن معمولا سرتاسر سال فیفا بازی میکنم نمیخوام بگم سیستم پاس دهی بازی بی نقصه ولی پینگ پنگی و .... من حس نکردم با این حال همونطور که گفتم میتونی با اسلایدرها یا تو بخش تنظیمات مربوط به هوش مصنوعی پاس کاری رو کلا Manual ــش کنی خیلی سخت میشه ولی کاملا پاس کاری تو کنترل خودته
پاس کاری CPU رو ببر بالا باشوتاش یا ماله خودتو بیار پاییننرم این عدد رو 50 هست درسته؟ینی کمترش کنیم؟چطوریاست؟تا حالا تست نکردم
یه چیزی بگو که بخش آفلاینو بشدت سختش کنه حالا گزینه های پاس یا هرچیز دیگه رو
نیاز به این کارا نیست! شما پاس رو تو تنظیمات بزار روی semi!منظورتون پاس ارور هستش؟
من منظورم اینه که پاسا همشون روی زمین و با سرعت بالاس، حتی وقتی بازیکن میخواد به بازیکنی که پشتش یا زاویه نود درجه هست پاس بده باز هم توپ روی زمین و با شدت بالا حرکت میکنه
یجورایی بازی پینگ پنگی میشه
اینی که میگی خیلی به وزن توپ ربط داره ..یعنی اگه همین پاسایی که میبینی اگه توپ حس کنی وزن داره هیچموقع حس نمیکنی پاس دادن راحته !استایلا خیلی بهتر شده ولی گیم پلی انگار تفاوتی نکرده، باز هم پاسکاری خیلی راحت بنظرم