FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
هر سال اینجا یه عده بیکار میان لجن کونامی رو با فیفا مقایسه میکنن و حال مارو به هم میزنن:|:-& ول کنید این علافها رو بابا بزارید برن تو تاپیک پس:D از تاریخچه کونامی در تولید تردمیل و ماشین بازیهای کازینو صحبت کنن:))

فیس و استایل جدید راموس
طراحی و جدا بودن پیراهن از بدن خیلی خوب در اومده. چروک روی کیت عالیه

de34fb75f6a4df87dbd1115141e0b46d.jpg

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

تو تریلر دیروز یه تیکه کاراسکو هست. گویا فیسش اسکن شده. استایل بازیکن ها هم اونجوری که شایعه شده بود بزرگ و هیکلی به نظر نمیاد.
نیمار هم فکر کنم اپدیت شده چهره اش.
9ece1b7194761e30c04ce372fa97afe3.jpg

آخرین ویرایش:
تو تریلر دیروز یه تیکه کاراسکو هست. گویا فیسش اسکن شده. استایل بازیکن ها هم اونجوری که شایعه شده بود بزرگ و هیکلی به نظر نمیاد.
نیمار هم فکر کنم اپدیت شده چهره اش.
9ece1b7194761e30c04ce372fa97afe3.jpg

منم اول که دیدم فکر کردم درست شده , ولی یاد تریلر فیفا 17 افتادم که رناتو سانچز رو با همین روش از پشت نشون دادن ولی فیس نداشت.

تو فروم فیفا هم 2،3 صفحه بحث همین بود همه میگن فیس نداره .

امیدوارم نظر اولی خودم درست باشه :ی

هر سال اینجا یه عده بیکار میان لجن کونامی رو با فیفا مقایسه میکنن و حال مارو به هم میزنن:|:-& ول کنید این علافها رو بابا بزارید برن تو تاپیک پس:D از تاریخچه کونامی در تولید تردمیل و ماشین بازیهای کازینو صحبت کنن:))
معراج یعنی این منتقدا که چنین تعریفهایی از نسخه 17 بازی کردن یه مشت الاف بودن و از لجن تعریف کردن؟؟؟

the moment to moment gameplay is just so fucking good.

Play a match in PES 2017 and you'll immediately be hit with how real it all feels.

Tackles and physical battles crunch, and players argue and squabble whenever the referee gets involved.

The ball has a real weight to it

قبول کنی یا نه, PES در زمینه فیزیک, وزن توپ, انیمیشن ها, بالانس بودن گیم پلی, تاثیر تاکتیکها در بازی از فیفا چند سر و گردن بالاتر هست. این سایتهایی هم که از بازی تعریف کردن بیشعور نبودن که فرق لجن و غیرلجن رو نفهمن. این همه پلیر هم الاف و بیکار نیستن که با این بازی دارن زندگی میکنن. من و تو چند سال تو این سایت رفیق بودیم؟ مگه تو نمیدونی من فن فیفا بودم؟ ولی وقتی می بینم PES به شدت پیشرفت کرده و فیفا هم دائم داره درجا میزنه, چرا نباید کوچ کنم سمت PES؟ والا بابای کسی سهامدار این 2 تا شرکت نیست که کسی بخواد صرفا از روی فن بازی طرفداری این 2 عنوان رو کنه.

تو آدم منطقی هستی. تو به من بگو. آیا موقع ضربات ایستگاهی, کرنر, پنالتی از انیمیشن های تیکه تیکه فیفا حالت بهم میخوره یا نه؟ آیا چنین انیمیشنی که هنوز نسل هفتمی هست, فاجعه حساب میشه یا نه؟ اگر مثل بقیه معتقدی که این انیمیشن ها خوبه که خب بحثی دیگه باقی نمی مونه. از انیمیشن تیکه تیکه داور حالت بهم میخوره یا نه؟ از فیزیک بازیکنا و توپ که انگار توپ پینگ پنگ وسط زمین هست, حالت بهم میخوره یا نه؟ اینا مشکلاتی هست که تو فیفا وجود داره و در این سالها هیچ تلاشی برای رفع این مشکلات انجام نشده. اما به لطف تبلیغات وسیع و سابقه بسیار خوب و همچنین لایسنس بی نظیر لیگ جزیره خیلی از این مشکلات دیده نمیشه.

بازی ایی که هنوز نمی تونی یارگیری بکنی معلومه چقدر شبیه ساز و خفن هست:))

معراج یعنی این منتقدا که چنین تعریفهایی از نسخه 17 بازی کردن یه مشت الاف بودن و از لجن تعریف کردن؟؟؟

Play a match in PES 2017 and you'll immediately be hit with how real it all feels.

Tackles and physical battles crunch, and players argue and squabble whenever the referee gets involved.

قبول کنی یا نه, PES در زمینه فیزیک, وزن توپ, انیمیشن ها, بالانس بودن گیم پلی, تاثیر تاکتیکها در بازی از فیفا چند سر و گردن بالاتر هست. این سایتهایی هم که از بازی تعریف کردن بیشعور نبودن که فرق لجن و غیرلجن رو نفهمن. این همه پلیر هم الاف و بیکار نیستن که با این بازی دارن زندگی میکنن. من و تو چند سال تو این سایت رفیق بودیم؟ مگه تو نمیدونی من فن فیفا بودم؟ ولی وقتی می بینم PES به شدت پیشرفت کرده و فیفا هم دائم داره درجا میزنه, چرا نباید کوچ کنم سمت PES؟ والا بابای کسی سهامدار این 2 تا شرکت نیست که کسی بخواد صرفا از روی فن بازی طرفداری این 2 عنوان رو کنه.

تو آدم منطقی هستی. تو به من بگو. آیا موقع ضربات ایستگاهی, کرنر, پنالتی از انیمیشن های تیکه تیکه فیفا حالت بهم میخوره یا نه؟ آیا چنین انیمیشنی که هنوز نسل هفتمی هست, فاجعه حساب میشه یا نه؟ اگر مثل بقیه معتقدی که این انیمیشن ها خوبه که خب بحثی دیگه باقی نمی مونه. از انیمیشن تیکه تیکه داور حالت بهم میخوره یا نه؟ از فیزیک بازیکنا و توپ که انگار توپ پینگ پنگ وسط زمین هست, حالت بهم میخوره یا نه؟ اینا مشکلاتی هست که تو فیفا وجود داره و در این سالها هیچ تلاشی برای رفع این مشکلات انجام نشده. اما به لطف تبلیغات وسیع و سابقه بسیار خوب و همچنین لایسنس بی نظیر لیگ جزیره خیلی از این مشکلات دیده نمیشه.

تا حدودی باهات موافقم رفیق...
ولی خیلی دیگه کوبیدی بازیو.
یچیزی که برای من تو فیفا لذت بخش نیست.قفل شدن بازی هستش.مثلا دقیقه 20 هست توپ فقط وسط زمینه یهو میبینی دقیقه 90 هستش.یک هیچ هم عقبی.حرس آدم درمیاد.
بنظر من فیفا 17 اصلا جالب نبود.درعوض pes17 خیلی بیشتر بهم چسبید.
من خودم قدیما خیلی فن بازی درمیاوردم.ولی هرکدوم بهتر باشه من میرم سمتش.
سهامشونم بقول خودت برای ما نیست.
حرفت قشنگ بود

ببین من معمولا نظرات کارشناسی نمیخونم چرا؟ چون این شرکت های سازنده بازی میان رپورتاژ میدن و نمیشه خیلی اعتماد کرد منتها من واقعا از فیفا لذت میبرم با همه ایراداتش اگر چند صفحه قبل رو بخونی میبینی که انتقاد هم کردم و تعصبی درکار نیست بحث ارزشیه که در مقابل پول پرداختی دریافت میکنیم در مورد پرو یا پس:D من به کل کل اعتقادی ندارم چون معتقدم فیفا با فاصله بهترین بازی ورزشی دنیاست و پرو یا پس:D حتی تو لایسنس تیمها هم مشکل داره! با این همه من واقعا از فیفا لذت میبرم و اینقدر نقاط قوتش زیاده که نقاط ضعفش چندان به چشم نمیاد در مورد گرافیک و .... سلیقه ایه من معتقدم فیفا گرافیکش واقعا خوبه و مخالفم با نظرت که میگی نسل هشتمیه یارگیری حتی تو همون پس:D هم چندان کاربردی نیست و تو فیفا هم قبلا جواب نمیداد در حال حاضر ضمن احترام به نظر و سلیقه ات هرگز لیفان x50 رو با تویوتا لندکروز مقایسه نکن:D

داداش رسما مشکلات پس رو گفتی:D
ممنون که اینقدر منطقی هستی! فقط اسم بازیهارو برعکس نوشتی!
یه سر و گردن بالاتر:))
خدایی به چی میرسی؟ اگه یه سروگردن بالاتره اینجا چیکار میکنی؟
به طور مثال طرفدار آنچارتد وقتی بازی X رو با آنچارتد مقایسه میکنه و متوجه میشه آنچارتد چه تو گرافیک چه انیمیشن چه گیم پلی از بازی x بهتره نمیره تو تاپیک بازی X داد بیداد کنه ما بهتریم شما بدین انیمیشنای شما خوب نیست و در کل سعی کنه تخرب کنه!
پس یه جای کار میلنگه! اگه به خوب بودن پس اعتماد داشتی و مطمئن بودین اینجا نبودین و لحظه شماری میکردین برای ریلیز شدن بازی مورد علاقتون! حالا پچ و اینا بمونه که یه مدتم باید برای اون منتظر بمونید:دی
یکم راجب اعمال خودتون فکر کنید مشخص میشه کدوم بازی بهتر بوده!

آخرین ویرایش:
اين دوست منفور بي طرف فورزا فن مايكروفنمون نسل قبل قاتل سوني بود و معتقد بود اوايل اين نسل كلا سوني ورشكست ميشه بعدشم هي blog ميزد chera كيفيت سوني عاليه من توي فيفا و cod دستشو ميزنم در و ديوار خراب نميشه ولي كيفيت دسته هاي ٣٦٠ اينقدر اشغاله ؟ اينقدر فن بود كه كيفيت كنسول هاي سوني رو اصلا قبول نداشت بعدم هي توي topic فيفا كونامي و pes رو مسخره ميكرد و ارزوي ورشكست شدنشو داشت هميشه هم ادعا ميكرد فوتبال واقعي رو فقط 2k ميتونه بسازه ولاغير مسئله خيلي خنده دار سري فورزا بود كه وقتي در موردش صحبت ميكرد و تعصب داشت انكار ناموسشه gran turismo رو كه اصلا شبيه ساز نميدونست در صورتي كه خدايي برعكسه مسئله pes فن شدن ايشون هم بخاطر دو سه بازيكن بارساست كه فيس فيك داشتن در فيفا و ايشون تشريف بردن سمت pes اينو توي topic ش هم نوشتن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or