Attachments
آخرین ویرایش:
دقیقااینی که میگی خیلی به وزن توپ ربط داره ..یعنی اگه همین پاسایی که میبینی اگه توپ حس کنی وزن داره هیچموقع حس نمیکنی پاس دادن راحته !
فیفا 17 توپ انچنان وزنی نداره ..یه سریا با این موضوع مشکل دارن و میگن پاسا سریع و پینگ پنگیه و تو واقعیت اینطور نیست و میخوان توپ سنگین تر باشه ...
من خودم با این موضوع مشکل ندارم یعنی به نظرم چیز غیر عادی نیس اما به نظرم توپ یه مقدار خیلی کم سنگین شه خیلی به طبیعی تر شدن صحنه ها کمک میکنه..تو 18 به نظرم این اتفاق افتاده اما نمیشه قطعی گفت با دیدن دو تا ویدئو
اما با توجه به چیزایی که مشخصه امسال توپ یه وزن خوبی داره و از 17 هم بیشتره حالا باز این موضوع از اون چیزاس که فقط باید بازی کرد متوجه شد
این حرفه منم با توجه به یه سری شوت زدنا و پاس دادناس تو یه سری صحنه های خاص که حس کردم یه سنگینی رو در نظر گرفتن
این پاس کاری پینگ پونگی تو فیفا 12 بود که خب بعد از اون دیگه شاهدش نبودیم! هنوز بعضیها اون اصطلاح رو به اشتباه به کار میگیرن!پاسکاری پینگ پنگی؟
عزیز دلم ما شبو روز داریم فیفا بازی میکنیم پاسکاری پینگ پنگی ندیدیم تا الان.تو پینگ پونگ تقریبا هر یک ثانیه یه ضربه بو توپ زده میشه یعنی تو فیفا این جوری پاسکاری میکنید؟
اتفاقا به نظرم فیزیک و سنگینی توپ در فیفا بهتر از بازیpes هست. البته بی نقص نیست ولی بهتر از بازی رقیبه
نمیدونم چه مرضی دارن هر سال یه سیخی میزنن به مکانیزم زدن پنالتی!این پاس کاری پینگ پونگی تو فیفا 12 بود که خب بعد از اون دیگه شاهدش نبودیم! هنوز بعضیها اون اصطلاح رو به اشتباه به کار میگیرن!
البته منکر این نمیشم که تو پاسای زمینی تو 18 توپ زیادی سنگین شده! اصلا از زمین بلند نمیشهو یکم عجیب غریبه! که امیدوارم تو نسخه نهایی حل بشه
برای دوستانی که در جریان نیستن پنالتی زدن باز هم در فیفا تغییر کرد!
از این به بعد با آنالوگ چپ فقط جهت شوت رو تعیین میکنید! با R1 سرعت دویدن زیاد میشه و با L1 کم میشه!
یکم راحت تر
لیست استادیوم ها الانم خوبه منتها انتظار داشتم دست کم یکی از ورزشگاه های بوندس لیگا و لالیگا به بازی اضافه بشن تا الان فقط ورزشگاه LA Galaxy جدیده و ورزشگاه جدید اتلتیکو مادرید که در واقع جایگزین ورزشگاه قبلی شده الان لیگ فرانسه فقط 3 تا ورزشگاه لایسنس شده داره بوندس لیگا هم 6 تا که خب بوندس لیگا اوضاعش بهتره ولی چون کل لیگ لایسنس شده امیدوارم استادیوم هاش هم لایسنس بشه لالیگا هم اوضاعش اصلا خوب نیست الان فقط 3 ورزشگاه لایسنس شده داره سری آ هم 3 تا این لیگ های معتبری که فقط 3 تا ورزشگاه لایسنس شده دارن رو باید یه فکری بکنن دست کم 2 دیگه باید اضافه میشد ..... الان دنباس آرنا ورزشگاه شاختار چقدر کاربرد داره تو بازی؟! هیچی! کینگ عبدالله و ملک فهد برای لیگ عربستان خوبن ولی لالیگا و سری آ و لوشمپیونه مهم ترن یا لیگ عربستان؟! لیگ آمریکا هم چندان اهمیتی نداره که بخواد الا 3 تا استادیوم لایسنس شده داشته باشه ( هرچند که از لایسنس شدن ورزشگاه ها در هرلیگی استقبال میکنم ) اون از دست رفتن موقتی نیوکمپ هم جالبه! سالهاست که منتظر لیگ قهرمانان لایسنس شده هستیم......دریغ از تلاش حداقلی EA! چطور کونامی میتونه لایسنس نیوکمپ رو بقاپه از EA اینا با این همه منابع مالی وحشتناک نمیتونن لیگ قهرمانان و لیگ اروپا رو لایسنس کنن؟! کم کاری میکنن
کونامی مطمین باش درامدش EA کمتر نیستلیست استادیوم ها الانم خوبه منتها انتظار داشتم دست کم یکی از ورزشگاه های بوندس لیگا و لالیگا به بازی اضافه بشن تا الان فقط ورزشگاه LA Galaxy جدیده و ورزشگاه جدید اتلتیکو مادرید که در واقع جایگزین ورزشگاه قبلی شده الان لیگ فرانسه فقط 3 تا ورزشگاه لایسنس شده داره بوندس لیگا هم 6 تا که خب بوندس لیگا اوضاعش بهتره ولی چون کل لیگ لایسنس شده امیدوارم استادیوم هاش هم لایسنس بشه لالیگا هم اوضاعش اصلا خوب نیست الان فقط 3 ورزشگاه لایسنس شده داره سری آ هم 3 تا این لیگ های معتبری که فقط 3 تا ورزشگاه لایسنس شده دارن رو باید یه فکری بکنن دست کم 2 دیگه باید اضافه میشد ..... الان دنباس آرنا ورزشگاه شاختار چقدر کاربرد داره تو بازی؟! هیچی! کینگ عبدالله و ملک فهد برای لیگ عربستان خوبن ولی لالیگا و سری آ و لوشمپیونه مهم ترن یا لیگ عربستان؟! لیگ آمریکا هم چندان اهمیتی نداره که بخواد الا 3 تا استادیوم لایسنس شده داشته باشه ( هرچند که از لایسنس شدن ورزشگاه ها در هرلیگی استقبال میکنم ) اون از دست رفتن موقتی نیوکمپ هم جالبه! سالهاست که منتظر لیگ قهرمانان لایسنس شده هستیم......دریغ از تلاش حداقلی EA! چطور کونامی میتونه لایسنس نیوکمپ رو بقاپه از EA اینا با این همه منابع مالی وحشتناک نمیتونن لیگ قهرمانان و لیگ اروپا رو لایسنس کنن؟! کم کاری میکنن
کونامی رو من کاری ندارم ولی اونایی که گفتم برای فیفا ضروریهاین چیزایی که تو میگی اگه ea بگیرتشون دیگه کونامی چکار باید بکنه ...به نظرم باید بره کاسه بشقاب بسازه و یفروشه دیگه...

دوستان دموی FIFA 18 کی میاد ؟! هر سال دموشو میگیرم بازی هم نمیکنما ! اما به درد میخوره !
مخصوصا وقتی یه بچه بیاد خونه و بگه PES چیه بازی میکنی ! فیفا نداری ! بعد اون موقع یه دست با هم فیفا میزنیم و میریم سراغ PES و میفهمه بازی فوتبال یعنی چی![]()
دوست عزیز شما بیخیال fifa شو یه راس بچه رو ببر pes باهاش بازی کن. درخواستی هم داری اتفاقی نمیفته بدون توهین بگی.دوستان دموی FIFA 18 کی میاد ؟! هر سال دموشو میگیرم بازی هم نمیکنما ! اما به درد میخوره !
مخصوصا وقتی یه بچه بیاد خونه و بگه PES چیه بازی میکنی ! فیفا نداری ! بعد اون موقع یه دست با هم فیفا میزنیم و میریم سراغ PES و میفهمه بازی فوتبال یعنی چی![]()